- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.541
Ne guzel vermissin tebrikler*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (///%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
Favelayn(68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
aysebbayaaar( 72/ / /%)yeni uye baslangic tarihi 16ekim pazartesi, baslangic kilo 72, hedef kilo 58
Kurupina( 76/ / /%)Kurupina:yeni uye başlangıç tarihi 16 ekim sali, başlangıç kilo 76, hedef kilo 58
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
zor bir bölüm sanırım allah emeklerini boşa çıkarmasınevet canim atilmadim cok sükür... proje mühendisligi okuyuo
evet cok zor Hemde ay insallah canimzor bir bölüm sanırım allah emeklerini boşa çıkarmasın
Yok bilmiyorum takimizdan elektirik alamadi heral neyseondanmi cikmis takimdan:)
Amaannnn bosverrrronlarla iyiyim zatende sabah sabah canım sıkıldı
Felaket tellalianladim olsun cok degilmis verirsin onu yine tabi kis aylarinda ipin ucunu kacirmassan kocisle aksamlari yemekler tatlilar kestaneler derken hoppp olursun 59:)
aynen öyle zaten ama bidaha yazmıcambazılrı böyle neyse birbirinize uzaksınız zaten yazsan ne olur yazmasan takılma
anladim canim olsun okadar Cabuk gecioki hic anlamadan bi bakmissin sene gelmis
bosverdimAmaannnn bosverrrr
Felaket tellali
Bulasiklar bana bakiuo bn yatagima bakiyorum bu nasil bi ikilemaynen öyle zaten ama bidaha yazmıcam
insallah kuzum ya geçsiin valla geçiyoda gerçekten
bosverdim
evet olabilir canim:)Yok bilmiyorum takimizdan elektirik alamadi heral neyse
hahahaah kendim yasadigim icin ordan biliyoruum balayindan dönünce 72 dim sonra oldum 79:)Amaannnn bosverrrr
Felaket tellali
Canım zaten fena halde griptim öksürüğüm kuru kuru olurdu sonra anlarsınız ya dolu dolu öksürmeye başladım muhtemelen Sigara kullandığım İçin olduCok gic
Olsun
Nasil
Kapmis yav
Canım Sigara kullanıyorum yukarda da bahsettim siz siz olun bademciklerinizi aldırmayınGeçmiş olsun nasil enfeksiyon kaptin usutmekten kulkandigin kotu sliskanlik mi var sigara gibi neden sen anlat bizede bilgi olsun..
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim
teşekkür ederimcok gecmis olsunn
Tesekkur ederimmNe guzel vermissin tebrikler
kalk kız daha simdiden başlamaBulasiklar bana bakiuo bn yatagima bakiyorum bu nasil bi ikilem
Bugun kilo bildirimi yapmadigin icin deneme surecin 1 hafta daha ileri atilmistir bilgin olsun ayse.Canım zaten fena halde griptim öksürüğüm kuru kuru olurdu sonra anlarsınız ya dolu dolu öksürmeye başladım muhtemelen Sigara kullandığım İçin oldubide bademciklerim olmadığı İçin direk ciğere gidiyo benim
Canım Sigara kullanıyorum yukarda da bahsettim siz siz olun bademciklerinizi aldırmayın
Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim
çok geçmiş olsun canımCanım zaten fena halde griptim öksürüğüm kuru kuru olurdu sonra anlarsınız ya dolu dolu öksürmeye başladım muhtemelen Sigara kullandığım İçin oldubide bademciklerim olmadığı İçin direk ciğere gidiyo benim
Canım Sigara kullanıyorum yukarda da bahsettim siz siz olun bademciklerinizi aldırmayın
Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim
Sağol kuzum inşallahHadi gözünaydın canimDarısı bize InsAllah
Günaydın lilimmm ♡
aynen sonunda mezunum yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?