Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoğurt oksurugu artirir.salatalik vucuda serinlik verir yani atesin varsa alir bende ates olmadigina göre :)) titriyom usuyom ev soguk
Ay arttirsin ben aksam yemeklerimde ya yogurttt ya ayran baska bisey icmem pek.
Valla ne virusluymusuz bitmedi benden de kizima gecti annemler geldi kesin onlarada gecmistir tasiyici oldum hem oksuruyorum hem bogazim sismisti hemde grip olmustm

Yoğurt bronşiti azdiriyormu gerçekten :S

Niyeki onlarla alakasi varmi benim hergunnn mideme suttt yogurt peynir yumurta girer hic aksamaz bronsite bi zararmi varmis ki
Sut insanin gogusunu yumasatir yumurts penirden zarar olmaz bronşit oldugunda serinlik veren yiyeceklerden uzak dur yogurt salatalik dolaptan cikar yarim saat sonra ye salataligi.yogurdu ister ılıt yine serinlik verir

Sut insanin gogusunu yumasatir yumurts penirden zarar olmaz bronşit oldugunda serinlik veren yiyeceklerden uzak dur yogurt salatalik dolaptan cikar yarim saat sonra ye salataligi.yogurdu ister ılıt yine serinlik verir
Bosver baby yaaa okadar olsun saglksiz degil ya amaaaaaan

Yoğurt bronşiti azdiriyormu gerçekten :S
Kiz tek bronsiti degil oksuruge yakalan biri bile ayran icse surekli oksuruk artar yani yogurt serinleten yazin bile soguk ayran ictiginde nasil icini serinletiyor heleki bronşit serine soguga gelmez denenmis ve gerçek bişey. Sizde dikkat edin bakin ayrani ictijten yarim saat bi saat te oksuruyormusunuz gorun yani bu hasta iken geçerli

aysebbayaaar @Kurupina kizlar hayirdir yoksunuz devam ediyormusunuz?
Kızlar hastayım hastayım diyodum ciğerlerim enfeksiyon kapmış iki gündür hastanede yatıştayım (( ama güzel haber hasta yemekleri çok sağlıklı doktorum yarın belki çıkarabilirim dedi şuan kendimi daha iyi hissediyorum gündüz uyuduğum İçin de şuan uyuyamıyorum tek problemim bu yarın aranızdayıııım :)

Ben tüm gün yoğurt yiyordum hastalaninca. Içim yanio gibi oluyordu :S vay be bilmiyordum valla. Bendr diom niye hep hastayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…