- 11 Ekim 2017
- 43
- 51
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.121
Biraz az ama hareketsizim bu aralar ondan :))Harikaaaaaaaa cok olculu cok begendimm
Teşekkür ederim canım sıfır hareket olunca insanın eli gitmiyo canımda çok İstemiyoSabah yumurta sevmiyosan bir muz koyabilirsin onun yerine veya 3 kaşık kadar yulaf ezmesi yiyebilirsin sütle canim tok tutar
Menun guzel canim aksam kofte biraz daha yiyebilidin 4 kofte mesela bide salata yogurt ekleyebilirdin yaninageçmiş olsun
Nolduu simdimi aklin basina geldi ilk iki hafta kullan dedm sana riskleri sevmemsen yakinda gelirsin
Sonra bdvye konu aciyollarbunuda kaybedicez
Parte yalniz emziren anne istemiyordunbunuda kaybedicez
Ay evet yaaaaaaa ama istememe sebebim daha once yasanmis biseyle alakali.Cunku ben bebegini dusunmeyen saglksiz beslenen anneleri burda gormek istemiyormm saglkli beslenene kapim acikParte yalniz emziren anne istemiyordun
Ortalik hamile ve emziren anne kaynayacak
Siradan geliyor bebikler
Sonra bdvye konu aciyollar
Kazayla hamile kaldim diye
Kiz keptin
Biliyrm cnm bnmAy evet yaaaaaaa ama istememe sebebim daha once yasanmis biseyle alakali.Cunku ben bebegini dusunmeyen saglksiz beslenen anneleri burda gormek istemiyormm saglkli beslenene kapim acik
Ahahhahasonrada cocuklari ben kazayla olmusum diye mahallede arkadaslarina anlatiyo
Ahahhaha
Biliyrm cnm bnm
Slm cnmSelaaam kizlar
Aa naber kiz gorusemiyozSlm cnm
Mihrace ben seni bu hafta listeye almicam kusurabkma bu sekilde malesef...
Kiz senin menulerin ne zaman duzelecek
Yok kiz o dedigin benim esas :)) ben daha alisma asamasindayim sende iyi gidiyorsun hemde kg az degilmi senin
Benim cok yolum var hayırlısı...burda birbirimizi uyardiktan sonra menulerimiz daha da guzellesecek..
Himmm ben senin menunu gormedimdi bugun kesinlikle kacamaksiz yiyorsun sabah sandavic yiyorsun aksam kolayi niye iciyorsun biri olnasaydi az firca yerdinn butun gününü ziyan etme bari aksamlsr elimizden geldigi kadar cissslardan uzak duralım.menulerin doyurucu olursa gozun cisslarda olmaz..
Ahhh ben 1.74 olsamben bugun frene bastım canım cumaya kadar düzelmezsem alma bir halt olmaz benden.
bugun lokma sayıyorum resmen
boyuma göre kilom iyi canım 174-68,5 ama ideal kilom 62 benim. ona ulaşmak istiyorum.
dün akşam kötü oldu gerçekten
oğlum pizza yedi eşim burger king yedi ben de boş duramadım kola içtim.
olmasa iyiydi ama oldu bugun söz verdim kendime inş. toparlayacağım
Ahhh ben 1.74 olsamcanım cooook yiyebilirsin ac kalmak zorunda değilsin ama yiyebilecegin seyler ye canım benim
Fasulye yemeği yap bulgur pilavı yap ıspanak olabilir brokoli pırasa patlıcanlı bisii. Ben patlıcan kıyma karıştırıyorum domatesle mesela. Ispanakla kıyma yemeği yaparim. Hiç olmadi hazir köfte ve brokoli. Öğle bence ye bunları akşamlarida çorba gibi birsey. Yada ızgara tavuklu salata olabilir. Kız hicmi birsey aklına gelmio. Benim zamanım olsa keşke neler yaparimkızlar selam hadi bana el birliğiyle akşam için birşeyler söyleyin
sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine domates salatalık peynir zeytinle sandiviç
öğlen 1 kase kadar salata
ara 7-8 tane fıstık-7-8 tana çekirdekli kuru üzüm
akşam ????
ne önerirsiniz. @ParteMoralll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?