- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.521
evet aynen canim ya senin dügün tam olarak nezamandi? iyi bende ne olsun ugrasiyorum iste aynen devam hersey
hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda sende kavusursun bebisine
evet cok zor benim görümcem Kres ögretmeni sürekli hasta cocuklardan geciyo hep kizi toplasan senelerdir hasta olmadan gördügüm günler gercekten sayili:)
ooo süper kuzum harikasiniz... iyi bugün zarf geldi bi dönem daha hak kazandi zor bi dönem gecircez yine pazartesi baslio:)
kiz buarada kac kilosun sen bakim aldinmi balayinda kilocuklari?
Bakmadım kuzum nasıl yorarsan öyle çıkar derler iyiye yorayım benAyy pozitif olmaya devam et bence guzel dusunelim guzel olsunruya tabirlerine baktin mi
hee yok atma o zaman sen komşulara dağıtHee benim eşim gocaam
Kek cikolata soslu yaa sade olaydi atardm kursbiyelerde islak kursbiye atilir mi kiiii
He yok yumurtami kirdim zsytin peynir takilcam senden zayif kalcsm
ne dedi ki eltiler uyuz olur sanırıminşallah gercek olur amin
ahahahha bakakta görek olmuşmu
kalmıs valla kalmıs ben bide eltimi gördüm baklava yiyodu gittim salak gibi mesaj attım sabah sabah sinirlendimkızda havalar 1500 bidaha asla yazmıcam
aaa atılmamış oldu dimi çok sevindim .. bölümü neydi eşinin .... amin canımevet aynen canim ya senin dügün tam olarak nezamandi? iyi bende ne olsun ugrasiyorum iste aynen devam hersey
hadi bakalim hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda sende kavusursun bebisine
evet cok zor benim görümcem Kres ögretmeni sürekli hasta cocuklardan geciyo hep kizi toplasan senelerdir hasta olmadan gördügüm günler gercekten sayili:)
ooo süper kuzum harikasiniz... iyi bugün zarf geldi bi dönem daha hak kazandi zor bi dönem gecircez yine pazartesi baslio:)
Bakmadım kuzum nasıl yorarsan öyle çıkar derler iyiye yorayım ben
hee yok atma o zaman sen komşulara dağıt
ne dedi ki eltiler uyuz olur sanırım
aaa atılmamış oldu dimi çok sevindim .. bölümü neydi eşinin .... amin canım
noldu demesine uyuz oldum ben birşey varda ondan mı yazıyorsun der gibi sen naptın demeyi unutmuş olabilir bazen bende unuturum kendimden bilyorumkonuşma aynen su sekılde
günaydın canım napıyosunn
günaydın napim evdeyim sözde işte gidicem biyerlere
işlerin mi var
evet ya zarflari alcam sonra bindallı denemeye falan gitcem iş biter mi
noldu
hiç sordum kız napıyosun diye rüyamda seni gördümde
he anladım nasıl gördün
baklava yiyodun
hiçte sevmem
rüya işte hayrolsun
aynen hayrolsun
sonra cevap vermedimben ona bi ihtiyacın yapabilceğim bişey varmı diye sorcaktım o sen napıyosun bile demedi bidaha asla yazmam ben mi abartıyorum
aynen bende en çok ona uyuz oldum sanki hep bişey olunca yazıyomuşum gibi ben yardım edebilceğim bişey varmı naptı ne etti diye sormak için yazmıstımnoldu demesine uyuz oldum ben birşey varda ondan mı yazıyorsun der gibi sen naptın demeyi unutmuş olabilir bazen bende unuturum kendimden bilyorum
Ben pazar günü basladim ya yuzde pazar mi yapacagim yoksa cumalari mi*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (///%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
