Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az geldı bana sankı bıde bıberlı yoğurt bebişin karnını ağrıtır sankı ya araştırdınmı?
Araştırdım aci olursa sorun olabilecegi yaziyordu bi de devamli tuketilmesi reflu yapabilir yaziyordu . devamli yemiyorum bi de bi kase yogurda yarim cay kasigi ekliyorum

Bi sorun var mi peki olmamasi icin bende pko vardi mesela 7 ay beklemiştim inofolic sase iciyodum doktor tavsiyesiyle
Yarım rahimliyim eski doktoruma göre de yunurtam kalitesizdi.. bu doktor olmaz demiyor en azından.. folik bende kullanıyorum ama demir ve b12 kontrol ettirmem lazım

Guzel menu olmus
Ancsk patlicanda nikotin var emziren anneye uygun degil
Pulbiber bebegi rahatsiz eder
Chia tohumunun uygunlugunu bilmiyrm
Ben hic patlican tuketmiyrm cok sevmeme ragmen
Kizimin doktoruna danistigimda bir seyi abartmadiktan sonra sorun olmayacagini söylüyor . patlicanda nikotin var ama 9 kilo patlican yersem anca 1 sigaradaki nikotin kadar ediyor yani öyle yuksek miktarda değil. Hem patlican A vitamini deposu E ve C K vitaminleride barindiriyor potasyum, magnezyum, sodyum acisindan da zengin diye biliyorum hafta da 1 tuketirim patlicani.
Chia da günde 1 y.k gecmeyecek sekilde emziren anneler tuketebiliyor omega 3 ve protein deposu güzel bir besin

Evet oyle bende ilk6 ay sadece emdigi icin yememistim. Ama sonrasinda arada bir yemistim. Yani hergun yenmiyor nasilsa birsey olmaz

Iyi geceler canlar menum berbatt
Kontrolden ciktim
Sabah ekmekmarasi sandivic
Oglen
Corba salata 2 parca biftek 2 dilimmekmek
Aksam 1 bardak kola
Elmamdilimj 4 adet patates

Harikaaaaaaaa cok olculu cok begendimm

Kizlar siz olmussunuzz ama.harika masallah

Kizlar menüm

Sabah
1 bardak cay
1 ekmek (bugday)
1 dilim kasar
Yarim domates

Öğle
1 tabak Kıymalı ispanak
1 haslanmis havuc
1 kase yoğurt

Akşam
Hindi fumeli omlet (2yumurta)

Kızlar bugun doyduğumu hissettim valla
Senin menuler beni utandiriyor ay ben cok pisligim yaaa sisko olarak kalacagim bu gidisle

Herkess ac bir ben tokum grubun yuzkarasyim utandimm cok fenaa

Cok guzel fazla hicbirsey yok ama eksik var bugun helva goremedim

Ahaha rekor bendee halaaaa semirme rekoru harika afiyet olsun

Senin menuler beni utandiriyor ay ben cok pisligim yaaa sisko olarak kalacagim bu gidisle
Canım saçmalama deme oyle. Birbirimizin menülerine bakıp fikir ediniz iste. Bugün yiyemediysen yarin yersin. Zayıf olucaz insAllah
Cola içmek yooooook. Bari light içeydin giii

50 leri bir gorsem yaa yaza kadar cok iyi olmak istiyorum tatile gidicez esimle ilk tatilimiz balayi bile yapamamıştık . gecen sene gidecektik darbeden dolayi izinleri kapanmisti esimin bu yaz cok guzel olsun istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…