Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok ya kg alinmiyor aha bende kullandim ayni kg biraktim ayni tas catlasa en fazla 2 kg alirsin bi iki hafta sonra onuda verirsin sigari biraktoginda gozlerin onu isir daha bi mantikli düşünüyor insan ben onu fark ettim mesala..
Ya nette arastirdm baya da aldiriyomus benm babamda birakinca cok kg almisti hala ayni ay ne biliyim diyet yaparken almam insallah

Ya nette arastirdm baya da aldiriyomus benm babamda birakinca cok kg almisti hala ayni ay ne biliyim diyet yaparken almam insallah
Kiz nete ne bakiyon biz genciz babanin yaşı büyük olsun nolcak saglikli ol da gor bak almazsin beyaz leblebi su sodaya yonel sen yeterki iste vallahi basarirsin vede kg akmazsin aha esimde bende kullandık almadik diyeti birakirsan alirsin tabiki sabret iki hafta tam bir ayini geçir sen zihinini başka şeyler le meskul et gor bak sonucu dedigime insn tecrübe konusuyor

Bugun cok aklimdan gecti ama icmedm iyilestikce artiyo sanirm

Ben shred yapiyodum dize yuklenecek tum hareketleri yasakladi doktorum bugun cok iyi gidiyodu shred la smdi yeni yontemler bulma zamani
Ben eliptik yaptim 27 dk cok terledigim icn dusa girdim daha cok hasta olmamak icn zaten ayakta yapiliyo kollarla fln benim icin yeterli hergun 40dk yapsam ustune kol hareketi flnda eklerim tmmdir
Jillianin ben devamini getiremiyorm. Sana neden yasak getirdi

Kiz ben hep bakiyorumm spor yaptmmmm domates gibi olmusum dusa girdim ciktim ayni
Haa sporami basladin bende pazartesinde itibaren yuruyus dr verdigi sporlar var onu yaparim hafta sonu bahcede çalışırım
Kiz parte artik diyet midundayim sukur basladimya tam iki hafta denicem sen benim menumu gordunmu abartilimi saglikli beslenmek zorundayim

Ya aslinda karman corman geldi ama senin de durum karisik acaba neler sana iyi gelr kotu gelir cok yorum yapamiyorm ya :/

Basladim sayilir devami gelrse insallah ilk 5dk cok zorlandm ama devami 10dkdan sonra acildim baya guzel oldu

Ya aslinda karman corman geldi ama senin de durum karisik acaba neler sana iyi gelr kotu gelir cok yorum yapamiyorm ya :/

Basladim sayilir devami gelrse insallah ilk 5dk cok zorlandm ama devami 10dkdan sonra acildim baya guzel oldu
Evet canim menu iki ay boyle olacak bu kurleri uyguladikca saglikli yumurtam olacak bide yumurta bulunmuyor diger son tupte iki ay kullandim sonuc güzel di.bundada güzel sağlıklı olsun ve kg veriyim carsambadan bu yana ne gidecek dur bakalim sabredip sonucu gorecem ..

Iste senin durum karisik oldugu icin yorumda kararsiz kaliyorm ya :/ stres yapmaaa

Böyle düşünme canim vardır bir hayir. Bol bol şükret dua et hersey güzel olur Allahin izniyle

Valla hayır demem
Sen icini ferah tut kuzum benim ya oyle dusunme olumlu dusun

Cok sagolun kizlar desteginiz için, iste dua ederken tam dilenmeli istenilmeli hep yanlis eksik dua ettim rabbim affetsin ins benimde gonlumun muradini versin isteyen herkesin..
Yani kizlar isterken eksik dua etmeyin..
Benim hatam neydi biliyormusunu evlendigim ilk gece hani namaz kiliniyorya dedilerki ne dua edersen o kabul olur bende ettim guya bekarligim iki erkek kardeslerimi buyutmekle gecti evlenince iki sene çocuk istemicegim dedim ve basladim duaya rabbim nolur iki yil çocuk olmasin hatta ben istesem bile verme ? Bu dua nasil agzimdan cikti bu duanin uzerine gerceketen rabbim kabul etti simdi Estağfurullah diyorum rabbim cahildim sen bagisla diyorum bilmedim cahildim diyorum ins rabbim tevbemi kabul eder dua ederken sakin eksik etmeyin rabbim sen hakkimda hayirli olanı ver die dua edin.. ((
Simdi tedavilerden yoruldum simdi yine cenem dururmu rabbim olmuyacaksa sen engel çıkar dedim iki tup parasi biriktirdim ev alindi para ona gitti simdide dr kg ver gel dedi aylardir kg veremim :)) yarabbim sabrimi artir gucumu artir hayirli evlst ver yaniyoruz yarabbim :)) herkesin ne muradi varsa ver...
Duada akil basa geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…