- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.001
Evet gun asiri tavsiye ediliyorkiminin erken kiminin geç çatlıyor en sağlıklısı gün aşırı olması on da güç kalır mıen zoru duş ben hiç hesp edemiyorum açıkçası
Cnm acelen yok ya allasenBen otomatik hesaplayicilardan hesapliyom o da ne kadar dogru bilmiyomay aslinda hic dusunmucen canim ne zaman isterde yapacan bazilari akıntısından anliyomus yum dönemini ben hic anlayamiyom ama gecen ay hamilelik belirtim vardi anlamistim bu ay yok hic hatta kasiklarimda regl olacam agrisi var
Olsun valla simdi kaldik borclarla basbasa
Cok kilo almayaydin bariHee anca oldu vallasahaneydi gezdik tozduk yedik icti geldik
Yulaf ezmesi superKızlaaar kahvaltı yapcam da ben yumurtanın her halinden nefret ediyorum onun yerine ne giyebilirim önerisi olan var mı
senin 2 tane vardı değil mi önünde eğiliyorumEvet gun asiri tavsiye ediliyor
Banyo yapma isi buyuk sikinti gercekten
Cnm ilkinde uc aylik evliydik nerdeyse hergun idi olmadisenin 2 tane vardı değil mi önünde eğiliyorumbirde kaç ayda oldu sorması ayıp
Kaf rahat olması gerekiyor diyorlar da nasıl rahat olacakCnm ilkinde uc aylik evliydik nerdeyse hergun idi olmadi
Ikinci ay kardesimin dugunu filan falan duruma gore takildik olmadi
Ucuncu ay yuce kk kadinlari tavsiyesi ile dur didim biz fazla abartmisiz ya la bi gun ara vermek daha iyiymis didimgun asiri bizde tutan bi yontem idi
Ikincisi bir gunde oldu
Esimin aman bre bise olmaz modundan kaynakli
Sonuc: onun gelecegi zaman belli
Takilin kafaniza gore :)
Bi sorun var mi peki olmamasi icin bende pko vardi mesela 7 ay beklemiştim inofolic sase iciyodum doktor tavsiyesiyleKaf rahat olması gerekiyor diyorlar da nasıl rahat olacak
Ben yirmi yas disimi operasyon ile aldırmıştım o zamanlar kabak mucver (firinda) patates püresi yiyordum bir de annem corbanin icine doyurucu olsun diye kepek ekmegini robotta cekip ilave ediyordu tok tutuyordu . cok gecmis olsunnMerhabalar;
Yediklerini söyleyeyim sabah marketten 1 tane puding
Akşam: çorba ve meyveli yoğurt biliyorum çok az ve saçma ama dişim yüzünden her şeyi yiyemiyorum
Teşekkürler ben evde de değilim o yüzden pek alternatifim yok böyle idare ediyorum :)Ben yirmi yas disimi operasyon ile aldırmıştım o zamanlar kabak mucver (firinda) patates püresi yiyordum bir de annem corbanin icine doyurucu olsun diye kepek ekmegini robotta cekip ilave ediyordu tok tutuyordu . cok gecmis olsunn
Teşekkürler ben evde de değilim o yüzden pek alternatifim yok böyle idare ediyorum :)Ben yirmi yas disimi operasyon ile aldırmıştım o zamanlar kabak mucver (firinda) patates püresi yiyordum bir de annem corbanin icine doyurucu olsun diye kepek ekmegini robotta cekip ilave ediyordu tok tutuyordu . cok gecmis olsunn
Yarın yulafla başlayım o zaman güne :)
Sabah niye oyle beslendinBu arada gerçekten hala kasım hedefimizi yazdığımız mesajı bulamadım..
Bugün ki menüm
Sabah 11.30 iki dilim kaşar peyniri iki dilimde ananas
Ara öğün Türk kahvesi 3 hurma
16.00 pırasa yoğurt dünden kalmıştı atmayım dedim
Ara öğün bir elma
Daha yeni de tavuk çorbası iki tane ızgara köfte yedim
Birazdaysan malum hastayım portakal mandalina falan yiycem
Cok kotu malesfMerhabalar;
Yediklerini söyleyeyim sabah marketten 1 tane puding
Akşam: çorba ve meyveli yoğurt biliyorum çok az ve saçma ama dişim yüzünden her şeyi yiyemiyorum
Hayirlisi olsun canim bence olur bebiş :)))İndirdim kuzum oyle hesapladim yum tarihini ama korunma karari almıştık biz biraz ara verelim diye ama yine de denk geldi yum tarihinin bi gün oncesine kismet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?