Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen bilirsin
Ben tercih etmiyrm valla, etmeyecegimde
Gunde 4 tane sigara icebilirsin diyen dr da var hamileyken sigara cani cekenlere
Hersey sute geciyor yedigimiz dolasiyla bebeklere
Sen salamda yiyorsun sorun yok :)
Ben uzerime duseni diyim de

Menulerini en sevdiigmm arkadasim
Afiyt olsun
Her zamancok guzel

50 leri bir gorsem yaa yaza kadar cok iyi olmak istiyorum tatile gidicez esimle ilk tatilimiz balayi bile yapamamıştık . gecen sene gidecektik darbeden dolayi izinleri kapanmisti esimin bu yaz cok guzel olsun istiyorummm
Olur olur endise etme
Senin yeni olmana ragmen menun cok guzel
Boyle beslenirsen gider o kilolar:)

Iyi geceler canlar menum berbatt
Kontrolden ciktim
Sabah ekmekmarasi sandivic
Oglen
Corba salata 2 parca biftek 2 dilimmekmek
Aksam 1 bardak kola
Elmamdilimj 4 adet patates
Himmm ben senin menunu gormedimdi bugun kesinlikle kacamaksiz yiyorsun sabah sandavic yiyorsun aksam kolayi niye iciyorsun biri olnasaydi az firca yerdinn butun gününü ziyan etme bari aksamlsr elimizden geldigi kadar cissslardan uzak duralım.menulerin doyurucu olursa gozun cisslarda olmaz..

Ben geçen sene 3 Ağustos'ta başladım canım bir yıldan fazla olmuş tam 20 kg oluyor 55.9 a düşünce çünkü diyetisyen listesindeki kilom 75.9
Maşallah darisi bana butun isteyenlere :)) sen diyetisyen esligindemi verdin bu kg yu senin menulere bi goz atmam lazım nerak ettim nasil beslendigini

Odersiniz bebegmm odersinzzzz
He hallederiiikk
dış çekim iptal mi oldu olsun önemli olan anısı zaten ... ohh yandan yandan yapaydın ... kaç gün balayına çıktınız en güzeli o zaten bol bol dinlenmiş oldun
4 gece 5 gün kuzum baya dinlendim cok iyi geldi gezdk turlara katildik falaann iyiki gitmisizz
kaptinn hoşgeldin cinim taze gelin cici gelin güzel gelinn ♡♥♡
Bebegiiimmm hosbuldummm
Sende basladn diyete demek sonunda
Cok kilo almayaydin bari
Hani yaktiysan yedikelrini sorun yok
Yok yok cok almamisim 2 kilocuk

Benim cocuk planim yoktu aslinda canim biz biraz ertelemistik kaza olunca belki dedim ama kismet karnim agriyo bugun regl olurum kesin

Aynen onemli olan karni cok doyurmamak bence hep bi az aç kalkilsa cok kilo alinmaz ayy zaten sizin stresiniz size yeter bide baskalari sorup stres etmese sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…