- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.941
Bugun nasil oldun kuzumKacgundur icmiyorummmm hastayim diye ona sira gelmedisigarada icmiyorum istedigimi arttirirmi diye korkiirimm
Oksuruk haric daha iyiyim cok halsizdim yuruyemeye halim yoktu bugun daha iyiBugun nasil oldun kuzum
hiiiiç sevmiyorum yiyemiyorum yani midem bulanıyorHicmi sevmiyosun peynirli omlet fln
ölem ben o zaman2 senedir 57 olmamistimkendimi cokkkk kilolu hissediyorum
çok iyi ypmışsın kuzum ma niye 15 günlük yazıldın
hoooşşş gelldddiiinnnn
ben yakaladım amane dicin merakta ettim
Bir başlasaydık çalışmalaraBende oyleydim bosluga düştüm surekli tatli istedi canim saglikli beslenme falan kalmadi toparladim simdi kendime geldim ama kilo gitmiyo dusukten sonra rahim temizlendiginden daha kolay tutuyo diyolar canim bakarsin bu ay bebis gelirikimizinde hakkinda hayirlisi olsun saglikli sıhhatli hayirlisiyla gelsin inşallah
Ayy iyi bari geciyoOksuruk haric daha iyiyim cok halsizdim yuruyemeye halim yoktu bugun daha iyi
aylık mı kayıt olabiliyorsun iyiymiş aslındaölem ben o zamansen verirsin sen vermicen de ben mi vercem
kuzum ayın 15i olduğu icin ay sonuna kadar yazlabiliyomusum ondan sonra tekrar yazılıcam
Ayy yok bu sefer inmedi kilo kiz ben kilo alinca iki gün az yesem 1 kilom giderdi biliyon ama bu sefer gr oynamiyoölem ben o zamansen verirsin sen vermicen de ben mi vercem
kuzum ayın 15i olduğu icin ay sonuna kadar yazlabiliyomusum ondan sonra tekrar yazılıcam
Kanaman bitmedi mi kuzum benim 7 gün sürmüştü ayy bende de ayni oldu iste ipin ucu bi kacti bi türlü az yiyemiyodum baktim kilo aldi basini gidiyo durdumBir başlasaydık çalışmalaraamin inşallah canım gelsinler artık yormasınlar daha çok ... bende ipin ucu güzel kaçtı ancak 2 haftaya toparlarım evi sererim temizlik biter doktor işi biter öyle ne güzelde kandırıyorum kendimi
bitmedi devam ediyor perşembeden başladı bugün azaldı biraz ..... senin kilo alman beni daha çok korkutuyorKanaman bitmedi mi kuzum benim 7 gün sürmüştü ayy bende de ayni oldu iste ipin ucu bi kacti bi türlü az yiyemiyodum baktim kilo aldi basini gidiyo durdumdua edelim kuzum inşallah bu ay olur seninki biz korunacaktik o yüzden olsa cok mutlu olurum olmasa cok üzülmem hayirlisi olsun
Hee anca oldu vallaOoo yeni gelinnnnnnnn ancaaaaaaaaami geliyosunnaptinnnnn nasildi balayi
Ayy ben gecen ay hamilelik şüphem olunca sporu birakmiştim geri baslayamadim yaabitmedi devam ediyor perşembeden başladı bugün azaldı biraz ..... senin kilo alman beni daha çok korkutuyorsen iradelisin spor yapıyorsun kilo alırsan ben hayda hayda alırım ben hemen yeniliyorum .. rabbim ikimizede nasip etsin kuzum dua ederken her isteyeni ismi ile tek tek sayıyorum rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzde bırakmasın ben hamile kaldım ya o bile çok büyük bir mutlulukmuş kısa sürdü ama
Evet bugun farkina vardim evlendigimin evde tek kalinca ve her yeri süpürünceHeycanlı zamanlar tadını çıkar çok hoşş...bende aynı devam. Halılar uzun sure bırakıyor ya sürekli supurceksın mecburr
Öf sorma soylenip duruyoz tüy gördükceHee o baya bi birakir bi kere yikanmaya gitsin geceryurudugun yerden tüy kalkar simdi
Kina sahaneydi organizasyonu iyiki tutmusum cok guzel seyler yaptirdi video atarim işe basladigimdakaptinn nsıl geçti düğün kına balayın anlat bakim
evet canım aylık ama şöyle kötü bi durum var pazartesi çarşamba cuma saa 7-8 arası gidicem yani işim bile olsa başka zaman gidemiyorumaylık mı kayıt olabiliyorsun iyiymiş aslında
Ayy yok bu sefer inmedi kilo kiz ben kilo alinca iki gün az yesem 1 kilom giderdi biliyon ama bu sefer gr oynamiyokendine gel 36 bedenim ben
ohhh sefan olsunnnHee anca oldu vallasahaneydi gezdik tozduk yedik icti geldik
Olsun valla simdi kaldik borclarla basbasaohhh sefan olsunnn
Evetevet canım aylık ama şöyle kötü bi durum var pazartesi çarşamba cuma saa 7-8 arası gidicem yani işim bile olsa başka zaman gidemiyorum
bence artık 38sin
Odersiniz bebegmm odersinzzzzOlsun valla simdi kaldik borclarla basbasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?