Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canım sıfır hareket olunca insanın eli gitmiyo canımda çok İstemiyo

Parte yalniz emziren anne istemiyordun
Ortalik hamile ve emziren anne kaynayacak

Siradan geliyor bebikler
Ay evet yaaaaaaa ama istememe sebebim daha once yasanmis biseyle alakali.Cunku ben bebegini dusunmeyen saglksiz beslenen anneleri burda gormek istemiyormm saglkli beslenene kapim acik

Mihrace ben seni bu hafta listeye almicam kusurabkma bu sekilde malesef...
ben bugun frene bastım canım cumaya kadar düzelmezsem alma bir halt olmaz benden.

Kiz senin menulerin ne zaman duzelecek
bugun lokma sayıyorum resmen

Yok kiz o dedigin benim esas :)) ben daha alisma asamasindayim sende iyi gidiyorsun hemde kg az degilmi senin
Benim cok yolum var hayırlısı...burda birbirimizi uyardiktan sonra menulerimiz daha da guzellesecek..

boyuma göre kilom iyi canım 174-68,5 ama ideal kilom 62 benim. ona ulaşmak istiyorum.
dün akşam kötü oldu gerçekten
oğlum pizza yedi eşim burger king yedi ben de boş duramadım kola içtim.
olmasa iyiydi ama oldu bugun söz verdim kendime inş. toparlayacağım

kızlar selam hadi bana el birliğiyle akşam için birşeyler söyleyin

sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine domates salatalık peynir zeytinle sandiviç
öğlen 1 kase kadar salata
ara 7-8 tane fıstık-7-8 tana çekirdekli kuru üzüm
akşam ????
ne önerirsiniz. @ParteMoralll

Ahhh ben 1.74 olsam canım cooook yiyebilirsin ac kalmak zorunda değilsin ama yiyebilecegin seyler ye canım benim

Ahhh ben 1.74 olsam canım cooook yiyebilirsin ac kalmak zorunda değilsin ama yiyebilecegin seyler ye canım benim
(
çevremde 1 kişi harcindeee herkesss çok beğeniyor kilomu nekadar güzel olmuşssun nekadar yakışmış sana bu hal ne olur verme ama almadaa. tam bir hatun olmuşssun falan diyorlar.
( rakip eliyorlar sanırım

Fasulye yemeği yap bulgur pilavı yap ıspanak olabilir brokoli pırasa patlıcanlı bisii. Ben patlıcan kıyma karıştırıyorum domatesle mesela. Ispanakla kıyma yemeği yaparim. Hiç olmadi hazir köfte ve brokoli. Öğle bence ye bunları akşamlarida çorba gibi birsey. Yada ızgara tavuklu salata olabilir. Kız hicmi birsey aklına gelmio. Benim zamanım olsa keşke neler yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…