- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.961
Yumurtlama tarihini dogru yapabiliyo muyuz bu ay acaba çünkü regl günümüzde degismis oluyo ben kanamamin basladigi gunden hesapladim artik yumurtalama gununden iki gun once baslayip yumurtalamanin iki gun sonrasina kadar en degerli gunler oluyo demi onlari bos gecmeBir başlasaydık çalışmalaraamin inşallah canım gelsinler artık yormasınlar daha çok ... bende ipin ucu güzel kaçtı
leslie yaparım yada sadece yürüyüş yaparım 2 kilo versem çok iyi olacak ... yaa abur cuburdan artıyor dimi benim kollarımda bile var ama hergün cızlı şeyler birde kola çok içtim içmemem yememem ne varsa yedimAyy ben gecen ay hamilelik şüphem olunca sporu birakmiştim geri baslayamadim yaavucudum saldi biraz 2 aydir spor yok selülitlerim cikmaya basladi cok kahve iciyom ya benim sporu birakinca geliyo geri selulitlerim tabi abur cuburlari da cogaltinca basla sen yavastan dikkat etmeye yemeye alışınca insan duramiyo kiz
Rabbim tekrar yaşatsın bu guzel mutlulugu canım inşallah sonuna kadar bu seferaminnn
dış çekim iptal mi oldu olsun önemli olan anısı zaten ... ohh yandan yandan yapaydınEvet bugun farkina vardim evlendigimin evde tek kalinca ve her yeri süpürünce
Öf sorma soylenip duruyoz tüy gördükce
Kina sahaneydi organizasyonu iyiki tutmusum cok guzel seyler yaptirdi video atarim işe basladigimdadugun soguktu gündz yagdi dis cekip iptal oldu ama dügünde yagmadi şükür bol bol oynadim balayi zaten muhtesem
Bende kola abur cubur cok yedim sende basla hadi saglikli seyler yemeye ilk gunler cok zorlandim bunye yemeye alisti tabi o zaman da canim bisey istedikce kuru meyve yedim suan iyiyim az ve saglikli yiyom ama kilo inmiyo bu seferdeleslie yaparım yada sadece yürüyüş yaparım 2 kilo versem çok iyi olacak ... yaa abur cuburdan artıyor dimi benim kollarımda bile var ama hergün cızlı şeyler birde kola çok içtim içmemem yememem ne varsa yedim.. kafeinsiz kahve var onlar ne kadar sağlıklı sence baktın mı hiç
kiminin erken kiminin geç çatlıyor en sağlıklısı gün aşırı olması on da güç kalır mıYumurtlama tarihini dogru yapabiliyo muyuz bu ay acaba çünkü regl günümüzde degismis oluyo ben kanamamin basladigi gunden hesapladim artik yumurtalama gununden iki gun once baslayip yumurtalamanin iki gun sonrasina kadar en degerli gunler oluyo demi onlari bos gecmeinşallah olur
Ben otomatik hesaplayicilardan hesapliyom o da ne kadar dogru bilmiyomkiminin erken kiminin geç çatlıyor en sağlıklısı gün aşırı olması on da güç kalır mıen zoru duş ben hiç hesp edemiyorum açıkçası
bugün kuru incir kayısı hurma badem aldım ara öğünlerde karışık yerin evde üzümde var akşamları sorun hiç yemek yapasım yok annemlerde yiyoruz 1 aydır hazıra alıştıkBende kola abur cubur cok yedim sende basla hadi saglikli seyler yemeye ilk gunler cok zorlandim bunye yemeye alisti tabi o zaman da canim bisey istedikce kuru meyve yedim suan iyiyim az ve saglikli yiyom ama kilo inmiyo bu seferde
Kasıklarim regl olacak gibi agrisi ben bugun olurum heralde yada yarin
diğer şekil robot gibi oluyorBen otomatik hesaplayicilardan hesapliyom o da ne kadar dogru bilmiyomay aslinda hic dusunmucen canim ne zaman isterde yapacan bazilari akıntısından anliyomus yum dönemini ben hic anlayamiyom ama gecen ay hamilelik belirtim vardi anlamistim bu ay yok hic hatta kasiklarimda regl olacam agrisi var
aaa bu kötüymüş olsun 15 gün denersin olmazsa sadece yürüyüş yaparsın evde spor yaparsınevet canım aylık ama şöyle kötü bi durum var pazartesi çarşamba cuma saa 7-8 arası gidicem yani işim bile olsa başka zaman gidemiyorum
bence artık 38sin
Evetama sus fazla dillendirme duyacah herkes bu biğ sığ
öyle yapcam kuzu kasımda eltimin düğünü ona kadar 58 olayım başka bişey istemiyorumaaa bu kötüymüş olsun 15 gün denersin olmazsa sadece yürüyüş yaparsın evde spor yaparsın
şimdi kaçsın pekitamam dillendirmiyom sustumsende dillendirme benim şişko olduğumu
öyle yapcam kuzu kasımda eltimin düğünü ona kadar 58 olayım başka bişey istemiyorum
Canim adet takvimi indir adi (takvimim)pembe ajanda seklinde yuzde yuz yumurtlama regl gününü gosteriyor dr dedigiyle tam birebir..Yumurtlama tarihini dogru yapabiliyo muyuz bu ay acaba çünkü regl günümüzde degismis oluyo ben kanamamin basladigi gunden hesapladim artik yumurtalama gununden iki gun once baslayip yumurtalamanin iki gun sonrasina kadar en degerli gunler oluyo demi onlari bos gecmeinşallah olur
listeye giremem ki ben ayrıldığım için uzaktan eşlik ederim sizeKizlaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinuz bakimmmmmmm kaptaninizzz konisiiiiiiiiiii hepiniz listeye girinceee şu yuzdeleri yukseltelimmmmmmmm haydinnnn kizlaaaaarrr
Carsamba ve persembee gunuuuuu
(Emzirenler haric) bugday ekmegi 1 dilim sartiylaaa ya da yulaaaaaaf....
makarna pilav bir kasik bile yooookkkkk
lilipit @Blacksee55 senad Nilar BitmeyenUmidim (listeye girecegin icin sende)
SekerPancarii kaptinn SchonerDuft Favelayn aysebbayaaar Kurupina
poncikbirgelincik mihracee
Unuttugum yoktur insallah
Biliyorum canm senin toparlanmani bekliyorm olsun sende aramizdasin zaten dikkat edersin istelisteye giremem ki ben ayrıldığım için uzaktan eşlik ederim size
bilmiyorum kuzum tartının pili bitti ama 60 62 arası bıseyımdır haftasonu arkadaısm varken yedikşimdi kaçsın peki
Ben ekmek sürmiiim agzima zatiiiKizlaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinuz bakimmmmmmm kaptaninizzz konisiiiiiiiiiii hepiniz listeye girinceee şu yuzdeleri yukseltelimmmmmmmm haydinnnn kizlaaaaarrr
Carsamba ve persembee gunuuuuu
(Emzirenler haric) bugday ekmegi 1 dilim sartiylaaa ya da yulaaaaaaf....
makarna pilav bir kasik bile yooookkkkk
lilipit @Blacksee55 senad Nilar BitmeyenUmidim (listeye girecegin icin sende)
SekerPancarii kaptinn SchonerDuft Favelayn aysebbayaaar Kurupina
poncikbirgelincik mihracee
Unuttugum yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?