- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.041
Guzel olmus amaoglen yemek olabilirdiSelam kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3 zeytin
Ara
Bir sütlü kahve
Öğlene doğru
2 hurma
Akşam
Bir tabak Tavuk yemeği
Yoğurt
Salata
Zorunluluktan bu kadar az oldu öğlen yiyeydim düzgün iyiydi 55.9 olur muyum ki sabahaGuzel olmus amaoglen yemek olabilirdi
ksam kahvaltin araogunler hepsi guzel
Kacamak yok
Zayiflatir bu menu
Tmm canim 8 ay ara verince unuttum ne ile tuketsem die dusunuuordum :)) ben chia tohumuda katiyordum tok tutsun die du bi bogaz agris gecsin denicem yogurt yiyemiyorum usuyorum2 yk yulaf
2 yk yogurt
Meyve
Tarcin
Ceviz ya da badem cnm
Bol su bide bitki cayi icZorunluluktan bu kadar az oldu öğlen yiyeydim düzgün iyiydi 55.9 olur muyum ki sabaha
Sutlede tuketiliuor cnmTmm canim 8 ay ara verince unuttum ne ile tuketsem die dusunuuordum :)) ben chia tohumuda katiyordum tok tutsun die du bi bogaz agris gecsin denicem yogurt yiyemiyorum usuyorum
Kizlar ben kinoa mi neydi öyle birsey aldimdi di kullanan varmi aranizda nasil tuketiuorsunuz sanatci Güllü guya kinoa ile zayiflamis.kisir gibi tuketmis ben cok arastiriyorum chia ve kinoa tohumlsrinin sirf sifasi ve faydalari cok oldugu icin aldim mesala chai tohumu ari poleni gibi faydalari cok..ama duzenli kulkanamadim bari kullaniyimda sifasi varsa goruyum ziyan olmasin..
Afiyet olsunnn cok guzelSelam kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3 zeytin
Ara
Bir sütlü kahve
Öğlene doğru
2 hurma
Akşam
Bir tabak Tavuk yemeği
Yoğurt
Salata
Suan normal bence menulerin. Saat olayina 6 normal bence ama sen bilirsin@ParteMoralll ben biraz daha ceki duzen vermeliyum mesala sabahlari böyle beslensem ogle yesem aksam saat00-18:00 yememem lazim leptin yapmaliyimki zayiflayim leptin yapmayinca kg gitmiy bende sene seneyi aratiyor kg vermem zorlasiyor
Ona inanma ya o ameliyat olmus acayip olmus begenmedim.Tmm canim 8 ay ara verince unuttum ne ile tuketsem die dusunuuordum :)) ben chia tohumuda katiyordum tok tutsun die du bi bogaz agris gecsin denicem yogurt yiyemiyorum usuyorum
Kizlar ben kinoa mi neydi öyle birsey aldimdi di kullanan varmi aranizda nasil tuketiuorsunuz sanatci Güllü guya kinoa ile zayiflamis.kisir gibi tuketmis ben cok arastiriyorum chia ve kinoa tohumlsrinin sirf sifasi ve faydalari cok oldugu icin aldim mesala chai tohumu ari poleni gibi faydalari cok..ama duzenli kulkanamadim bari kullaniyimda sifasi varsa goruyum ziyan olmasin..
Menune bayildim detoks gibi yarina kesin ekside olursun sen ne zamadan bu kg ya dustun senad..Selam kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3 zeytin
Ara
Bir sütlü kahve
Öğlene doğru
2 hurma
Akşam
Bir tabak Tavuk yemeği
Yoğurt
Salata
Sağol canım :)Begendim guzel olmus:)
Kiz chia ve kinoa A101 re gelmişti bi arastiriyim derken gulluyu gordum hele belli bi insan bu kadar mi degisir.Ona inanma ya o ameliyat olmus acayip olmus begenmedim.
He zayiflatiyormu bilmiyorum ama unlulerin o tarz onerilerine hic guvenmiyorm
Tmm canim gr gitmezse böyle yapacam meyveleri birakmam lazım cok cok seviyorum tatlidan cikolatadan bile meyveyi cok seviyorum ben bu yaz veremedimse kg hep meyve yuzunden ins gider kg bi asiliyimda ice..Suan normal bence menulerin. Saat olayina 6 normal bence ama sen bilirsin
Evet oyleyse tuket tabi ama su zayiflamis bu zayiflamis diye asla :) sen zTen aktar gibisin masallahKiz chia ve kinoa A101 re gelmişti bi arastiriyim derken gulluyu gordum hele belli bi insan bu kadar mi degisir.
Sonra faydalarina baktim kinoa ispanak gillerdenmis kan yapıci vutamin ne öyle okudumdu ozaman aldim duruyor tuketiyim bari. Ac kaldiktan sonra her harukarde zayiflanir ama sagliksiz olur.
Yerken sen aklıma geliyon zatenAksami okuyana kadareksiklik hissettim
Okuyunca rahatladim
Guzel olmus
:)))) evet kiz arkadasta diyir aktarci sabahin 7 sinde aradi oglanin bogaz cok kotu ne kaynatim die bana soruy :)malzemesi yok bende elma kaynat bal kat limon kat dedim ama en onemli bitkiler vazgeçilmez lerim papatya ebegumeci zencefil çörek otu kiraz sapi diğerlerini saymiyorum bile aklıma ne gelirse elimden geldigince organik kendim kurutup kendim yapıyorum papatya yi ebe gumeci neEvet oyleyse tuket tabi ama su zayiflamis bu zayiflamis diye asla :) sen zTen aktar gibisin masallah
Ebegumeci mi o karisimda olan baska:)))) evet kiz arkadasta diyir aktarci sabahin 7 sinde aradi oglanin bogaz cok kotu ne kaynatim die bana soruy :)malzemesi yok bende elma kaynat bal kat limon kat dedim ama en onemli bitkiler vazgeçilmez lerim papatya ebegumeci zencefil çörek otu kiraz sapi diğerlerini saymiyorum bile aklıma ne gelirse elimden geldigince organik kendim kurutup kendim yapıyorum papatya yi ebe gumeci ne
Sifa bunlayy şifa bak bu otlar evinde olsaydi iki gunde bronşit ten kurtulundu sende al muhakkak ben sana tarif veririm.. :))
Az geldı bana sankı bıde bıberlı yoğurt bebişin karnını ağrıtır sankı ya araştırdınmı?Sabah 8 de bir tam bugday ekmegi
iki dilim kaşar peyniri
omlet
Domates biber salatalik
5 yesil zeytin
Bal kaymak birer cay kaşığı
11 gibi
Bir avuc kadar ceviz
Chiali yogurt
Oglen 13 30
Bir dilim tam bugday ekmegi
Bir bardak ayran
Haslanmis tavuk goguslu salata
Ara 16.00
Bir bardak kakolu süt
Bir tane pestil (cezerye gibi bir sey anneannem yapiyor pekmezden)
Aksam 19.30
Bir kase pul biberli yogurt
1 porsiyon musakka
1 dilim tam bugday ekmegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?