Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar;
Yediklerini söyleyeyim sabah marketten 1 tane puding
Akşam: çorba ve meyveli yoğurt biliyorum çok az ve saçma ama dişim yüzünden her şeyi yiyemiyorum
Canım cok az ve olmamis bi menu dişin agriyomus gecmis olsun ama sabah puding yemen hic olmamis en azindan sabah ogle aksam corba içebilirdin veya sebze puresi yiyebilirdin boyle kas kaybedersin yetersiz beslenmeden

Sabah yumurta sevmiyosan bir muz koyabilirsin onun yerine veya 3 kaşık kadar yulaf ezmesi yiyebilirsin sütle canim tok tutar
Menun guzel canim aksam kofte biraz daha yiyebilidin 4 kofte mesela bide salata yogurt ekleyebilirdin yanina geçmiş olsun

He hallederiiikk

4 gece 5 gün kuzum baya dinlendim cok iyi geldi gezdk turlara katildik falaann iyiki gitmisizz

Bebegiiimmm hosbuldummm
Sende basladn diyete demek sonunda

Yok yok cok almamisim 2 kilocuk
çok sevindim kuzum işe ne zaman dönüyorsun

Aynen onemli olan karni cok doyurmamak bence hep bi az aç kalkilsa cok kilo alinmaz ayy zaten sizin stresiniz size yeter bide baskalari sorup stres etmese sizi
sözde kimse bilmiyor bilenler yetiyor neyse artık kimse sormaz sanırım birşey ... ben doymayı unutalı yıllar oldu

Musakka kizartma degilse guzel menun canim afiyet olsun

Niye dedikodumu ediyon evet aldim evet veremiyom ama inecek elbet 1 haftadir diyet yapiyom
Baya almissin ama dedikoduluk bi konu bence
Ben senden zayifim

çok sevindim kuzum işe ne zaman dönüyorsun

sözde kimse bilmiyor bilenler yetiyor neyse artık kimse sormaz sanırım birşey ... ben doymayı unutalı yıllar oldu
Pazartesi dönüs kuzum bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…