Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun menum cok kotu disardaydik bi de dogum günüm olunca şaşırdı biraz menu
Sabah kasarli yeşil biberli tam bugday ekmeginde soguk sandviç
1 cay
Oglen yiyemedim bir sey bir dilim pastamdan yedim

Ara saatlerinde dışarıdaydim yine cantamda ceviz ici vardi ondan atıştırdım

Aksam
Şnitzel
Salata
1 bardak ayran
1 kase domates corbasi

Bukisim kendini bunalıma sokma. Toparlamaya calis. Beterin beteri var de. Herkesin yaşadığı kendine ağır aber du schaffst dass schon Allah kolaylık versin

Ben kendimi toparlayamıyorum nedense sürekli yeme isteği ve uyuma isteği var bana da akıl verin nasıl toplayacam kilo vermeye devam mı etsem korusam mı
Ahh be canim kelin ilacı olsa
Bende çok yorgun hissediyorum. Az kalmış hedefine. Ileride doğacak bebislerini düşün canim ♡ güzel kilo ile hamile kalmayı hayal et. Okadar vermişsin biraz daha zorla kendini.

Kiz allah seni zaten adetken baslaniyor dkh ye

Nolduu simdimi aklin basina geldi ilk iki hafta kullan dedm sana riskleri sevmemsen yakinda gelirsin

Evet sen 60 yaşında olduğundan ne var yasinda genceciksin ayy insallah akilli uslu bebislerimiz olsun hepimizin kaptinn in haberini aliriz yakindir

Aminnn aynen SchonerDuft kaptinn var önce sırada
Canım bak inanmiorsun 30dan sonra vallahi daha zor oluyor vermek kiz

Kacaktan supheleniyoruz aahahahahahahahahahgssgaggagagsgagaga kaptinn hahaahahhagsgah

yaaaa inşallah dicimde kız evliliğin tadını alaydı bari kaptinn bir şutta gol mu oldu varsa öyle bişi sonu çok güzel olsun kucağına almak nasip olsun

Benlen dalga gecmeyin hayirlisi rabbimden artik dicek bisey yok daha kocama doyamadan ahahahshshdkshsh

Benlen dalga gecmeyin hayirlisi rabbimden artik dicek bisey yok daha kocama doyamadan ahahahshshdkshsh
Yaaa ben kaçırdım günün falan mı geçti.. yaa varsa da sonu benim gibi pancarın gibi olmasın arka arkaya kötü haber aldık sen yüzümüzü güldür inşallah çok amin

Ahh be canim kelin ilacı olsa
Bende çok yorgun hissediyorum. Az kalmış hedefine. Ileride doğacak bebislerini düşün canim ♡ güzel kilo ile hamile kalmayı hayal et. Okadar vermişsin biraz daha zorla kendini.
Ayy bilemiyorum ki 2 kilo daha gitse iyi olur tabi de önce toparlamam gerekli kendimi

Gececiyken su 3 kez yemeği tutturamiyorum onu bi ara hesaplayalım nasil yiyebilirim diye birde gece işyerine götürsem yiyemem sabah eve gidince uyuyamam
3 onemli deglki herkee ara yapmak zorunda degil ama iki ana ogun olmali aksam ogunu dediginin mesela saat 2 falan olup aksam sadece corbayla bence agir. Ama gec kalkiyorm diyosun sabah kahvalti ve aksam 5 6 yemek zaten normal araya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…