- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.181
Ahh canım senin yaşın daha ne ben senin yaşında olsam ohooSpor gecmisim var ayiptir soylemesi diyosunben kizim doğduğundan beri hep spor yapiyom masallah kizim bek akilliydi sporuma engel olmadi ama en guzel degisimi ağırlık çalışmada aldim bak konusunca heves geldi acik kilom insin geri baslicam bende kizimi sutten kesene kadar yuvarlanarak gezdim yalan yoh
İki gün bekler test yaparim zaten duramam meraktanbozulur mu düzen düşükten sonra acaba .. reglin geçerse kan testi yap tutar mı tutar belli olmaz ... bacak inceltici hareket yaparım ama bilemiyorum diyet konusunda kararsızım kilo vermek etkiler mi diye
Evet sen 60 yaşında olduğundanAhh canım senin yaşın daha ne ben senin yaşında olsam ohooyaş ilerledikçe inan kilo vermek okadar zor oluyorki. Ayy benim bebisimde akıllı olsun dua edin şuan bebek yok ama ilerdeki
Aminnn aynenEvet sen 60 yaşında olduğundanne var yasinda genceciksin ayy insallah akilli uslu bebislerimiz olsun hepimizin kaptinn in haberini aliriz yakindir
Aminnn inşallah bebis haberlerini alirizAminnn aynenSchonerDuft kaptinn var önce sırada
Canım bak inanmiorsun 30dan sonra vallahi daha zor oluyor vermek kiz
abur cubur kestim... dün kv gittik katmer almışlar ona dayanamadım canım çok istiyordu zaten kahvaltıyı oturtsam güzelce gerisi gelecek yumurtayı halen zorla yiyorumİki gün bekler test yaparim zaten duramam meraktanbende spora başlasam artik iyi olacak bi birakinca baslamasi zor oluyo kilo verdikce de incelir kiz basladin diyete demi yemiyon abur cubur ben bugun protein gunu yapiyom
şimdiden alt yapı yap kilo ver sağlıklı beslen şekeri azalt çok etkisi var bunlarınAminnn aynenSchonerDuft kaptinn var önce sırada
Canım bak inanmiorsun 30dan sonra vallahi daha zor oluyor vermek kiz
keptin e ne olmuş ki ben kaçırdımİki gün bekler test yaparim zaten duramam meraktanbende spora başlasam artik iyi olacak bi birakinca baslamasi zor oluyo kilo verdikce de incelir kiz basladin diyete demi yemiyon abur cubur ben bugun protein gunu yapiyom
Amann gorusmeyelmmm senleeenAa naber kiz gorusemiyoz
tavuk, kofte, et yaninda sebze firinlanmis yogurtt vs. Sebze yemegn varsa bi porsiyon yemekten bi kase yogurt biraz salata seklinde olablr.kızlar selam hadi bana el birliğiyle akşam için birşeyler söyleyin
sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine domates salatalık peynir zeytinle sandiviç
öğlen 1 kase kadar salata
ara 7-8 tane fıstık-7-8 tana çekirdekli kuru üzüm
akşam ????
ne önerirsiniz. @ParteMoralll
Kacaktan supheleniyoruz aahahahahahahahahahgssgaggagagsgagagakeptin e ne olmuş ki ben kaçırdım
yoğunluğunu yerim senin zaman çabuk geçer yoğunluk iyidirkızlarr bugün cok yoğunum kusura bakmayın hiç yazamadımmm
aynen valla geçiyor kuzummm anlamadım hiç nasıl akşam olduyoğunluğunu yerim senin zaman çabuk geçer yoğunluk iyidir
bilemiyoruzz.biz burdah suphelendikyaaaa inşallah dicimde kız evliliğin tadını alaydı barikaptinn bir şutta gol mu oldu varsa öyle bişi sonu çok güzel olsun kucağına almak nasip olsun
Kendine zaman ver kuzum zorlama kendini yat dinlen gundelik işini biraz aksak önemli değil spor iyi geliyor ise devam etKizlar napiyosunuz? kendimi sürekli motive etmeye calisiyorum ne dertler var sen niye böyle yapiyosun diye ama bitürlü gecmiyo
Kendimi spora vereyim diorum ama sürekli yorgun ve halsiz oluyorum zaten is yerindende 7 de anca cikiyorum... istem disi kiloda verdim az zorlarsam listeye girebilirim gibi hani acaba girsem iyi gelirmi diyroum of iyice karistim ben buaralar... zaten yapi olarakda cok asiri hasasim herseyi kafama takarim iyice bunaldim
Afıyet olsun guzl menu zerdaçallı çorbada ılk gordumİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup keci peyniri , az bi parca beyaz peynir,1 dilim kizarmis ekmek, 1 yesil zeytin, kirmizi biber
Ara ogun 10:30
10 badem içi
1 seftali
1 kupa ballo zencefilli ihlamur(poset cay)
Oglen 14:00
1 kase kiymali sehriye
2 porsıyon kiymali karnabahar
1 dılım ekmek
Salatalik ve kirmizi biber
Ara öğün 17:00
1 tane ceviz ici
Bir muz
Aksam 18:30
1 kase zerdecalli mercimek corba
1 kase etli kuru fasulye ( pilav yaptim ama yemedim)
3-4 dilim turp
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:00
Yiyebilirsem bir porsiyon meyve yerim
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: -200
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
Bu hafta kilo kaybi: 300
Toplam kayip:8800
Ana hedefe kalan:3100"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?