Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sana evlendikten sonra dedim dediğin gibi diğeri beddua olur

ayy inşallah kız pazartesi olsun hele sende kan verirsin düşükten sonra hemen hamile kalınıyormuş
Hee giz pek umutlu degilim hic bi hamilelik belirtisi yok bi adet günümde kasigima sanci girdi regl olacakmis gibi de agrim oldu o gün gecince agri kesildi simdi gogus hassasiyeti dışında bisey yoh belli olmaz ama pazartesine kadar beklim test yaparim

yeni gelin napiyonnn nasil gidio evlilik neler yaptiniz bakalim aile ziyaretleri el öpmeler oldumu nolduuu anlat kiz
Super kuzuummm gezip duryyoruz sen napiyosunnn nasilg idiyo eşnin isleri vs haberim yok hic birindenn yok bi sıkıntı dimi
Gunaydin Kizlar esim izinli bugun giremicem ben @ParteMoralll liste sana emanet kuzum kizim da hastalandi yinedaha yeni gecmisti yaaaa üşüttü heralde bogazlarim aciyo diyo burnu da tikanmaya başlamış
Gecmis olsun bebegiiim okula gidiyo ya illa ki kapar birilerinden meyve sebzesini eksik etme
He diyosun ki dikkat et

ne noldu ne duası ettın bana kım hamıle yooooooksa kaptinn
Yok bea 10 gun olmus evleneli ama ilk gece acemligimize gelip bi kaza olms olabilir diye düsünuyorm

uyarmaya geç kalmışız baksana

yaa inşallah vardır yaa

Olmus olabilir emin degilsin yani
Saol kuzum inşallah cabuk gecer barii

Senin ruyada bek guzelmis giz hayir olsun guzel haberler alalım inşallah ardi ardina

amin zaten bu ay olmazsa biri beni yerden kazısın çok umutlu ve pozitifim aptallık mı ediyorum bilmiyorum ama pozitifim ne demekki acaba evde değiştirecekmişimiz
Ayy pozitif olmaya devam et bence guzel dusunelim guzel olsun ruya tabirlerine baktin mi

eşinn
işe başladı mı ? kurabiyeleri kekleri difrize at kısır ile mücadeleye devam et
Hee benim eşim gocaam
Kek cikolata soslu yaa sade olaydi atardm kursbiyelerde islak kursbiye atilir mi kiiii

Onlarla kahvaltı yapmayi planlayip benim kiloma çıkmayı mi dusunuyosun yoosammene uyar

amin
He yok yumurtami kirdim zsytin peynir takilcam senden zayif kalcsm

Bende dün ruyamda katmer yapip yiyodumhayrola
inşallah gercek olur amin

ahahahha bakakta görek olmuşmu

kalmıs valla kalmıs ben bide eltimi gördüm baklava yiyodu gittim salak gibi mesaj attım sabah sabah sinirlendim kızda havalar 1500 bidaha asla yazmıcam

***14. TAKİM 540. ETAP***
lilipit (76.4/ 75.7/ 0.70/%0.92)
Blacksee55 (66.6/66.2/0.4/0.60%)
Nilar(63.6 / / % )sabit
Senad(56.7/55.4/1.3/%2.29)mezun olmak istiyor

14. Takim ortalamasi:

iyiyim kuzum evet denk gelemedik ben cok fazla uğrayamıyorum bi kaç gündür hep isim oluyo
sen nasılsın napıyosun
evet aynen canim ya senin dügün tam olarak nezamandi? iyi bende ne olsun ugrasiyorum iste aynen devam hersey

valla bilemiyorum ilk çok içten ettim o sevinçle tek tek geliyor haberler
hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda sende kavusursun bebisine

Saol canim aynen oyle valla artik iki haftada bir hastalanır
evet cok zor benim görümcem Kres ögretmeni sürekli hasta cocuklardan geciyo hep kizi toplasan senelerdir hasta olmadan gördügüm günler gercekten sayili:)

Super kuzuummm gezip duryyoruz sen napiyosunnn nasilg idiyo eşnin isleri vs haberim yok hic birindenn yok bi sıkıntı dimi

ooo süper kuzum harikasiniz... iyi bugün zarf geldi bi dönem daha hak kazandi zor bi dönem gecircez yine pazartesi baslio:)

Amaaann hayirlisi
Dün misafirlerim vardi onlara yaptigim pogacalari eşimle gonderdm ama kurabiye kek kısır evde şu an

kiz buarada kac kilosun sen bakim aldinmi balayinda kilocuklari?

Nolmustaaa ne dedi de kizdin kizz
konuşma aynen su sekılde
günaydın canım napıyosunn

günaydın napim evdeyim sözde işte gidicem biyerlere

işlerin mi var

evet ya zarflari alcam sonra bindallı denemeye falan gitcem iş biter mi
noldu

hiç sordum kız napıyosun diye rüyamda seni gördümde

he anladım nasıl gördün

baklava yiyodun

hiçte sevmem

rüya işte hayrolsun

aynen hayrolsun

sonra cevap vermedim ben ona bi ihtiyacın yapabilceğim bişey varmı diye sorcaktım o sen napıyosun bile demedi bidaha asla yazmam ben mi abartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…