- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.601
Hahahahahaha sen karisma ben fit de derimmmm yuvarlarimdaGett benmi fitimm zamaninda bi ara top gibi yuvarliyordun :))
ayy zayiflayimda yine yuvarla ozaman fit olurum :)) yokustan asagi tingir tingir giderim
♡♥♡
Olan olmuş canim sen önüne bak bundan sonrasina. Allah nasip ederse olur 150 kilo olsanda olur 50 kilo olsanda. Hayırlısıyla bi evlat sahibi okursun InsAllah canım. Ben dua edicem ilk günden versin cunki benimde yaşım geciyor. Bak herkesin derdi başka:/Cok sagolun kizlar desteginiz için, iste dua ederken tam dilenmeli istenilmeli hep yanlis eksik dua ettim rabbim affetsin ins benimde gonlumun muradini versin isteyen herkesin..
Yani kizlar isterken eksik dua etmeyin..
Benim hatam neydi biliyormusunu evlendigim ilk gece hani namaz kiliniyorya dedilerki ne dua edersen o kabul olur bende ettim guya bekarligim iki erkek kardeslerimi buyutmekle gecti evlenince iki sene çocuk istemicegim dedim ve basladim duaya rabbim nolur iki yil çocuk olmasin hatta ben istesem bile verme ? Bu dua nasil agzimdan cikti bu duanin uzerine gerceketen rabbim kabul etti simdi Estağfurullah diyorum rabbim cahildim sen bagisla diyorum bilmedim cahildim diyorum ins rabbim tevbemi kabul eder dua ederken sakin eksik etmeyin rabbim sen hakkimda hayirli olanı ver die dua edin..((
Simdi tedavilerden yoruldum simdi yine cenem dururmu rabbim olmuyacaksa sen engel çıkar dedim iki tup parasi biriktirdim ev alindi para ona gitti simdide dr kg ver gel dedi aylardir kg veremim :)) yarabbim sabrimi artir gucumu artir hayirli evlst ver yaniyoruz yarabbim :)) herkesin ne muradi varsa ver...
Duada akil basa geldi :))
Ben dalmisim partem anca uyandim duş alıp işe gidicemKimse yok masallahhhhhh
Hadi ya bende yarın başlıcam okumaya regliyim diye.okuyamadım allah razı olsunSchonerDuft bugun dua listesindeymisin inş rabbim gonlunun muradini verir..
Tebrikler darisi bizeeeSağol kuzum inşallah
aynen sonunda mezunum yaşasın
Bulgur pilavi nekadsrrr dii :)Menu
Sabah
Iki incir 7zeytin, 1sb ari poleni su
Ogle; yulafli ,kuru kaysili ,elma,chiali,keten tohumlu yogurt
Aksam yarma buğdaydan yogurt corbasi
Bulgur pilavı salatalik karpuz
2,5 su olcak
Allahtan tartidan sonraaa :))Menum berbat ama yazayım
Sabah 2 yumurta
1 kakaoli sut
2 dilim tam budgay ekmegi
Ara ve oglen yapamadım hastaneye gittim aksam icin de döner yedim.
Bugünü saymiyorum
Bak bahane ariyor kendinee yaramazSigara birakanlar kilo aliyomus
Bebik isteeyenler kervanina hos grldin bendensinCok sagolun kizlar desteginiz için, iste dua ederken tam dilenmeli istenilmeli hep yanlis eksik dua ettim rabbim affetsin ins benimde gonlumun muradini versin isteyen herkesin..
Yani kizlar isterken eksik dua etmeyin..
Benim hatam neydi biliyormusunu evlendigim ilk gece hani namaz kiliniyorya dedilerki ne dua edersen o kabul olur bende ettim guya bekarligim iki erkek kardeslerimi buyutmekle gecti evlenince iki sene çocuk istemicegim dedim ve basladim duaya rabbim nolur iki yil çocuk olmasin hatta ben istesem bile verme ? Bu dua nasil agzimdan cikti bu duanin uzerine gerceketen rabbim kabul etti simdi Estağfurullah diyorum rabbim cahildim sen bagisla diyorum bilmedim cahildim diyorum ins rabbim tevbemi kabul eder dua ederken sakin eksik etmeyin rabbim sen hakkimda hayirli olanı ver die dua edin..((
Simdi tedavilerden yoruldum simdi yine cenem dururmu rabbim olmuyacaksa sen engel çıkar dedim iki tup parasi biriktirdim ev alindi para ona gitti simdide dr kg ver gel dedi aylardir kg veremim :)) yarabbim sabrimi artir gucumu artir hayirli evlst ver yaniyoruz yarabbim :)) herkesin ne muradi varsa ver...
