- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.101
Canım cok az ve olmamis bi menu dişin agriyomus gecmis olsun ama sabah puding yemen hic olmamis en azindan sabah ogle aksam corba içebilirdin veya sebze puresi yiyebilirdin boyle kas kaybedersin yetersiz beslenmedenMerhabalar;
Yediklerini söyleyeyim sabah marketten 1 tane puding
Akşam: çorba ve meyveli yoğurt biliyorum çok az ve saçma ama dişim yüzünden her şeyi yiyemiyorum
Ooo aldn yaniii ama normal bosver verirsin az bisey zaten...buralar soguktu oralar iyidir tabi ohhhAldim kuzuuuu giderken 52.9 dum ben
Yok valla orasi sahaneydi bi aksamlarj serindi iste deniz fln iyiydi ama bn giremedim
He aldim simdide yemege cagiriyolar ordan burdan bakam 56 ya kadar yolu var sonra dur derimOoo aldn yaniii ama normal bosver verirsin az bisey zaten...buralar soguktu oralar iyidir tabi ohhh
Sabah yumurta sevmiyosan bir muz koyabilirsin onun yerine veya 3 kaşık kadar yulaf ezmesi yiyebilirsin sütle canim tok tutarBu arada gerçekten hala kasım hedefimizi yazdığımız mesajı bulamadım..
Bugün ki menüm
Sabah 11.30 iki dilim kaşar peyniri iki dilimde ananas
Ara öğün Türk kahvesi 3 hurma
16.00 pırasa yoğurt dünden kalmıştı atmayım dedim
Ara öğün bir elma
Daha yeni de tavuk çorbası iki tane ızgara köfte yedim
Birazdaysan malum hastayım portakal mandalina falan yiycem
Niye dedikodumu ediyonHe aldim simdide yemege cagiriyolar ordan burdan bakam 56 ya kadar yolu var sonra dur derimSekerPancarii na yetismeden durdururum
çok sevindim kuzum işe ne zaman dönüyorsunHe hallederiiikk
4 gece 5 gün kuzum baya dinlendim cok iyi geldi gezdk turlara katildik falaann iyiki gitmisizz
Bebegiiimmm hosbuldummm
Sende basladn diyete demek sonunda
Yok yok cok almamisim 2 kilocuk
sözde kimse bilmiyor bilenler yetiyorAynen onemli olan karni cok doyurmamak bence hep bi az aç kalkilsa cok kilo alinmazayy zaten sizin stresiniz size yeter bide baskalari sorup stres etmese sizi
Musakka kizartma degilse guzel menun canim afiyet olsunSabah 8 de bir tam bugday ekmegi
iki dilim kaşar peyniri
omlet
Domates biber salatalik
5 yesil zeytin
Bal kaymak birer cay kaşığı
11 gibi
Bir avuc kadar ceviz
Chiali yogurt
Oglen 13 30
Bir dilim tam bugday ekmegi
Bir bardak ayran
Haslanmis tavuk goguslu salata
Ara 16.00
Bir bardak kakolu süt
Bir tane pestil (cezerye gibi bir sey anneannem yapiyor pekmezden)
Aksam 19.30
Bir kase pul biberli yogurt
1 porsiyon musakka
1 dilim tam bugday ekmegi
Hayirlisi olsun canimHayirlisi olsun canim bence olur bebiş :)))
Ben yulafi robottan çekip bazen krep yapiyom onunla kahvalti yapiyom bazen de oglen yoğurduma katip meyvemin yaninda yiyom kizYulaf ezmesini nasıl tuketiyorsun canim
Baya almissin ama dedikoduluk bi konu benceNiye dedikodumu ediyonevet aldim evet veremiyom ama inecek elbet 1 haftadir diyet yapiyom
Pazartesi dönüs kuzum bakalimmçok sevindim kuzum işe ne zaman dönüyorsun
sözde kimse bilmiyor bilenler yetiyorneyse artık kimse sormaz sanırım birşey ... ben doymayı unutalı yıllar oldu
Hayirli cnm ya :)Benim cocuk planim yoktu aslinda canim biz biraz ertelemistik kaza olunca belki dedim ama kismet karnim agriyo bugun regl olurum kesin
Sen iyi vermissin aldikladini bebekBaya almissin ama dedikoduluk bi konu bence
Ben senden zayifim
Pazartesi dönüs kuzum bakalimm
Sen iyi vermissin aldikladini bebek
Tebrikler sana
Bebek ne zaman istiyorsun
Bakalim bi işe basliyayimda duzen oturtaym 52 ye düsmek istiyorumm
Hayirlisi diyorjm baska da bisey demiyorm kuzum her an onabilirBebek ne zaman istiyorsun
Bi sey var mi kafanizda cnm
Kiz allah seni zaten adetken baslaniyor dkh yeHayirlisi diyorjm baska da bisey demiyorm kuzum her an onabilirdogum kontrol hapi aldim ama once gebelik testi verdiler onu yapcm sonra bsslicm artik bilemiyorm
He oyleymis iste bende onu bekliyorm kaldi 1 haftaKiz allah seni zaten adetken baslaniyor dkh ye
Oda kilo aldiriyor beybi kotu bi haberim varHe oyleymis iste bende onu bekliyorm kaldi 1 hafta
Nolduu simdimi aklin basina geldi ilk iki hafta kullan dedm sana riskleri sevmemHe oyleymis iste bende onu bekliyorm kaldi 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?