- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.141
Fasulye yemeği yap bulgur pilavı yap ıspanak olabilir brokoli pırasa patlıcanlı bisii. Ben patlıcan kıyma karıştırıyorum domatesle mesela. Ispanakla kıyma yemeği yaparim. Hiç olmadi hazir köfte ve brokoli. Öğle bence ye bunları akşamlarida çorba gibi birsey. Yada ızgara tavuklu salata olabilir. Kız hicmi birsey aklına gelmio. Benim zamanım olsa keşke neler yaparim
Hee bu sefer essahtan benden zayifsinBaya almissin ama dedikoduluk bi konu bence
Ben senden zayifim
Pazartesi dönüs kuzum bakalimm
Yok degil kuzum kizartma hic yemiyorumMusakka kizartma degilse guzel menun canim afiyet olsun
Insallahh teşekkür ederimm :)Olur olur endise etme
Senin yeni olmana ragmen menun cok guzel
Boyle beslenirsen gider o kilolar:)
Ben 1 haftadir açım diyetteyim sonuc 600 gr artiçok sevindim kuzum işe ne zaman dönüyorsun
sözde kimse bilmiyor bilenler yetiyorneyse artık kimse sormaz sanırım birşey ... ben doymayı unutalı yıllar oldu
Dün kola ictinya birde patatesler falan onun yerine cok doyurucu seyler yiyebilirdin. Kaç kaloriye geliyor. Bence kilo belirlememek lazim. Yanı hangi kilo yakışıyorsa o kiloda olmak lazim. Mesela sen 64 geldiğinde bu kiloyla iyiyim dersen o kiloda kal. Ben o kiloda mesela bildigin siskoyum cunki boyum yok( ay tıkandım. ama zaten bu tarz yiyorum genelde akşamları misafir gelmiyor gitmiyorsam ev yemeği oluyor hep ama
Hayirlisi diyorjm baska da bisey demiyorm kuzum her an onabilirdogum kontrol hapi aldim ama once gebelik testi verdiler onu yapcm sonra bsslicm artik bilemiyorm
Allahtan diyettesin olmasan nolurdu şekerimBen 1 haftadir açım diyetteyim sonuc 600 gr artidelirecem ya regl olacam ondan diye avutuyom kendimi
Yine de teşekkürler herkesin seçimi başkaSen bilirsin
Ben tercih etmiyrm valla, etmeyecegimde
Gunde 4 tane sigara icebilirsin diyen dr da var hamileyken sigara cani cekenlere
Hersey sute geciyor yedigimiz dolasiyla bebeklere
Sen salamda yiyorsun sorun yok :)
Ben uzerime duseni diyim de
İlk defa böyle bisey yasıyorum kiz cok sinirim bozuldu ben normalde haftada 2 kilo kesin veririm ama gr oynamadi aksine bugun 600 gr fazla ciktim regl olsam da insem inşallah yanii ondandirAllahtan diyettesin olmasan nolurdu şekerim
Canim senin kilon ama cok iyi hani bi kiloya geldikten sonra zorlasanda veremiyorsunya. Bende regl de sisiyom ya biz kadınlar neler çekiyoruz böyleİlk defa böyle bisey yasıyorum kiz cok sinirim bozuldu ben normalde haftada 2 kilo kesin veririm ama gr oynamadi aksine bugun 600 gr fazla ciktim regl olsam da insem inşallah yanii ondandir
çok güzel diyet yaparım aslındaaDün kola ictinya birde patatesler falan onun yerine cok doyurucu seyler yiyebilirdin. Kaç kaloriye geliyor. Bence kilo belirlememek lazim. Yanı hangi kilo yakışıyorsa o kiloda olmak lazim. Mesela sen 64 geldiğinde bu kiloyla iyiyim dersen o kiloda kal. Ben o kiloda mesela bildigin siskoyum cunki boyum yok
canım yaa sen nerelerdeydin ben sendne çk feyzalıyorumm menülerini yazlütfenİlk defa böyle bisey yasıyorum kiz cok sinirim bozuldu ben normalde haftada 2 kilo kesin veririm ama gr oynamadi aksine bugun 600 gr fazla ciktim regl olsam da insem inşallah yanii ondandir
Ama suanki kilomu sevmiyomCanim senin kilon ama cok iyi hani bi kiloya geldikten sonra zorlasanda veremiyorsunya. Bende regl de sisiyom ya biz kadınlar neler çekiyoruz böyle
Yaziyim canim bende ama ben cok cesitli yiyorum fazla diyo herkes banacanım yaa sen nerelerdeydin ben sendne çk feyzalıyorumm menülerini yazlütfen
InsAllah canimmm sen alışmışsın keptinle 55lerde olmayaAma suanki kilomu sevmiyom57 olmamaliyim hemen iniyom diyo cok dert etmemistim ama simdi inemiyom iste ama bir hafta onceye gore gobegim falan cekildi belli etti regl olunca birden inerim inşallah
Ayy inşallah canımInsAllah canimmm sen alışmışsın keptinle 55lerde olmayaben 57 olunca dünyanın en mutlu insanı olucam sonra üçümüz atışırız
Bence liste yap haftalık olmasada 3 4 günlük ona göre onları yemege çalış canım. Bende calistigim icin bazen yapamayabiliyorum.çok güzel diyet yaparım aslındaa
afedersin kıçımı şöyle düzgün koysam harbi süper yapıyorum vede hiçde nankör değildir bedenm hemen gider sadece belli zamanlarda sirenç sağlıyor beden.
66 da ve 62 de çok takılırım mesela
InsAllah canim vericrksin. Sen bi ara sporda çok yapiorsun dimi yanlismi hatirliyorum. ben 55 çok sevdigim icin 55 olsamda yeter banaAyy inşallah canımben en cok 53 ü seviyom hatayi 55 de cok kalarak yaptim zati iyi oldu bana verecem
İnşallah sevdiklerimize kavuşuruz ahahahInsAllah canim vericrksin. Sen bi ara sporda çok yapiorsun dimi yanlismi hatirliyorum. ben 55 çok sevdigim icin 55 olsamda yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?