- 11 Ekim 2017
- 43
- 51
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.981
Kizlaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinuz bakimmmmmmm kaptaninizzz konisiiiiiiiiiii hepiniz listeye girinceee şu yuzdeleri yukseltelimmmmmmmm haydinnnn kizlaaaaarrr
Carsamba ve persembee gunuuuuu
(Emzirenler haric) bugday ekmegi 1 dilim sartiylaaa ya da yulaaaaaaf....
makarna pilav bir kasik bile yooookkkkk
lilipit @Blacksee55 @senad @Nilar @selcanmehmetcan (listeye girecegin icin sende)
SekerPancarii kaptinn SchonerDuft Favelayn aysebbayaaar @Kurupina
poncikbirgelincik @mihracee
Unuttugum yoktur insallah
Temem aramizdatamam dillendirmiyom sustumsende dillendirme benim şişko olduğumu
öyle yapcam kuzu kasımda eltimin düğünü ona kadar 58 olayım başka bişey istemiyorum
hahh iyi etmisin onlardan ye abur cubur yimebugün kuru incir kayısı hurma badem aldım ara öğünlerde karışık yerin evde üzümde var akşamları sorun hiç yemek yapasım yok annemlerde yiyoruz 1 aydır hazıra alıştık.. sabit kalmakta güzelde hamile kalınca hızla almak demek
Aynen valladiğer şekil robot gibi oluyor
İmzaladim tamamdirKizlaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinuz bakimmmmmmm kaptaninizzz konisiiiiiiiiiii hepiniz listeye girinceee şu yuzdeleri yukseltelimmmmmmmm haydinnnn kizlaaaaarrr
lilipit @Blacksee55 @senad @Nilar @selcanmehmetcan (listeye girecegin icin sende)
Yemek yemeyi unutma ama bak kizarimmmmBen ekmek sürmiiim agzima zatiiidun yürüyüş yaptım bugünde yüzmeye gidicem. Ben kurtarıcam hepinizi kizlar ahahah yüzdenin anasını aglaticaz
Seni en son bi listeye etiketledim kasim ayi hedefi oraya kasim hedefini yazarmisin :)Anlaşıldı kaptan :)
İndirdim kuzum oyle hesapladim yum tarihini ama korunma karari almıştık biz biraz ara verelim diye ama yine de denk geldi yum tarihinin bi gün oncesine kismet artikCanim adet takvimi indir adi (takvimim)pembe ajanda seklinde yuzde yuz yumurtlama regl gününü gosteriyor dr dedigiyle tam birebir..
Bi dene
inşallah kaydı diyet toparlamak için şeker diyetine girdim bugün 1.ci gün bakalım ne olcakBiliyorum canm senin toparlanmani bekliyorm olsun sende aramizdasin zaten dikkat edersin iste
bu ara herkes alıyor sanırım anca beraber kanca beraberbilmiyorum kuzum tartının pili bitti ama 60 62 arası bıseyımdır haftasonu arkadaısm varken yedik
Tamam canim benimmm bol bol yicem sözYemek yemeyi unutma ama bak kizarimmmm
GorucezTamam canim benimmm bol bol yicem söz
ben grantimi veririm ama umurumda olmaz pekTemem aramizdadiyettesin dimi
hahh iyi etmisin onlardan ye abur cubur yimeyemek de yap yemek yemiyince daha cok atiştiriyo insan ne yedigini bilmiyo ayy hamile olunca bana daha cok dikkat etme istegi geliyo hep saglikli yiyom yine 84 olmasam bari hamilelikte
ben o modda hiç olmadım inanmadım çünkü sadece tüpte olursa olur modundaydım artık değiştiAynen vallaben bu ay hic o modda yapmadim psikolojik geriliyo insan o zaman
Aynen zaten kilo alcam diye diyet yapilmaz hamileyken saglikli beslenek yeter veririk sonraben grantimi veririm ama umurumda olmaz pekkilo alınır verilir sağlıklı yerim düzenli yerim 15 kilo alsam oha 85 olurum en az sanırım diyet neydi ya nasıl birşeydi unuttum
ben o modda hiç olmadım inanmadım çünkü sadece tüpte olursa olur modundaydım artık değişti
En sevdigim tarz superKizlaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinuz bakimmmmmmm kaptaninizzz konisiiiiiiiiiii hepiniz listeye girinceee şu yuzdeleri yukseltelimmmmmmmm haydinnnn kizlaaaaarrr
Seninde bebis buyusun daha ski yaparsin insallah suan bile super gidiyosunnnnEn sevdigim tarz super
Ben zaten sana soz verdim dikkat ediyrm
Herkese bool eksiler
8 kilo daha makul bir sayıAynen zaten kilo alcam diye diyet yapilmaz hamileyken saglikli beslenek yeter veririk sonraama 10 kilo alsak iyi bari cok takma kafana zaten stres cok etkiliyo ama insaninda aklindan çıkmıyo 1 hafta cok uzun gecti bana regl günü gelmek bilmedi
her daim kaptanım ayıpsınTemem aramizdadiyettesin dimi
hahh iyi etmisin onlardan ye abur cubur yimeyemek de yap yemek yemiyince daha cok atiştiriyo insan ne yedigini bilmiyo ayy hamile olunca bana daha cok dikkat etme istegi geliyo hep saglikli yiyom yine 84 olmasam bari hamilelikte
tabiki takım olmak bunu gerektiririnşallah kaydı diyet toparlamak için şeker diyetine girdim bugün 1.ci gün bakalım ne olcak
bu ara herkes alıyor sanırım anca beraber kanca beraber
Bebisler büyüyunce peslerine kosmaktan kilo kalmaz insalahhhSeninde bebis buyusun daha ski yaparsin insallah suan bile super gidiyosunnnn
Bizde bu bogaz varkenBebisler büyüyunce peslerine kosmaktan kilo kalmaz insalahhh
GöremiyoruuuuuuumSeni en son bi listeye etiketledim kasim ayi hedefi oraya kasim hedefini yazarmisin :)
Bakbak gorursunnnnnnnnnGöremiyoruuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?