- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.501
Hee giz pek umutlu degilim hic bi hamilelik belirtisi yok bi adet günümde kasigima sanci girdi regl olacakmis gibi de agrim oldu o gün gecince agri kesildi simdi gogus hassasiyeti dışında bisey yohsana evlendikten sonra dedim dediğin gibi diğeri beddua olur
ayy inşallah kız pazartesi olsun hele sende kan verirsin düşükten sonra hemen hamile kalınıyormuş
Super kuzuummm gezip duryyoruzyeni gelin napiyonnn nasil gidio evlilik neler yaptiniz bakalim aile ziyaretleri el öpmeler oldumu nolduuuanlat kiz
Gecmis olsun bebegiiim okula gidiyo ya illa ki kapar birilerinden meyve sebzesini eksik etmeGunaydin Kizlar esim izinli bugun giremicem ben @ParteMoralll liste sana emanet kuzumkizim da hastalandi yine daha yeni gecmisti yaaaa üşüttü heralde bogazlarim aciyo diyo burnu da tikanmaya başlamış
He diyosun ki dikkat etkaptinn hamilelik haberini aldığım günün ertesi gece ezan ile uyandım sıra ile herkesi saydım senide saymıştım @ParteMoralll sende dkkat et seni de saymıştım Buki_89 sende poncikbirgelincik sana kadar saydım sen evlendiğinde dikkat et başkasına ettiğim dualar tez kabul haberler gelmeye başladı @SekerPancarii seni unutmadım tabi
Yok bea 10 gun olmus evleneli
hayır olsun kuzum bende düğün yapacakmışım tekrardan eşim ile evleniyormuşuzdün akşam rüyamda düğünüm vardı
ağız tadı canım güzel günler yaşar güzel haberler alırsın inşallahBende dün ruyamda katmer yapip yiyodumhayrola
uyarmaya geç kalmışız baksanaSuper kuzuummm gezip duryyoruzsen napiyosunnn nasilg idiyo eşnin isleri vs haberim yok hic birindenn yok bi sıkıntı dimi
Gecmis olsun bebegiiim okula gidiyo ya illa ki kapar birilerinden meyve sebzesini eksik etme
He diyosun ki dikkat et
Yok bea 10 gun olmus evleneliama ilk gece acemligimize gelip bi kaza olms olabilir diye düsünuyorm
yaa inşallah vardır yaaHee giz pek umutlu degilim hic bi hamilelik belirtisi yok bi adet günümde kasigima sanci girdi regl olacakmis gibi de agrim oldu o gün gecince agri kesildi simdi gogus hassasiyeti dışında bisey yohbelli olmaz ama pazartesine kadar beklim test yaparim
Amaaann hayirlisiuyarmaya geç kalmışız baksana
Olmus olabilir emin degilsin yaniSuper kuzuummm gezip duryyoruzsen napiyosunnn nasilg idiyo eşnin isleri vs haberim yok hic birindenn yok bi sıkıntı dimi
Gecmis olsun bebegiiim okula gidiyo ya illa ki kapar birilerinden meyve sebzesini eksik etme
He diyosun ki dikkat et
Yok bea 10 gun olmus evleneliama ilk gece acemligimize gelip bi kaza olms olabilir diye düsünuyorm
Senin ruyada bek guzelmis gizhayır olsun kuzum bende düğün yapacakmışım tekrardan eşim ile evleniyormuşuz2.ci düğünü yapmaya karar vermişiz .. bir tarafımız açıkta kalmış sanırım
ağız tadı canım güzel günler yaşar güzel haberler alırsın inşallah
Hic emin degilimOlmus olabilir emin degilsin yani
Saol kuzum inşallah cabuk gecer barii
eşinnAmaaann hayirlisi
Dün misafirlerim vardi onlara yaptigim pogacalari eşimle gonderdm ama kurabiye kek kısır evde şu an
Onlarla kahvaltı yapmayi planlayip benim kiloma çıkmayı mi dusunuyosun yoosamAmaaann hayirlisi
Dün misafirlerim vardi onlara yaptigim pogacalari eşimle gonderdm ama kurabiye kek kısır evde şu an
aminyaa inşallah vardır yaa
GahgahgahgahgahhhhHic emin degilim
amin zaten bu ay olmazsa biri beni yerden kazısınSenin ruyada bek guzelmis gizhayir olsun guzel haberler alalım inşallah ardi ardina
Ayy pozitif olmaya devam et bence guzel dusunelim guzel olsunamin zaten bu ay olmazsa biri beni yerden kazısınçok umutlu ve pozitifim aptallık mı ediyorum bilmiyorum ama pozitifim ne demekki acaba evde değiştirecekmişimiz
Hee benim eşim gocaameşinn
işe başladı mı ? kurabiyeleri kekleri difrize at kısır ile mücadeleye devam et
He yok yumurtami kirdim zsytin peynir takilcam senden zayif kalcsmOnlarla kahvaltı yapmayi planlayip benim kiloma çıkmayı mi dusunuyosun yoosammene uyar
amin
inşallah gercek olur aminBende dün ruyamda katmer yapip yiyodumhayrola
Super kuzuummm gezip duryyoruzsen napiyosunnn nasilg idiyo eşnin isleri vs haberim yok hic birindenn yok bi sıkıntı dimi
He diyosun ki dikkat et
hayır olsun kuzum bende düğün yapacakmışım tekrardan eşim ile evleniyormuşuz2.ci düğünü yapmaya karar vermişiz .. bir tarafımız açıkta kalmış sanırım
ağız tadı canım güzel günler yaşar güzel haberler alırsın inşallah
Nolmustaaa ne dedi de kizdin kizzinşallah gercek olur amin
ahahahha bakakta görek olmuşmu
kalmıs valla kalmıs ben bide eltimi gördüm baklava yiyodu gittim salak gibi mesaj attım sabah sabah sinirlendimkızda havalar 1500 bidaha asla yazmıcam
evet aynen canim ya senin dügün tam olarak nezamandi? iyi bende ne olsun ugrasiyorum iste aynen devam herseyiyiyim kuzum evet denk gelemedik ben cok fazla uğrayamıyorum bi kaç gündür hep isim oluyo
sen nasılsın napıyosun
hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda sende kavusursun bebisinevalla bilemiyorum ilk çok içten ettim o sevinçle tek tek geliyor haberler
evet cok zor benim görümcem Kres ögretmeni sürekli hasta cocuklardan geciyo hep kizi toplasan senelerdir hasta olmadan gördügüm günler gercekten sayili:)Saol canim aynen oyle valla artik iki haftada bir hastalanır
Super kuzuummm gezip duryyoruzsen napiyosunnn nasilg idiyo eşnin isleri vs haberim yok hic birindenn yok bi sıkıntı dimi
Amaaann hayirlisi
konuşma aynen su sekıldeNolmustaaa ne dedi de kizdin kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?