Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum berbat ama yazayım
Sabah 2 yumurta
1 kakaoli sut
2 dilim tam budgay ekmegi

Ara ve oglen yapamadım hastaneye gittim aksam icin de döner yedim.
Bugünü saymiyorum
Kakaolu süt ne kiz bak canım çekti simdiii olur böyle canım sıkma canini

Kizlar Telefonumu ana ekrarinina kadınlar kulubu kayit gibi birsey cikiyor sizdede öylemi bi saattir buraya giremim yazilar msjlr gitmiyor

Kizlar Telefonumu ana ekrarinina kadınlar kulubu kayit gibi birsey cikiyor sizdede öylemi bi saattir buraya giremim yazilar msjlr gitmiyor

Allah allahhh niye oyle ya
Pazartesi yi bekliyorum bilmiyorum hic anlamadim dun protein diyetteydim hicmi gitmez dun bide midem eksidiydi ondanmi fazla ciktim bilmiyorum genelde mide eksidiginde ertesi gun fazla çıkıyorum
Belkide yeşillik beslenmedim nolcak yediklerim hep katiydi nepiyim seker ilacinda tiksinti veriyor salata bile yiyemedim dur bakalim ilaci birakinca nolcak..

Ben bir seyi cabaladikca rabbim beni engelliyor sanki olmucak gibi hissediyorum olsun dur bskalim hayat devam ediyor ben artık su kg lardan kurtulmak istiyorum baktimki gitmezse dr yolun gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…