Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahh canım senin yaşın daha ne ben senin yaşında olsam ohoo yaş ilerledikçe inan kilo vermek okadar zor oluyorki. Ayy benim bebisimde akıllı olsun dua edin şuan bebek yok ama ilerdeki

bozulur mu düzen düşükten sonra acaba .. reglin geçerse kan testi yap tutar mı tutar belli olmaz ... bacak inceltici hareket yaparım ama bilemiyorum diyet konusunda kararsızım kilo vermek etkiler mi diye
İki gün bekler test yaparim zaten duramam meraktan bende spora başlasam artik iyi olacak bi birakinca baslamasi zor oluyo kilo verdikce de incelir kiz basladin diyete demi yemiyon abur cubur ben bugun protein gunu yapiyom

Ahh canım senin yaşın daha ne ben senin yaşında olsam ohoo yaş ilerledikçe inan kilo vermek okadar zor oluyorki. Ayy benim bebisimde akıllı olsun dua edin şuan bebek yok ama ilerdeki
Evet sen 60 yaşında olduğundan ne var yasinda genceciksin ayy insallah akilli uslu bebislerimiz olsun hepimizin kaptinn in haberini aliriz yakindir

İki gün bekler test yaparim zaten duramam meraktan bende spora başlasam artik iyi olacak bi birakinca baslamasi zor oluyo kilo verdikce de incelir kiz basladin diyete demi yemiyon abur cubur ben bugun protein gunu yapiyom
abur cubur kestim... dün kv gittik katmer almışlar ona dayanamadım canım çok istiyordu zaten kahvaltıyı oturtsam güzelce gerisi gelecek yumurtayı halen zorla yiyorum

Aa naber kiz gorusemiyoz
Amann gorusmeyelmmm senleeen
tavuk, kofte, et yaninda sebze firinlanmis yogurtt vs. Sebze yemegn varsa bi porsiyon yemekten bi kase yogurt biraz salata seklinde olablr.
Kafanda ne var aksam icn evindeki malzemeye bagli

Kizlar napiyosunuz? kendimi sürekli motive etmeye calisiyorum ne dertler var sen niye böyle yapiyosun diye ama bitürlü gecmiyo

Kendimi spora vereyim diorum ama sürekli yorgun ve halsiz oluyorum zaten is yerindende 7 de anca cikiyorum... istem disi kiloda verdim az zorlarsam listeye girebilirim gibi hani acaba girsem iyi gelirmi diyroum of iyice karistim ben buaralar... zaten yapi olarakda cok asiri hasasim herseyi kafama takarim iyice bunaldim

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup keci peyniri , az bi parca beyaz peynir,1 dilim kizarmis ekmek, 1 yesil zeytin, kirmizi biber
Ara ogun 10:30

10 badem içi
1 seftali
1 kupa ballo zencefilli ihlamur(poset cay)

Oglen 14:00

1 kase kiymali sehriye
2 porsıyon kiymali karnabahar
1 dılım ekmek
Salatalik ve kirmizi biber

Ara öğün 17:00

1 tane ceviz ici
Bir muz

Aksam 18:30

1 kase zerdecalli mercimek corba
1 kase etli kuru fasulye ( pilav yaptim ama yemedim)
3-4 dilim turp
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:00
Yiyebilirsem bir porsiyon meyve yerim

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor

Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: -200

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
Bu hafta kilo kaybi: 300
Toplam kayip:8800
Ana hedefe kalan:3100"

Kendine zaman ver kuzum zorlama kendini yat dinlen gundelik işini biraz aksak önemli değil spor iyi geliyor ise devam et

Afıyet olsun guzl menu zerdaçallı çorbada ılk gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…