- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.201
Bukisim kendini bunalıma sokma. Toparlamaya calis. Beterin beteri var de. Herkesin yaşadığı kendine ağır aber du schaffst dass schonKizlar napiyosunuz? kendimi sürekli motive etmeye calisiyorum ne dertler var sen niye böyle yapiyosun diye ama bitürlü gecmiyo
Kendimi spora vereyim diorum ama sürekli yorgun ve halsiz oluyorum zaten is yerindende 7 de anca cikiyorum... istem disi kiloda verdim az zorlarsam listeye girebilirim gibi hani acaba girsem iyi gelirmi diyroum of iyice karistim ben buaralar... zaten yapi olarakda cok asiri hasasim herseyi kafama takarim iyice bunaldim
Ahh be canim kelin ilacı olsaBen kendimi toparlayamıyorum nedense sürekli yeme isteği ve uyuma isteği var bana da akıl verin nasıl toplayacamkilo vermeye devam mı etsem korusam mı
Ogle kactaKizlar menüm
Sabah
Hindi fumeli omlet 2 yumurtadan
1 kupa çay
Öğle
1 kase ıspanak
4 köfte
4 yk bulgur pilavı
Akşam
1 tabak Yoğurtlu corba
Kiz allah seni zaten adetken baslaniyor dkh ye
Nolduu simdimi aklin basina geldi ilk iki hafta kullan dedm sana riskleri sevmemsen yakinda gelirsin
Evet sen 60 yaşında olduğundanne var yasinda genceciksin ayy insallah akilli uslu bebislerimiz olsun hepimizin kaptinn in haberini aliriz yakindir
Aminnn aynenSchonerDuft kaptinn var önce sırada
Canım bak inanmiorsun 30dan sonra vallahi daha zor oluyor vermek kiz
Kacaktan supheleniyoruz aahahahahahahahahahgssgaggagagsgagagakaptinn hahaahahhagsgah
yaaaa inşallah dicimde kız evliliğin tadını alaydı barikaptinn bir şutta gol mu oldu varsa öyle bişi sonu çok güzel olsun kucağına almak nasip olsun
5 de canim yani sabah yemeginden 4 saat sonraOgle kacta
Gececiyim pazara kadarOgle kacta
Ondan diyorm oglen saat kacGececiyim pazara kadar
Partem ondan öğünler gec yiyorum
Ben buna gulureemmmmm hahahahaagagagajagagahagagagagagagagagagaBenlen dalga gecmeyinhayirlisi rabbimden artik dicek bisey yok daha kocama doyamadan ahahahshshdkshsh
Gececiyken su 3 kez yemeği tutturamiyorum onu bi ara hesaplayalım nasil yiyebilirim diyeOndan diyorm oglen saat kac
Yaaa ben kaçırdım günün falan mı geçti.. yaa varsa da sonu benim gibi pancarın gibi olmasın arka arkaya kötü haber aldık sen yüzümüzü güldür inşallah çok aminBenlen dalga gecmeyinhayirlisi rabbimden artik dicek bisey yok daha kocama doyamadan ahahahshshdkshsh
Ayy bilemiyorum kiAhh be canim kelin ilacı olsa
Bende çok yorgun hissediyorum. Az kalmış hedefine. Ileride doğacak bebislerini düşün canim ♡ güzel kilo ile hamile kalmayı hayal et. Okadar vermişsin biraz daha zorla kendini.
3 onemli deglki herkee ara yapmak zorunda degil ama iki ana ogun olmali aksam ogunu dediginin mesela saat 2 falan olup aksam sadece corbayla bence agir. Ama gec kalkiyorm diyosun sabah kahvalti ve aksam 5 6 yemek zaten normal araya gerek yokGececiyken su 3 kez yemeği tutturamiyorum onu bi ara hesaplayalım nasil yiyebilirim diyebirde gece işyerine götürsem yiyemem sabah eve gidince uyuyamam
Sen kac yasindasin merahh ettimAhh canım senin yaşın daha ne ben senin yaşında olsam ohooyaş ilerledikçe inan kilo vermek okadar zor oluyorki. Ayy benim bebisimde akıllı olsun dua edin şuan bebek yok ama ilerdeki
Tamam canim saolasinAmann gorusmeyelmmm senleeen
tavuk, kofte, et yaninda sebze firinlanmis yogurtt vs. Sebze yemegn varsa bi porsiyon yemekten bi kase yogurt biraz salata seklinde olablr.
Kafanda ne var aksam icn evindeki malzemeye bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?