- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.161
Amin ahahahhaha sevdiklerimize hemdeİnşallah sevdiklerimize kavuşuruz ahahahhee kiz sporu biraktim ben 2 aydir 1 saat ağırlık calisiyodum ne guzel yine baslicam
Spor bana hic kilo verdirmedi ama en ufak kacamagimda ben yine kilo aliyodumAmin ahahahhaha sevdiklerimize hemdeevet sendin o dogru hatırladım. Ben spor yapsam coook hızlı vericem ama zaman bulamiommmm
Ben incelemiyom ama Allaha şükür selulitim yokSpor bana hic kilo verdirmedi ama en ufak kacamagimda ben yine kilo aliyodumama tabi ben ağırlık çalıştığım icin kas ağırlığımda arttığından belki eksi olarak yansimiyodu ama cok guzel inceliyodum hic de selulitim galmadiydi
DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMYaziyim canim bende ama ben cok cesitli yiyorum fazla diyo herkes banaben hep dolu dolu yiyerek veriyom kilomu ama yazarim menulerimi
ÖYLE YAPAYIM CANIM BİRDE BÖYLE DENEYEYİMMBence liste yap haftalık olmasada 3 4 günlük ona göre onları yemege çalış canım. Bende calistigim icin bazen yapamayabiliyorum.
Blacksee nikindeki 55 nerden geliyorInsAllah canimmm sen alışmışsın keptinle 55lerde olmayaben 57 olunca dünyanın en mutlu insanı olucam sonra üçümüz atışırız
ben bugun frene bastım canım cumaya kadar düzelmezsem alma bir halt olmaz benden.
bugun lokma sayıyorum resmen
boyuma göre kilom iyi canım 174-68,5 ama ideal kilom 62 benim. ona ulaşmak istiyorum.
dün akşam kötü oldu gerçekten
oğlum pizza yedi eşim burger king yedi ben de boş duramadım kola içtim.
olmasa iyiydi ama oldu bugun söz verdim kendime inş. toparlayacağım
Aksama izgara et olur balik olurkızlar selam hadi bana el birliğiyle akşam için birşeyler söyleyin
sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine domates salatalık peynir zeytinle sandiviç
öğlen 1 kase kadar salata
ara 7-8 tane fıstık-7-8 tana çekirdekli kuru üzüm
akşam ????
ne önerirsiniz. @ParteMoralll
Ahahahahahhahah hee aynen oyle ben 5 ay ağırlık çalıştım iki baklavam var acik kayboldu kilo alinca amaBen incelemiyom ama Allaha şükür selulitim yokanama cekmisim. Ben cardio yapicam artık haftada 2 3 kez sonra ağırlık çalışmalıyım toparlamak icin. Amerikadaki kadınlar hep ağırlık calisiyor. Biz türklerde şöyle algı oluyor hani arnold schwarzenegger gibi olucaz gibi ahahahah
Hatayi oglen yemek yememekte yapiyosun bence aksam da açlıktan gözün doner kendini frenleyemezsin oglen yemek ye canim aksam tavuk gogus yapicam ben dilim dilim kesip baharatliyorum cokk az yagda arkali önlü kizarinca cok guzel oluyo yanina yogurt salatakızlar selam hadi bana el birliğiyle akşam için birşeyler söyleyin
sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine domates salatalık peynir zeytinle sandiviç
öğlen 1 kase kadar salata
ara 7-8 tane fıstık-7-8 tana çekirdekli kuru üzüm
akşam ????
ne önerirsiniz. @ParteMoralll
mutlaka güncelleyeceğim canım.Bebegim lokma saymada n ye
Hem doy hem zayifla
Aksama izgara et olur balik olur
Tavuk olur
Protein al ki tok tutsun
Reglidendir kız oBen 1 haftadir açım diyetteyim sonuc 600 gr artidelirecem ya regl olacam ondan diye avutuyom kendimi
Hatayi oglen yemek yememekte yapiyosun bence aksam da açlıktan gözün doner kendini frenleyemezsin oglen yemek ye canim aksam tavuk gogus yapicam ben dilim dilim kesip baharatliyorum cokk az yagda arkali önlü kizarinca cok guzel oluyo yanina yogurt salata
Ayy bende hemen basenden aliyom ya hemen genislediler hic begenmiyom neyseki kiş geldi hemen verelim üstümüze iyce yapismadanReglidendir kız obenim tartının pili bitti tartılamıyorum bacaklarımda kalınlaşmış çok çirkinler 1 ayda nasıl kalınlaşır bu kadar nasıl incelecekse
Bu tepkiden bisey anlamadim begenmedin mi oglen yemek yicen mi ni demek istiyonnnnn
ay telefon geldi yazamadan cevaplaya bastım.Bu tekiden bisey anlamadim begenmedin mi oglen yemek yicen mi ni demek istiyonnnnn
Kilomdan değilBlacksee nikindeki 55 nerden geliyor
Aksam yemek yemezsen bunye cok uzun sure aç kalmis olacak ve kıtlık var bu kiz bana bisey vermiyo diye sabah yediklerimi depolucak yag olarak enerjisi eksiligindenay telefon geldi yazamadan cevaplaya bastım.
pardon
akşamına bittim kendimi düşündüm birden.
akşam yemesem öğlen yesem sadece olmazmı
Ozaman yazın spor yap kışın birakAhahahahahhahah hee aynen oyle ben 5 ay ağırlık çalıştım iki baklavam var acik kayboldu kilo alinca amabiraz bacak kasim cokkk az da kol kasim anca bunu yapabildim kadinlar kaslanamiyo cok fazla zaten ama bazilari iki kilo kaldirsa kolu kas dolacak saniyi ayy ni guzel benim bacaklarda var spor yapinca gidiyo birakinca geri geliyo
Spor gecmisim var ayiptir soylemesi diyosunOzaman yazın spor yap kışın birakkışın selülit gözüküyo dermişim ahahaha ben ergeniken çok jogging yapiordum ayıptır söylemesi bacaklarda sorun yok tek gobisimde. Sen ufak cocukla iyi yapmışsın kiz. Ben cocuk yapınca yusyuvarlak olup yuvarlanicam diye korkuyom
bozulur mu düzen düşükten sonra acaba .. reglin geçerse kan testi yap tutar mı tutar belli olmaz ... bacak inceltici hareket yaparım ama bilemiyorum diyet konusunda kararsızım kilo vermek etkiler mi diyeAyy bende hemen basenden aliyom ya hemen genislediler hic begenmiyom neyseki kiş geldi hemen verelim üstümüze iyce yapismadanregl olmadim acaba gecikecek mi dusukten sonra duzenim bozulacak mi ki ben günü gününe olurum normalde inşallah bozulmaz regl duzenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?