Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin ahahahhaha sevdiklerimize hemde evet sendin o dogru hatırladım. Ben spor yapsam coook hızlı vericem ama zaman bulamiommmm
Spor bana hic kilo verdirmedi ama en ufak kacamagimda ben yine kilo aliyodum ama tabi ben ağırlık çalıştığım icin kas ağırlığımda arttığından belki eksi olarak yansimiyodu ama cok guzel inceliyodum hic de selulitim galmadiydi

Ben incelemiyom ama Allaha şükür selulitim yok anama cekmisim. Ben cardio yapicam artık haftada 2 3 kez sonra ağırlık çalışmalıyım toparlamak icin. Amerikadaki kadınlar hep ağırlık calisiyor. Biz türklerde şöyle algı oluyor hani arnold schwarzenegger gibi olucaz gibi ahahahah

Bebegim lokma saymada n ye
Hem doy hem zayifla

Aksama izgara et olur balik olur
Tavuk olur
Protein al ki tok tutsun

Ahahahahahhahah hee aynen oyle ben 5 ay ağırlık çalıştım iki baklavam var acik kayboldu kilo alinca ama biraz bacak kasim cokkk az da kol kasim anca bunu yapabildimkadinlar kaslanamiyo cok fazla zaten ama bazilari iki kilo kaldirsa kolu kas dolacak saniyiayy ni guzel benim bacaklarda var spor yapinca gidiyo birakinca geri geliyo

Hatayi oglen yemek yememekte yapiyosun bence aksam da açlıktan gözün doner kendini frenleyemezsin oglen yemek ye canim aksam tavuk gogus yapicam ben dilim dilim kesip baharatliyorum cokk az yagda arkali önlü kizarinca cok guzel oluyo yanina yogurt salata

Ben 1 haftadir açım diyetteyim sonuc 600 gr arti delirecem ya regl olacam ondan diye avutuyom kendimi
Reglidendir kız o benim tartının pili bitti tartılamıyorum bacaklarımda kalınlaşmış çok çirkinler 1 ayda nasıl kalınlaşır bu kadar nasıl incelecekse

Reglidendir kız o benim tartının pili bitti tartılamıyorum bacaklarımda kalınlaşmış çok çirkinler 1 ayda nasıl kalınlaşır bu kadar nasıl incelecekse
Ayy bende hemen basenden aliyom ya hemen genislediler hic begenmiyom neyseki kiş geldi hemen verelim üstümüze iyce yapismadan regl olmadim acaba gecikecek mi dusukten sonra duzenim bozulacak mi ki ben günü gününe olurum normalde inşallah bozulmaz regl duzenim

ay telefon geldi yazamadan cevaplaya bastım.
pardon
akşamına bittim kendimi düşündüm birden.
akşam yemesem öğlen yesem sadece olmazmı
Aksam yemek yemezsen bunye cok uzun sure aç kalmis olacak ve kıtlık var bu kiz bana bisey vermiyo diye sabah yediklerimi depolucak yag olarak enerjisi eksiliginden ama aksamlari bir gün sevze yemegi bir gün protein olarak belirleyip mesela bir gün kabak yemegi yogurt salata olur aksam menun bir gun tavuk gogus kofte veye et türü bisey sever elin büyüklüğünde et salata yogurt yersin hem hafif olur hem de saglikli

Ozaman yazın spor yap kışın birak kışın selülit gözüküyo dermişim ahahaha ben ergeniken çok jogging yapiordum ayıptır söylemesi bacaklarda sorun yok tek gobisimde. Sen ufak cocukla iyi yapmışsın kiz. Ben cocuk yapınca yusyuvarlak olup yuvarlanicam diye korkuyom

Spor gecmisim var ayiptir soylemesi diyosun ben kizim doğduğundan beri hep spor yapiyom masallah kizim bek akilliydi sporuma engel olmadi ama en guzel degisimi ağırlık çalışmada aldim bak konusunca heves geldi acik kilom insin geri baslicam bende kizimi sutten kesene kadar yuvarlanarak gezdim yalan yoh

bozulur mu düzen düşükten sonra acaba .. reglin geçerse kan testi yap tutar mı tutar belli olmaz ... bacak inceltici hareket yaparım ama bilemiyorum diyet konusunda kararsızım kilo vermek etkiler mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…