- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.561
Bakalim bende 55 le basladim evliligehahahaah kendim yasadigim icin ordan biliyoruum balayindan dönünce 72 dim sonra oldum 79:)
Amannnn kalktm bütun islerimi ahllettm gezmeye bile ciktim tembel miyim benkalk kız daha simdiden başlama
Yine haftasonu yine herkes kayıp
Kakaolu süt ne kizMenum berbat ama yazayım
Sabah 2 yumurta
1 kakaoli sut
2 dilim tam budgay ekmegi
Ara ve oglen yapamadım hastaneye gittim aksam icin de döner yedim.
Bugünü saymiyorum
Aynen bende onu diyorumDur daha bugun cuma
Sen nye kilo bildirmednNie kimse yok kizzz larrr nerdesiniz
Moralim bozuk gr gitmemis bugun sabah jahvaltida ekmegi bike seker hapini bile biraktim bakalim nolcakSen nye kilo bildirmedn
Allah allahhh niye oyle yaMoralim bozuk gr gitmemis bugun sabah jahvaltida ekmegi bike seker hapini bile biraktim bakalim nolcak
Pazartesi yi bekliyorum bilmiyorum hic anlamadim dun protein diyetteydim hicmi gitmez dun bide midem eksidiydi ondanmi fazla ciktim bilmiyorum genelde mide eksidiginde ertesi gun fazla çıkıyorumAllah allahhh niye oyle ya
Yok ya kg alinmiyor aha bende kullandim ayni kg biraktim ayni tas catlasa en fazla 2 kg alirsin bi iki hafta sonra onuda verirsin sigari biraktoginda gozlerin onu isir daha bi mantikli düşünüyor insan ben onu fark ettim mesala..Sigara birakanlar kilo aliyomus
Sana da yapimmmKakaolu süt ne kizbak canım çekti simdiii olur böyle canım sıkma canini
Böyle düşünme canim vardır bir hayir. Bol bol şükret dua et hersey güzel olur Allahin izniyleBen bir seyi cabaladikca rabbim beni engelliyor sanki olmucak gibi hissediyorum olsun dur bskalim hayat devam ediyor ben artık su kg lardan kurtulmak istiyorum baktimki gitmezse dr yolun gözüküyor..
Valla hayır dememSana da yapimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?