Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

( ay tıkandım. ama zaten bu tarz yiyorum genelde akşamları misafir gelmiyor gitmiyorsam ev yemeği oluyor hep ama

çok sevindim kuzum işe ne zaman dönüyorsun

sözde kimse bilmiyor bilenler yetiyor neyse artık kimse sormaz sanırım birşey ... ben doymayı unutalı yıllar oldu
Ben 1 haftadir açım diyetteyim sonuc 600 gr arti delirecem ya regl olacam ondan diye avutuyom kendimi

( ay tıkandım. ama zaten bu tarz yiyorum genelde akşamları misafir gelmiyor gitmiyorsam ev yemeği oluyor hep ama
Dün kola ictinya birde patatesler falan onun yerine cok doyurucu seyler yiyebilirdin. Kaç kaloriye geliyor. Bence kilo belirlememek lazim. Yanı hangi kilo yakışıyorsa o kiloda olmak lazim. Mesela sen 64 geldiğinde bu kiloyla iyiyim dersen o kiloda kal. Ben o kiloda mesela bildigin siskoyum cunki boyum yok

Sen bilirsin
Ben tercih etmiyrm valla, etmeyecegimde
Gunde 4 tane sigara icebilirsin diyen dr da var hamileyken sigara cani cekenlere
Hersey sute geciyor yedigimiz dolasiyla bebeklere
Sen salamda yiyorsun sorun yok :)
Ben uzerime duseni diyim de
Yine de teşekkürler herkesin seçimi başka

İlk defa böyle bisey yasıyorum kiz cok sinirim bozuldu ben normalde haftada 2 kilo kesin veririm ama gr oynamadi aksine bugun 600 gr fazla ciktim regl olsam da insem inşallah yanii ondandir
Canim senin kilon ama cok iyi hani bi kiloya geldikten sonra zorlasanda veremiyorsunya. Bende regl de sisiyom ya biz kadınlar neler çekiyoruz böyle

çok güzel diyet yaparım aslındaa
afedersin kıçımı şöyle düzgün koysam harbi süper yapıyorum vede hiçde nankör değildir bedenm hemen gider sadece belli zamanlarda sirenç sağlıyor beden.
66 da ve 62 de çok takılırım mesela

Canim senin kilon ama cok iyi hani bi kiloya geldikten sonra zorlasanda veremiyorsunya. Bende regl de sisiyom ya biz kadınlar neler çekiyoruz böyle
Ama suanki kilomu sevmiyom 57 olmamaliyim hemen iniyom diyo cok dert etmemistim ama simdi inemiyom iste ama bir hafta onceye gore gobegim falan cekildi belli etti regl olunca birden inerim inşallah

Ama suanki kilomu sevmiyom 57 olmamaliyim hemen iniyom diyo cok dert etmemistim ama simdi inemiyom iste ama bir hafta onceye gore gobegim falan cekildi belli etti regl olunca birden inerim inşallah
InsAllah canimmm sen alışmışsın keptinle 55lerde olmaya ben 57 olunca dünyanın en mutlu insanı olucam sonra üçümüz atışırız

Bence liste yap haftalık olmasada 3 4 günlük ona göre onları yemege çalış canım. Bende calistigim icin bazen yapamayabiliyorum.

InsAllah canim vericrksin. Sen bi ara sporda çok yapiorsun dimi yanlismi hatirliyorum. ben 55 çok sevdigim icin 55 olsamda yeter bana
İnşallah sevdiklerimize kavuşuruz ahahah hee kiz sporu biraktim ben 2 aydir 1 saat ağırlık calisiyodum ne guzel yine baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…