- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.081
Sen bilirsinKizimin doktoruna danistigimda bir seyi abartmadiktan sonra sorun olmayacagini söylüyor . patlicanda nikotin var ama 9 kilo patlican yersem anca 1 sigaradaki nikotin kadar ediyor yani öyle yuksek miktarda değil. Hem patlican A vitamini deposu E ve C K vitaminleride barindiriyor potasyum, magnezyum, sodyum acisindan da zengin diye biliyorum hafta da 1 tuketirim patlicani.
Chia da günde 1 y.k gecmeyecek sekilde emziren anneler tuketebiliyor omega 3 ve protein deposu güzel bir besin
Cnm helva her zaman yemiyrmCok guzel fazla hicbirsey yok ama eksik var bugun helva goremedim
Cnm helva her zaman yemiyrmCok guzel fazla hicbirsey yok ama eksik var bugun helva goremedim
Kiz senin menulerin ne zaman duzelecekIyi geceler canlar menum berbatt
Kontrolden ciktim
Sabah ekmekmarasi sandivic
Oglen
Corba salata 2 parca biftek 2 dilimmekmek
Aksam 1 bardak kola
Elmamdilimj 4 adet patates
Kiz senin menulerin ne zaman duzelecekIyi geceler canlar menum berbatt
Kontrolden ciktim
Oglen
Aksam 1 bardak kola
Menulerini en sevdiigmm arkadasimUyumuşum kızlar menum
Sabah
Kavurmalı ıkı yumurta
Ikı dılım peynır
Domates sosu
Az reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
5 kofte
Bır tabak karalahana yemeği
Bır dılım ekmk
Ara
Uzum
Akşam
Bır tabak lahana
Ikı kaşık turşu kavurması
Sisliktir o sislik56.1 çıktım 55.9 değildi ama olsundu
Olur olur endise etme50 leri bir gorsem yaa yaza kadar cok iyi olmak istiyorum tatile gidicez esimle ilk tatilimiz balayi bile yapamamıştık . gecen sene gidecektik darbeden dolayi izinleri kapanmisti esimin bu yaz cok guzel olsun istiyorummm
Yok kiz o dedigin benim esas :)) ben daha alisma asamasindayim sende iyi gidiyorsun hemde kg az degilmi seninHerkess ac bir ben tokum grubun yuzkarasyim utandimm cok fenaa
Himmm ben senin menunu gormedimdi bugun kesinlikle kacamaksiz yiyorsun sabah sandavic yiyorsun aksam kolayi niye iciyorsun biri olnasaydi az firca yerdinn butun gününü ziyan etme bari aksamlsr elimizden geldigi kadar cissslardan uzak duralım.menulerin doyurucu olursa gozun cisslarda olmaz..Iyi geceler canlar menum berbatt
Kontrolden ciktim
Oglen
Aksam 1 bardak kola
Maşallah darisi bana butun isteyenlere :)) sen diyetisyen esligindemi verdin bu kg yu senin menulere bi goz atmam lazım nerak ettim nasil beslendiginiBen geçen sene 3 Ağustos'ta başladım canım bir yıldan fazla olmuş tam 20 kg oluyor 55.9 a düşünceçünkü diyetisyen listesindeki kilom 75.9
He hallederiiikkOdersiniz bebegmm odersinzzzz
4 gece 5 gün kuzum baya dinlendim cok iyi geldi gezdk turlara katildik falaann iyiki gitmisizzdış çekim iptal mi oldu olsun önemli olan anısı zaten ... ohh yandan yandan yapaydın... kaç gün balayına çıktınız en güzeli o zaten bol bol dinlenmiş oldun
Bebegiiimmm hosbuldummmkaptinn hoşgeldin cinim taze gelin cici gelin güzel gelinn ♡♥♡
Yok yok cok almamisim 2 kilocukCok kilo almayaydin bari
Hani yaktiysan yedikelrini sorun yok
Benim cocuk planim yoktu aslinda canim biz biraz ertelemistik kaza olunca belki dedim ama kismet karnim agriyo bugun regl olurum kesinCnm acelen yok ya allasen
Keyfinize bakin bosver ya
Olacagi varsa oluyor
Bnm ilki ucuncu ayda oldu
Ikincisini biraz daha sonra yapmak istiyrdm
Folik aldim uc ay onceden baslaniyor ya
Yutamadan hamile kaldim
Hemde bir gunde
Takvime gore yumurtalama gunumun bir gun sonrasi idi
Aynen onemli olan karni cok doyurmamak bence hep bi az aç kalkilsa cok kilo alinmaz8 kilo daha makul bir sayıvalla sağlıklı diye diye doldururlarsa yemekleri 20 kiloda alınır dikkt etmek gerekli yine de stres tavan zaten kv birşeye takmış 2dir diyor 3.cüyü derse kıyamet kopacak düşük ile ilgili
Balaynda kilo almadnmi55.1 le herkesee günaydiinnnn
Aldim kuzuuuu giderken 52.9 dum benBalaynda kilo almadnmihahahaha nasil almadin yuzebildinmi hava bozuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?