Favelayn(68/ / /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
aysebbayaaar( 72/ / /%)yeni uye baslangic tarihi 16ekim pazartesi, baslangic kilo 72, hedef kilo 58
Kurupina( 76/ / /%)Kurupina:yeni uye başlangıç tarihi 16 ekim sali, başlangıç kilo 76, hedef kilo 58
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Hayr senin baslangic kilon 68di degil mi?Ben pazar günü basladim ya yuzde pazar mi yapacagim yoksa cumalari mi
Oh sahaneee iyi calissin bu sefer yine ayniseyleri yasamayinnnnevet aynen canim ya senin dügün tam olarak nezamandi? iyi bende ne olsun ugrasiyorum iste aynen devam hersey
Hee evet bi degisikmis cidden bosver sende yazma sonradan gelen o sonucta hic sevmem boyle burnu havada tipleri sen kv kp onlarla iyi ol yeterkonuşma aynen su sekılde
günaydın canım napıyosunn
günaydın napim evdeyim sözde işte gidicem biyerlere
işlerin mi var
evet ya zarflari alcam sonra bindallı denemeye falan gitcem iş biter mi
noldu
hiç sordum kız napıyosun diye rüyamda seni gördümde
he anladım nasıl gördün
baklava yiyodun
hiçte sevmem
rüya işte hayrolsun
aynen hayrolsun
sonra cevap vermedimben ona bi ihtiyacın yapabilceğim bişey varmı diye sorcaktım o sen napıyosun bile demedi bidaha asla yazmam ben mi abartıyorum
Oh sahaneee iyi calissin bu sefer yine ayniseyleri yasamayinnnn
55 im kuzum 1.5 kilo fln aldim
Hee evet bi degisikmis cidden bosver sende yazma sonradan gelen o sonucta hic sevmem boyle burnu havada tipleri sen kv kp onlarla iyi ol yeter
Kizlar tebrikleerr***14. TAKİM 540. ETAP***
lilipit (76.4/ 75.7/ 0.70/%0.92)
Blacksee55 (66.6/66.2/0.4/0.60%)
Nilar(63.6 / / % )sabit
Senad(56.7/55.4/1.3/%2.29)mezun olmak istiyor
14. Takim ortalamasi: 0.952
Tebrikler kizlar***14. TAKİM 540. ETAP***
lilipit (76.4/ 75.7/ 0.70/%0.92)
Blacksee55 (66.6/66.2/0.4/0.60%)
Nilar(63.6 / / % )sabit
Senad(56.7/55.4/1.3/%2.29)mezun olmak istiyor
14. Takim ortalamasi: 0.952
bazılrı böyle neyse birbirinize uzaksınız zaten yazsan ne olur yazmasan takılmaaynen bende en çok ona uyuz oldum sanki hep bişey olunca yazıyomuşum gibi ben yardım edebilceğim bişey varmı naptı ne etti diye sormak için yazmıstım
*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (68.5///%)sabitt
yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
Favelayn(68/ / /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
aysebbayaaar( 72/ / /%)yeni uye baslangic tarihi 16ekim pazartesi, baslangic kilo 72, hedef kilo 58
Kurupina( 76/ / /%)Kurupina:yeni uye başlangıç tarihi 16 ekim sali, başlangıç kilo 76, hedef kilo 58
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
@ParteMoralll teşekkürler canım
anladim canim olsun okadar Cabuk gecioki hic anlamadan bi bakmissin sene gelmisdaha çoook var kuzum ağustosta nerdeyse bi sene var
Oh sahaneee iyi calissin bu sefer yine ayniseyleri yasamayinnnn
55 im kuzum 1.5 kilo fln aldim
evet canim atilmadim cok sükür... proje mühendisligi okuyuoBakmadım kuzum nasıl yorarsan öyle çıkar derler iyiye yorayım ben
hee yok atma o zaman sen komşulara dağıt
ne dedi ki eltiler uyuz olur sanırım
aaa atılmamış oldu dimi çok sevindim .. bölümü neydi eşinin .... amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?