Duada akil basa geldi :))
Bulgur pilavi küçük kaseydi sunletlemek isi benim ya dokmeye kiyamadim bayagi etliydiBulgur pilavi nekadsrrr dii :)
Emziriyonmu sen geçmiş olsun bebisine.Selamm oglum ateslendi( pufss sevmiyorum bu atesi oyy agzida kokuyor bogaz enfeksiyoni geliyor oy
Menumm
Uyanimca birbarfak suda bekletilmis cevizli su
Sabah
Dunku 2 dilim ekmek hazirladigim sandivin yarisi domates salatalik peynir ve zeytin vardi
Oglen
Haslanmis tavuk 1.5 dilim ekmek
Ara
1 cay tabagi kadar karisik cerez badem kuru uzum fistik findik
Aksam 1 tabak eksili kabak iconde yesil mercimek ve nohutta vardi 1 bardak ayran oglumun artigi 1 kasik makarna 2 catal kadsr yani.
Acliktan kivraniyorummmmmmmmm
Afiyet olsun ozzaman gayet iyi gunfuz az olmus amaa iyi saldirmamjssin aksama cokBulgur pilavi küçük kaseydi sunletlemek isi benim ya dokmeye kiyamadim bayagi etliydi
Yok canin kocaman dana oldu benim kuzum 5 yasinda ama cocuk iste kres hayati falan cabuknhasta yapiyor.Emziriyonmu sen geçmiş olsun bebisine.
Kivranmann iyu ye işaret yag yakiyon ben bile aklimda meyve felan geçiyor yemicem yeme işini saat 5 bitirdim cay ictim kuru kuru.
Bugun biraz az menun ondandir aclik çekmen, bende aclik cekmeyi özledim
Simdi ne yapmam lazim mesela bugun yediklerimden baslayayim varsa yanlisim söyleyin bana:))) sabah iki haslanmis yumurta az peynir on kadar zeytin cok severim:) bir dilim ekmek salatalik 2 kupa cay orta sekerli. Ogle yayla corbasi musakka bir dilim ekmek ayran. Ara kek disaridaydim mecburen yedim aksam 3 cig köfte dürümü ve son olarak turk kahvesi bir kucuk lokum. Cokmu oldu ne yazarken anladim bayada yemisimYa dun ben sana yazmayi unuttm
Sende katilmak istermisin? Deneme surecin var o surede kilo verip burda aktif olursan seni listeye aliyoruz. Cuma gunleri gruplar arasi yarisiyoruzz ::)
Yok yok sakin yeme ama gun kurusu varsa iki tane agzina at hem faydali hem bastirir uzerine bol su icebilirsin bende kaysi dan veys incirden bivtane yemryi düşünüyorum cunku kabizlik oldu bide bol su miss :))Yok canin kocaman dana oldu benim kuzum 5 yasinda ama cocuk iste kres hayati falan cabuknhasta yapiyor.
Mutfaga gitmemek icin zor tutuyoru. 1 dilim ekmegin arasinda kasar koyup yiyesim var. Yada dolapta sebzeli pirinc pilavim var ondan yiyrsim var dun yememistim. :) aklim oyun yapiyor.bende epeydir bu duyguyu unutmustum :) bugun aynada gidigimin cimtigini farkettim dur deme vaktim gelmiste geciyorr
Oglene kadar gayet iimis ama ara ve aksam olmamis onun yerine guzel bir izgara salata gibi biziler olsaymis daha ii olurmus eminim acsindir aksam az ama kaloriliSimdi ne yapmam lazim mesela bugun yediklerimden baslayayim varsa yanlisim söyleyin bana:))) sabah iki haslanmis yumurta az peynir on kadar zeytin cok severim:) bir dilim ekmek salatalik 2 kupa cay orta sekerli. Ogle yayla corbasi musakka bir dilim ekmek ayran. Ara kek disaridaydim mecburen yedim aksam 3 cig köfte dürümü ve son olarak turk kahvesi bir kucuk lokum. Cokmu oldu ne yazarken anladim bayada yemisim
Oooo cig kofte durummuSimdi ne yapmam lazim mesela bugun yediklerimden baslayayim varsa yanlisim söyleyin bana:))) sabah iki haslanmis yumurta az peynir on kadar zeytin cok severim:) bir dilim ekmek salatalik 2 kupa cay orta sekerli. Ogle yayla corbasi musakka bir dilim ekmek ayran. Ara kek disaridaydim mecburen yedim aksam 3 cig köfte dürümü ve son olarak turk kahvesi bir kucuk lokum. Cokmu oldu ne yazarken anladim bayada yemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?