- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.441
Parte gordugune pisman olursun hayallerin yikilirKiz lilis ben senin yuzunu merk ediyormalbume ekleyip silsen ya hepimz gorelim birbirimizi mirak ediyorm
Cok basariliiKizim huzursuz cok giremiyorum ondan
Menum sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
1 cay k. Bal 1 cay kagisi kaymak
Yarim domates
1 biber
Oglen
Bir kase yogurt
2 haslanmis tavuk but
Ara yapamadim
Aksam
Guvecte palamut
Yeşil sogan roka
1 bardak ev yapimi sekersiz limonata
Cok gicKızlar hastayım hastayım diyodum ciğerlerim enfeksiyon kapmış iki gündür hastanede yatıştayım(( ama güzel haber hasta yemekleri çok sağlıklı doktorum yarın belki çıkarabilirim dedi şuan kendimi daha iyi hissediyorum gündüz uyuduğum İçin de şuan uyuyamıyorum tek problemim bu yarın aranızdayıııım :)
Olmamis hic :)Kızlar menum
Sabah yok uyuyordum gece çalıştım
Öğle
2 sosis (tavuk eti)
3 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanak yemeği
Ara
1 isirik kek
Akşam
Koca tabak yayla çorbası
Ara
Elma cayi
Geçmiş olsun nasil enfeksiyon kaptin usutmekten kulkandigin kotu sliskanlik mi var sigara gibi neden sen anlat bizede bilgi olsun..Kızlar hastayım hastayım diyodum ciğerlerim enfeksiyon kapmış iki gündür hastanede yatıştayım(( ama güzel haber hasta yemekleri çok sağlıklı doktorum yarın belki çıkarabilirim dedi şuan kendimi daha iyi hissediyorum gündüz uyuduğum İçin de şuan uyuyamıyorum tek problemim bu yarın aranızdayıııım :)
Hadi gözünaydın canimGünaydın kızlar 55.4 çıktım bu sabah sanırım artık mezun olabiliyorum değil mi kaptanlarım @ParteMoralllSekerPancarii mezun olsam da buralarda takılmaya devam etmek isterim çünkü sizleri çok seviyorum bütün 14. Takım üyeleri
Günaydın lilimmm ♡Gunaydin bende 75,7 ciktimm
Parteme sozumu tuttum
Kacamak yapmamama en buyuk motivedit
Hirslandirin beni kaptan beybiler
Geçmiş olsun canimKızlar hastayım hastayım diyodum ciğerlerim enfeksiyon kapmış iki gündür hastanede yatıştayım(( ama güzel haber hasta yemekleri çok sağlıklı doktorum yarın belki çıkarabilirim dedi şuan kendimi daha iyi hissediyorum gündüz uyuduğum İçin de şuan uyuyamıyorum tek problemim bu yarın aranızdayıııım :)
Uyusana kiz 9 ay sonra cok aran bu uykularıgahgahgahgahgah gunaydin
sadece gülerim kahkikkoh kahkihkoh
yaaaa o kaza nasıl oldukazalar için çok erken
ileri atar mı acaba pazartesiye kadar bekler gecikebilir belki ..
ay birde bakıyon keptin başı çekiyor arka arkaya haber veriyoruzkaptinn ne durumdasın
O yüzden umutlanmiyorum cok belki gecikebilir normal bence biraz beklicem 5 günü gecerse gecikme oyle yapcam ayy hadi insallllaaaahhhlilillklililili
yeni gelin napiyonnn nasil gidio evlilik neler yaptiniz bakalim aile ziyaretleri el öpmeler oldumu nolduuuGunaydin guzel bağyaannllaaarrtrtt
gecmis olsun canim, okula baslayinca malesef böyle oluoGunaydin Kizlar esim izinli bugun giremicem ben @ParteMoralll liste sana emanet kuzumkizim da hastalandi yine daha yeni gecmisti yaaaa üşüttü heralde bogazlarim aciyo diyo burnu da tikanmaya başlamış
ondanmi cikmis takimdan:)@denetim gulumse25 varya hamileymiss :)) bi bakim dedim gördüm hey ben herseyi takip ederem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?