Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir başlasaydık çalışmalara amin inşallah canım gelsinler artık yormasınlar daha çok ... bende ipin ucu güzel kaçtı
Yumurtlama tarihini dogru yapabiliyo muyuz bu ay acaba çünkü regl günümüzde degismis oluyo ben kanamamin basladigi gunden hesapladim artik yumurtalama gununden iki gun once baslayip yumurtalamanin iki gun sonrasina kadar en degerli gunler oluyo demi onlari bos gecme inşallah olur

leslie yaparım yada sadece yürüyüş yaparım 2 kilo versem çok iyi olacak ... yaa abur cuburdan artıyor dimi benim kollarımda bile var ama hergün cızlı şeyler birde kola çok içtim içmemem yememem ne varsa yedim .. kafeinsiz kahve var onlar ne kadar sağlıklı sence baktın mı hiç

dış çekim iptal mi oldu olsun önemli olan anısı zaten ... ohh yandan yandan yapaydın ... kaç gün balayına çıktınız en güzeli o zaten bol bol dinlenmiş oldun

Bende kola abur cubur cok yedim sende basla hadi saglikli seyler yemeye ilk gunler cok zorlandim bunye yemeye alisti tabi o zaman da canim bisey istedikce kuru meyve yedim suan iyiyim az ve saglikli yiyom ama kilo inmiyo bu seferde
Kasıklarim regl olacak gibi agrisi ben bugun olurum heralde yada yarin

kiminin erken kiminin geç çatlıyor en sağlıklısı gün aşırı olması on da güç kalır mı en zoru duş ben hiç hesp edemiyorum açıkçası

kiminin erken kiminin geç çatlıyor en sağlıklısı gün aşırı olması on da güç kalır mı en zoru duş ben hiç hesp edemiyorum açıkçası
Ben otomatik hesaplayicilardan hesapliyom o da ne kadar dogru bilmiyom ay aslinda hic dusunmucen canim ne zaman isterde yapacanbazilari akıntısından anliyomus yum dönemini ben hic anlayamiyom ama gecen ay hamilelik belirtim vardi anlamistim bu ay yok hic hatta kasiklarimda regl olacam agrisi var

bugün kuru incir kayısı hurma badem aldım ara öğünlerde karışık yerin evde üzümde var akşamları sorun hiç yemek yapasım yok annemlerde yiyoruz 1 aydır hazıra alıştık .. sabit kalmakta güzelde hamile kalınca hızla almak demek

diğer şekil robot gibi oluyor

Kizlaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinuz bakimmmmmmm kaptaninizzz konisiiiiiiiiiii hepiniz listeye girinceee şu yuzdeleri yukseltelimmmmmmmm haydinnnn kizlaaaaarrr
Carsamba ve persembee gunuuuuu
(Emzirenler haric) bugday ekmegi 1 dilim sartiylaaa ya da yulaaaaaaf....
makarna pilav bir kasik bile yooookkkkk

lilipit @Blacksee55 senad Nilar BitmeyenUmidim (listeye girecegin icin sende)

SekerPancarii kaptinn SchonerDuft Favelayn aysebbayaaar Kurupina
poncikbirgelincik mihracee
Unuttugum yoktur insallah

Canim adet takvimi indir adi (takvimim)pembe ajanda seklinde yuzde yuz yumurtlama regl gününü gosteriyor dr dedigiyle tam birebir..
Bi dene

listeye giremem ki ben ayrıldığım için uzaktan eşlik ederim size

Ben ekmek sürmiiim agzima zatiii dun yürüyüş yaptım bugünde yüzmeye gidicem. Ben kurtarıcam hepinizi kizlar ahahah yüzdenin anasını aglaticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…