- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.461
cidden mi kime dua ettiysen ilk hberi aldığımda herkes tek tek hamiş kalıyor darısı sana olsun bana olsun kuzumSchonerDuft gulumse25 varya hamileymiss :)) bi bakim dedim gördüm hey ben herseyi takip ederem :))
anammm dur kiz bende olursa cok zamansiz gelir tabi allahin gücüne gitmesin yani gelirse hos gelirde zamansiz gelir:)@keptinn hamilelik haberini aldığım günün ertesi gece ezan ile uyandım sıra ile herkesi saydım senide saymıştım @ParteMoralll sende dkkat et seni de saymıştımBuki_89 sende poncikbirgelincik sana kadar saydım sen evlendiğinde dikkat et başkasına ettiğim dualar tez kabul haberler gelmeye başladı @SekerPancarii seni unutmadım tabi
günaydinnnGunaydınn
@keptinn hamilelik haberini aldığım günün ertesi gece ezan ile uyandım sıra ile herkesi saydım senide saymıştım @ParteMoralll sende dkkat et seni de saymıştımBuki_89 sende poncikbirgelincik sana kadar saydım sen evlendiğinde dikkat et başkasına ettiğim dualar tez kabul haberler gelmeye başladı @SekerPancarii seni unutmadım tabi
cok gecmis olsunnKızlar hastayım hastayım diyodum ciğerlerim enfeksiyon kapmış iki gündür hastanede yatıştayım(( ama güzel haber hasta yemekleri çok sağlıklı doktorum yarın belki çıkarabilirim dedi şuan kendimi daha iyi hissediyorum gündüz uyuduğum İçin de şuan uyuyamıyorum tek problemim bu yarın aranızdayıııım :)
Iyi iiyii afiyet olsun guzelll faydali seyler aşer senYa cnm resmen karnabahar aseriyrm
Olumune yedim
Fazla oldu evet iki gundur karnabahar detoksu yapiyrm
Ask olsnnn kizzzzParte gordugune pisman olursun hayallerin yikilir
KatiliyorummmmCok basarilii
Valla kimse kusura bakmasin
Burada en iyi menuleri emziren anneler cikariyor :)
Tabiki gelebilirsinnnnn cnmGünaydın kızlar 55.4 çıktım bu sabah sanırım artık mezun olabiliyorum değil mi kaptanlarım @ParteMoralll @SekerPancarii mezun olsam da buralarda takılmaya devam etmek isterim çünkü sizleri çok seviyorum bütün 14. Takım üyeleri
ben yorum yapmicamGünaydın kizlar. Ben 66.2 çıktım. Kaptanlarımız eklerse sevinirim. Ben belki uyanamam, şimdi isten geldimbugün feci yorgunum. @SekerPancarii @ParteMoralll kizlar sagolun simdiden.
Çok az gitmiş benim yaaa kendimi kötü hissettimniye böyle olduki. Birde sporda yaptim
Günaydin canim coktandir bi denk gelemedik napion bakalimgünaydın kızlaaaaaaar
@keptinn hamilelik haberini aldığım günün ertesi gece ezan ile uyandım sıra ile herkesi saydım senide saymıştım @ParteMoralll sende dkkat et seni de saymıştımBuki_89 sende poncikbirgelincik sana kadar saydım sen evlendiğinde dikkat et başkasına ettiğim dualar tez kabul haberler gelmeye başladı @SekerPancarii seni unutmadım tabi
Günaydin canim coktandir bi denk gelemedik napion bakalim
valla bilemiyorum ilk çok içten ettim o sevinçle tek tek geliyor haberleranammm dur kiz bende olursa cok zamansiz gelir tabi allahin gücüne gitmesin yani gelirse hos gelirde zamansiz gelir:)
yormadan rabbim hamile kalın diye
bilemem valla tek bir sefere bakar
geçmiş olsunGunaydin Kizlar esim izinli bugun giremicem ben @ParteMoralll liste sana emanet kuzumkizim da hastalandi yine daha yeni gecmisti yaaaa üşüttü heralde bogazlarim aciyo diyo burnu da tikanmaya başlamış
valla bilemiyorum ilk çok içten ettim o sevinçle tek tek geliyor haberler
yormadan rabbim hamile kalın diyesana ilerki zamna ettim ama .. gülümse vardı ya o hamileymiş
bilemem valla tek bir sefere bakar
Yok sen aday bildirimi yap@ParteMoralll canımm beni alacakmısın listeye bildirim yapayımmı
bu haft ane veerdim ne aldım bir etkisi yok ama sen bil.
Çok tşk ederim kuzum Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa bu mübarek günde kabul etsin inş hepiniz ayrı ayrı dualarımda olacaksınız hepinizi çok seviyorum gününüz hayır Cumamız mübarek olsun kuzularımaaa çok sevindimGulumse24 canım tebrık ederimmm Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darisi tüm isteyen bekleyenlerin başına
bana yanlış dua etme lütfen beddua olur ilerki zmana et tövbe yarabbim
Ya dun ben sana yazmayi unuttmBakiyorumda profil mesajlarina ne guzel kilolar vermissiniz insallah bende veririm yaa
Yok sen aday bildirimi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?