Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 senedir 57 olmamistim kendimi cokkkk kilolu hissediyorum
ölem ben o zaman sen verirsin sen vermicen de ben mi vercem

çok iyi ypmışsın kuzum ma niye 15 günlük yazıldın

hoooşşş gelldddiiinnnn

ben yakaladım ama ne dicin merakta ettim

kuzum ayın 15i olduğu icin ay sonuna kadar yazlabiliyomusum ondan sonra tekrar yazılıcam

Bir başlasaydık çalışmalara amin inşallah canım gelsinler artık yormasınlar daha çok ... bende ipin ucu güzel kaçtı ancak 2 haftaya toparlarım evi sererim temizlik biter doktor işi biter öyle ne güzelde kandırıyorum kendimi

ölem ben o zaman sen verirsin sen vermicen de ben mi vercem

kuzum ayın 15i olduğu icin ay sonuna kadar yazlabiliyomusum ondan sonra tekrar yazılıcam
Ayy yok bu sefer inmedi kilo kiz ben kilo alinca iki gün az yesem 1 kilom giderdi biliyon ama bu sefer gr oynamiyokendine gel 36 bedenim ben

Kanaman bitmedi mi kuzum benim 7 gün sürmüştü ayy bende de ayni oldu iste ipin ucu bi kacti bi türlü az yiyemiyodum baktim kilo aldi basini gidiyo durdum dua edelim kuzum inşallah bu ay olur seninki biz korunacaktik o yüzden olsa cok mutlu olurum olmasa cok üzülmem hayirlisi olsun

bitmedi devam ediyor perşembeden başladı bugün azaldı biraz ..... senin kilo alman beni daha çok korkutuyor sen iradelisin spor yapıyorsun kilo alırsan ben hayda hayda alırım ben hemen yeniliyorum .. rabbim ikimizede nasip etsin kuzum dua ederken her isteyeni ismi ile tek tek sayıyorum rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzde bırakmasın ben hamile kaldım ya o bile çok büyük bir mutlulukmuş kısa sürdü ama

Ayy ben gecen ay hamilelik şüphem olunca sporu birakmiştim geri baslayamadim yaa vucudum saldi biraz 2 aydir spor yok selülitlerim cikmaya basladi cok kahve iciyom ya benim sporu birakinca geliyo geri selulitlerim tabi abur cuburlari da cogaltinca basla sen yavastan dikkat etmeye yemeye alışınca insan duramiyo kiz
Rabbim tekrar yaşatsın bu guzel mutlulugu canım inşallah sonuna kadar bu seferaminnn

Heycanlı zamanlar tadını çıkar çok hoşş...bende aynı devam. Halılar uzun sure bırakıyor ya sürekli supurceksın mecburr
Evet bugun farkina vardim evlendigimin evde tek kalinca ve her yeri süpürünce
Hee o baya bi birakir bi kere yikanmaya gitsin geceryurudugun yerden tüy kalkar simdi
Öf sorma soylenip duruyoz tüy gördükce
kaptinn nsıl geçti düğün kına balayın anlat bakim
Kina sahaneydi organizasyonu iyiki tutmusum cok guzel seyler yaptirdi video atarim işe basladigimda dugun soguktu gündz yagdi dis cekip iptal oldu ama dügünde yagmadi şükür bol bol oynadim balayi zaten muhtesem

aylık mı kayıt olabiliyorsun iyiymiş aslında
evet canım aylık ama şöyle kötü bi durum var pazartesi çarşamba cuma saa 7-8 arası gidicem yani işim bile olsa başka zaman gidemiyorum

Ayy yok bu sefer inmedi kilo kiz ben kilo alinca iki gün az yesem 1 kilom giderdi biliyon ama bu sefer gr oynamiyokendine gel 36 bedenim ben

bence artık 38sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…