Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anlaşıldı kaptan :)

tamam dillendirmiyom sustum sende dillendirme benim şişko olduğumu

öyle yapcam kuzu kasımda eltimin düğünü ona kadar 58 olayım başka bişey istemiyorum
Temem aramizdadiyettesin dimi
hahh iyi etmisin onlardan ye abur cubur yime yemek de yap yemek yemiyince daha cok atiştiriyo insan ne yedigini bilmiyo ayy hamile olunca bana daha cok dikkat etme istegi geliyo hep saglikli yiyom yine 84 olmasam bari hamilelikte

İmzaladim tamamdir

Canim adet takvimi indir adi (takvimim)pembe ajanda seklinde yuzde yuz yumurtlama regl gününü gosteriyor dr dedigiyle tam birebir..
Bi dene
İndirdim kuzum oyle hesapladim yum tarihini ama korunma karari almıştık biz biraz ara verelim diye ama yine de denk geldi yum tarihinin bi gün oncesine kismet artik

ben grantimi veririm ama umurumda olmaz pek kilo alınır verilir sağlıklı yerim düzenli yerim 15 kilo alsam oha 85 olurum en az sanırım diyet neydi ya nasıl birşeydi unuttum

Aynen valla ben bu ay hic o modda yapmadim psikolojik geriliyo insan o zaman
ben o modda hiç olmadım inanmadım çünkü sadece tüpte olursa olur modundaydım artık değişti

Aynen zaten kilo alcam diye diyet yapilmaz hamileyken saglikli beslenek yeter veririk sonra ama 10 kilo alsak iyi bari cok takma kafana zaten stres cok etkiliyo ama insaninda aklindan çıkmıyo 1 hafta cok uzun gecti bana regl günü gelmek bilmedi

En sevdigim tarz super
Ben zaten sana soz verdim dikkat ediyrm
Herkese bool eksiler

8 kilo daha makul bir sayı valla sağlıklı diye diye doldururlarsa yemekleri 20 kiloda alınır dikkt etmek gerekli yine de stres tavan zaten kv birşeye takmış 2dir diyor 3.cüyü derse kıyamet kopacak düşük ile ilgili

her daim kaptanım ayıpsın

inşallah kaydı diyet toparlamak için şeker diyetine girdim bugün 1.ci gün bakalım ne olcak

bu ara herkes alıyor sanırım anca beraber kanca beraber
tabiki takım olmak bunu gerektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…