- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.581
Ya nette arastirdm baya da aldiriyomusYok ya kg alinmiyor aha bende kullandim ayni kg biraktim ayni tas catlasa en fazla 2 kg alirsin bi iki hafta sonra onuda verirsin sigari biraktoginda gozlerin onu isir daha bi mantikli düşünüyor insan ben onu fark ettim mesala..
Ya canmmm olurmu sabret yontemleri degistir bence yaBen bir seyi cabaladikca rabbim beni engelliyor sanki olmucak gibi hissediyorum olsun dur bskalim hayat devam ediyor ben artık su kg lardan kurtulmak istiyorum baktimki gitmezse dr yolun gözüküyor..
Kiz ben hep bakiyorumm spor yaptmmmm domates gibi olmusumHe ben geldim simci kimse yok sonra ugrarim
Sen icini ferah tut kuzum benim ya oyle dusunme olumlu dusunBen bir seyi cabaladikca rabbim beni engelliyor sanki olmucak gibi hissediyorum olsun dur bskalim hayat devam ediyor ben artık su kg lardan kurtulmak istiyorum baktimki gitmezse dr yolun gözüküyor..
Kiz nete ne bakiyon biz genciz babanin yaşı büyük olsun nolcak saglikli ol da gor bak almazsin beyaz leblebi su sodaya yonel sen yeterki iste vallahi basarirsin vede kg akmazsin aha esimde bende kullandık almadik diyeti birakirsan alirsin tabiki sabret iki hafta tam bir ayini geçir sen zihinini başka şeyler le meskul et gor bak sonucu dedigime insn tecrübe konusuyorYa nette arastirdm baya da aldiriyomusbenm babamda birakinca cok kg almisti hala ayni ay ne biliyim diyet yaparken almam insallah
Ben shred yapiyodum dize yuklenecek tum hareketleri yasakladi doktorum bugunKiz ben hep bakiyorumm spor yaptmmmm domates gibi olmusumdusa girdim ciktim ayni
Bugun cok aklimdan gecti ama icmedm iyilestikce artiyo sanirmKiz nete ne bakiyon biz genciz babanin yaşı büyük olsun nolcak saglikli ol da gor bak almazsin beyaz leblebi su sodaya yonel sen yeterki iste vallahi basarirsin vede kg akmazsin aha esimde bende kullandık almadik diyeti birakirsan alirsin tabiki sabret iki hafta tam bir ayini geçir sen zihinini başka şeyler le meskul et gor bak sonucu dedigime insn tecrübe konusuyor
Ben eliptik yaptim 27 dk cok terledigim icn dusa girdim daha cok hasta olmamak icn zaten ayakta yapiliyo kollarla fln benim icin yeterli hergun 40dk yapsam ustune kol hareketi flnda eklerim tmmdirBen shred yapiyodum dize yuklenecek tum hareketleri yasakladi doktorum buguncok iyi gidiyodu shred la smdi yeni yontemler bulma zamani
Haa sporami basladin bende pazartesinde itibaren yuruyus dr verdigi sporlar var onu yaparim hafta sonu bahcede çalışırımKiz ben hep bakiyorumm spor yaptmmmm domates gibi olmusumdusa girdim ciktim ayni
Ya aslinda karman corman geldi ama senin de durum karisik acaba neler sana iyi gelr kotu gelir cok yorum yapamiyorm ya :/Haa sporami basladin bende pazartesinde itibaren yuruyus dr verdigi sporlar var onu yaparim hafta sonu bahcede çalışırım
Kiz parte artik diyet midundayim sukur basladimya tam iki hafta denicem sen benim menumu gordunmu abartilimi saglikli beslenmek zorundayim
Tmm cok güzel bu iyiye isaret bir hafta sonrs bu istek bile kalmicak ne güzel oluyor bu aci biliyonmu bu senin güçlü bir yapıda olduğuna isaret :))Bugun cok aklimdan gecti ama icmedm iyilestikce artiyo sanirm
Evet canim menu iki ay boyle olacak bu kurleri uyguladikca saglikli yumurtam olacak bide yumurta bulunmuyor diger son tupte iki ay kullandim sonuc güzel di.bundada güzel sağlıklı olsun ve kg veriyim carsambadan bu yana ne gidecek dur bakalim sabredip sonucu gorecem ..Ya aslinda karman corman geldi ama senin de durum karisik acaba neler sana iyi gelr kotu gelir cok yorum yapamiyorm ya :/
Basladim sayilir devami gelrse insallah ilk 5dk cok zorlandm ama devami 10dkdan sonra acildim baya guzel oldu
Iste senin durum karisik oldugu icin yorumda kararsiz kaliyorm ya :/ stres yapmaaaEvet canim menu iki ay boyle olacak bu kurleri uyguladikca saglikli yumurtam olacak bide yumurta bulunmuyor diger son tupte iki ay kullandim sonuc güzel di.bundada güzel sağlıklı olsun ve kg veriyim carsambadan bu yana ne gidecek dur bakalim sabredip sonucu gorecem ..
Ben onu diyette kendime kanitladim biliyomsn ama sigara zor yaTmm cok güzel bu iyiye isaret bir hafta sonrs bu istek bile kalmicak ne güzel oluyor bu aci biliyonmu bu senin güçlü bir yapıda olduğuna isaret :))
Ben onu diyette kendime kanitladim biliyomsn ama sigara zor yaTmm cok güzel bu iyiye isaret bir hafta sonrs bu istek bile kalmicak ne güzel oluyor bu aci biliyonmu bu senin güçlü bir yapıda olduğuna isaret :))
Böyle düşünme canim vardır bir hayir. Bol bol şükret dua et hersey güzel olur Allahin izniyle
Valla hayır demem
Sen icini ferah tut kuzum benim ya oyle dusunme olumlu dusun
Stres yapmam iyiyim canim sabrini sonu selamet :))Iste senin durum karisik oldugu icin yorumda kararsiz kaliyorm ya :/ stres yapmaaa
Fit hatunumm binimmmmmmStres yapmam iyiyim canim sabrini sonu selamet :))
Gett benmi fitimm zamaninda bi ara top gibi yuvarliyordun :))Fit hatunumm binimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?