- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.481
Hayr yanlis gecen hafta ki kilondan bu haftaki kilonu hesapliyorsuncanım ben bildirim yaparken yanlış yapmıyorum değilmi
Başlangıç kilomu hep baz alıyorum. 70 ile başladım ya öyle devam ediyorum . ama snaki geçen grupta bir önceki haftanın kilosu alınaak gibi okumuştum
Saol canim aynen oyle valla artik iki haftada bir hastalanırgecmis olsun canim, okula baslayinca malesef böyle oluo
Ayy yoosamm bende mi hamileyim kii@keptinn hamilelik haberini aldığım günün ertesi gece ezan ile uyandım sıra ile herkesi saydım senide saymıştım @ParteMoralll sende dkkat et seni de saymıştım @Buki_89 sendeponcikbirgelincik sana kadar saydım sen evlendiğinde dikkat et başkasına ettiğim dualar tez kabul haberler gelmeye başladı @SekerPancarii seni unutmadım tabi
özellikle sormuştum bunu başlangıç kilosu demişlerdi cuma yarışması grubunda görünce sorayım dedim tekrarHayr yanlis gecen hafta ki kilondan bu haftaki kilonu hesapliyorsun
Size de gecmis olsun canim ihlamur yok aldiriyim da bende iciriyim kizima ayy surekli hastanirlar artikkkgeçmiş olsunbenimd eoğluşum hastalanıyor anne anneye bıraktım. ıhlamur malzemelerini hazırladım verdim onu içirecekti anne annesi sende yapfıstık
limon tarçın elma karanfil ayva çekirdeği ve ıhlamuru demliyorum içerken biraz bal katıyorum tadı iyimser içmesi kolay oluyor çocuklar için
Sende vermek istersen bize katil canimmmBakiyorumda profil mesajlarina ne guzel kilolar vermissiniz insallah bende veririm yaa
hayırlı cumalar kuzum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahÇok tşk ederim kuzum Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa bu mübarek günde kabul etsin inş hepiniz ayrı ayrı dualarımda olacaksınız hepinizi çok seviyorum gününüz hayır Cumamız mübarek olsun kuzularım
Size de gecmis olsun canim ihlamur yok aldiriyim da bende iciriyim kizima ayy surekli hastanirlar artikkk
aaa çok sevindim@Gulumse25 canım tebrık ederimmm Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darisi tüm isteyen bekleyenlerin başına
bana yanlış dua etme lütfen beddua olur ilerki zmana et tövbe yarabbim
ayy inşallah kız pazartesi olsun hele sende kan verirsin düşükten sonra hemen hamile kalınıyormuşSaol canim aynen oyle valla artik iki haftada bir hastalanır
Ayy yoosamm bende mi hamileyim kiiAgzina sağlık canim bende sana gulumseye selcana hep dua ediyodum hamileymis demi gulumse Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah cok bekledi o da darisi sana selcana
sana evlendikten sonra dedim dediğin gibi diğeri beddua olur
ayy inşallah kız pazartesi olsun hele sende kan verirsin düşükten sonra hemen hamile kalınıyormuş
Menu
Sabah iki yk et kavurmsli omlet
Sekerdiz cay
Yarim cavdar ekmek ten lavas
Aksam
Baharatli tavuk gogusunden yağsiz izgara, iki çatal haşlanmış patates sekersiz cay, soda
2,5 lt su tamamlanacak 40dk yürüyüş
Hic umidim yok ama beslenmeme daha dikkat edecegim sabirla..
Kızlar menum
Sabah yok uyuyordum gece çalıştım
Öğle
2 sosis (tavuk eti)
3 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanak yemeği
Ara
1 isirik kek
Akşam
Koca tabak yayla çorbası
Ara
Elma cayi
kızlar ben bugünkü menümü yazayım akşam çok yoğun olacğaım yazamayabilrim muhtemelen sızarım.
mihracee
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına sandiviç hazırlattım domates peynir zeytin salatalıkla (bunun yarsını kesip dolaba koydum yemedim duruyor) yarısını hüplettim
... bir bardak sut ya da sekersiz cay
öğlen
1 bardak ayran 1 kase salata yedim
....corba, salata et urunu ya da peynirli ve sossuz
ara
1 çay tabağınına çekirdekli kuru üzüm ve fıstık koydum onu çayla hüplettim
.... cay bitki cayi, fistik yerine leblebi, badem
akşam
1 kase doluca salata yapacağım yanınada fırına tavuk vereceğim belki yerim.
...1 bardak ayran ve corba eklenebilir
ara
1 tane mandalina
....1 kase yogurt ya da sut tarcinki
akşam yemeğind eiptal etmemi istediğiniz birşey varmı yada ilave etmemi isteidğiniz birşey.
birde fırında patates yiyebilrimiyim birkaçtane
afiyet olsun canım çok güzelKizim huzursuz cok giremiyorum ondan
Menum sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
1 cay k. Bal 1 cay kagisi kaymak
Yarim domates
1 biber
Oglen
Bir kase yogurt
2 haslanmis tavuk but
Ara yapamadim
Aksam
Guvecte palamut
Yeşil sogan roka
1 bardak ev yapimi sekersiz limonata
Bende dün ruyamda katmer yapip yiyodumdün akşam rüyamda düğünüm vardı
Aynen canim kalabaliga yeni karıştılar ya alışana kadar boyle olacak heraldemaalesef okul hayatı+ kış dönemi biraz zor geçiyor ilk seneler inş öyle olmaz size canım
ama hazırlıklı ol. bağışıklık güçlendirici takvilere falan bulunsun evde
balık yağı, taze zencefil bal limon karışımı, ıhlmaur, gargara için ada çayı
vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?