Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben buna gulureemmmmm hahahahaagagagajagagahagagagagagagagagaga
Gülme komsuna gelir basina
Yaaa ben kaçırdım günün falan mı geçti.. yaa varsa da sonu benim gibi pancarın gibi olmasın arka arkaya kötü haber aldık sen yüzümüzü güldür inşallah çok amin
Yok kuzum azicik kazayla biseyler olmus olabilirde ayin 20 sini bekliyorum bakalim regl günum

abur cubur kestim... dün kv gittik katmer almışlar ona dayanamadım canım çok istiyordu zaten kahvaltıyı oturtsam güzelce gerisi gelecek yumurtayı halen zorla yiyorum
Katmere bende dayanamiyomen sevdigim hamir isi hashasli katmer yulaf ezmesi süt kuru meyve ye bir gün bir günde yumurta ye belki daha rahat olursun kuzum yumurta da onemli hafta 3 4 kez yemeye çaliş

Gayet dengeli ve guzel canim afiyet olsun

Afıyet olsun guzl menu zerdaçallı çorbada ılk gordum
Zerdeçallı pirinc pilavi da cok guzel oluyo canim zerdecal yağda kararbiberle beraber kızdığı zaman cok faydali ben her yemegime az da olsun koyuyuyorum ama tavuk pirin bulgur pilav falan onlara fazla koyuyuyorum cok yakışıyo

Evet canim olmamis bu menu bugun daha guzel bi menuyle telafi edersin

Ben kendimi toparlayamıyorum nedense sürekli yeme isteği ve uyuma isteği var bana da akıl verin nasıl toplayacam kilo vermeye devam mı etsem korusam mı
Canim cok iyi anliyorum seni aynisi bende de oldu ağlıcaktim nerdeyse bi türlü duramiyodum dusukten sonra biraz zaman ver kendine kilonu koru 2 hafta kadar alma yeter sonra diyete gecis yaparsin ne dersin

Kizlar menüm

Sabah
Hindi fumeli omlet 2 yumurtadan
1 kupa çay

Öğle
1 kase ıspanak
4 köfte
4 yk bulgur pilavı

Akşam
1 tabak Yoğurtlu corba
Senin oglen yedigin pilav miktari fazla oluyo kuzum en fazla 3 kaşık yiii en ideali 2 kaşık ama iyi olmus menun

Guzel olmus canim menun

Bende dünkü menümü yaziyim mihracee senin içun
Sabah bi kupa kahve
Kahvalti: 1 yumurta 2 kaşık çekilmiş yulafla krep, 1 haşlanmış yumurta, 3 hindi fume, 2 kk kadar peynir, 3 zeytin
Ara: 2 kaşık kadar et kavurma
Ara: 3 hindi füme
Aksam: 2 bucuk dilim tavuk göğüs , az salata, 1 bucuk minik salatalık tursusu, aci biber
Bu benim en az yedigim menü protein günü gibi bisey yaptıgım icin normalde menüm daha kalabalık oluyo
Sonunda 57 den kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…