Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@keptinn hamilelik haberini aldığım günün ertesi gece ezan ile uyandım sıra ile herkesi saydım senide saymıştım @ParteMoralll sende dkkat et seni de saymıştım Buki_89 sende poncikbirgelincik sana kadar saydım sen evlendiğinde dikkat et başkasına ettiğim dualar tez kabul haberler gelmeye başladı @SekerPancarii seni unutmadım tabi

anammm dur kiz bende olursa cok zamansiz gelir tabi allahin gücüne gitmesin yani gelirse hos gelirde zamansiz gelir:)

cok gecmis olsunn

Ya cnm resmen karnabahar aseriyrm
Olumune yedim
Fazla oldu evet iki gundur karnabahar detoksu yapiyrm
Iyi iiyii afiyet olsun guzelll faydali seyler aşer sen
Parte gordugune pisman olursun hayallerin yikilir
Ask olsnnn kizzzz
Cok basarilii
Valla kimse kusura bakmasin
Burada en iyi menuleri emziren anneler cikariyor :)
Katiliyorummmm
Tabiki gelebilirsinnnnn cnm
ben yorum yapmicam

tokatlayın beni
Dünkü menüm;
Sabah
aç karnına cevizli su ve 2 adet ceviz
1 fincan şekersiz türk kahvesi
ardından
1 tb ekmeğinden tost(yuvarlak hastane ekmeği)
şekersiz çay
Ara
küçük boy armut
Öğlen
3-4 yk makarna
4-5 yk yoğurt
1 tabak orman kebabı
Ara
1 muz
Akşam
1 tabak köfteli patatesli yemek

şekersiz nescafe içtim 4 litreye yakın su içtim biliyorum olmadı ekmek makarna akşamda patatesli yemek

anammm dur kiz bende olursa cok zamansiz gelir tabi allahin gücüne gitmesin yani gelirse hos gelirde zamansiz gelir:)
valla bilemiyorum ilk çok içten ettim o sevinçle tek tek geliyor haberler

ne noldu ne duası ettın bana kım hamıle yooooooksa @keptinn
yormadan rabbim hamile kalın diye sana ilerki zamna ettim ama .. gülümse vardı ya o hamileymiş
bilemem valla tek bir sefere bakar

Gunaydin Kizlar esim izinli bugun giremicem ben @ParteMoralll liste sana emanet kuzum kizim da hastalandi yinedaha yeni gecmisti yaaaa üşüttü heralde bogazlarim aciyo diyo burnu da tikanmaya başlamış
geçmiş olsun benimd eoğluşum hastalanıyor anne anneye bıraktım. ıhlamur malzemelerini hazırladım verdim onu içirecekti anne annesi sende yapfıstık

limon tarçın elma karanfil ayva çekirdeği ve ıhlamuru demliyorum içerken biraz bal katıyorum tadı iyimser içmesi kolay oluyor çocuklar için

valla bilemiyorum ilk çok içten ettim o sevinçle tek tek geliyor haberler

yormadan rabbim hamile kalın diye sana ilerki zamna ettim ama .. gülümse vardı ya o hamileymiş

bilemem valla tek bir sefere bakar

aaa çok sevindim Gulumse24 canım tebrık ederimmm Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darisi tüm isteyen bekleyenlerin başına
bana yanlış dua etme lütfen beddua olur ilerki zmana et tövbe yarabbim

Çok tşk ederim kuzum Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa bu mübarek günde kabul etsin inş hepiniz ayrı ayrı dualarımda olacaksınız hepinizi çok seviyorum gününüz hayır Cumamız mübarek olsun kuzularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…