- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.621
Hic mutfaga ugramayayim tatli yemem cunku sen ye canim afiyet olsunn sifa olsunYok yok sakin yeme ama gun kurusu varsa iki tane agzina at hem faydali hem bastirir uzerine bol su icebilirsin bende kaysi dan veys incirden bivtane yemryi düşünüyorum cunku kabizlik oldu bide bol su miss :))
Hos geldin once kendi ni bir tanitirmisin yasin kac boyun kac evlimi sin hani bunyene gore yorum yapalım. Emin ol burda duzenli saglikli yemeyi ogreniyorsun kapatanimizSimdi ne yapmam lazim mesela bugun yediklerimden baslayayim varsa yanlisim söyleyin bana:))) sabah iki haslanmis yumurta az peynir on kadar zeytin cok severim:) bir dilim ekmek salatalik 2 kupa cay orta sekerli. Ogle yayla corbasi musakka bir dilim ekmek ayran. Ara kek disaridaydim mecburen yedim aksam 3 cig köfte dürümü ve son olarak turk kahvesi bir kucuk lokum. Cokmu oldu ne yazarken anladim bayada yemisim
Anlamadim nasil yani canim?Oooo cig kofte durummu
Yalniz birsey sorucam yani surekli gelirmisin?
Dizlerim cok agriyodu çitlama sesleri geliyordu sporda rontgen cekemedi emzirdigim icin emzirme bitene kadar yuklenmeyeceksin dedi kuzum sonra tedavi baslayacakBen eliptik yaptim 27 dk cok terledigim icn dusa girdim daha cok hasta olmamak icn zaten ayakta yapiliyo kollarla fln benim icin yeterli hergun 40dk yapsam ustune kol hareketi flnda eklerim tmmdir
Jillianin ben devamini getiremiyorm. Sana neden yasak getirdi
Tatliyimi hic sevmiyorsun nasilHic mutfaga ugramayayim tatli yemem cunku sen ye canim afiyet olsunn sifa olsun
Himm burda tanitmisin pardon hoş geldinSlm kızlar. Hayatinda hic diyet yapmamıs biriyim. Boy 1 73 kilom 82 kiloyum. 30 yasindayim. Bi 6 7 kilo versem cok rahatlamis hissetcem kendimi. Abur cubur alıskanlıgim yok fazla canimda cekmez zaten ama ekmek ve yemek vazgecilmezim nasil yapsamda versem biraz kilo. Takipteyim menulerinizi
Tabi canim anlatayim. 30 yas. 173 boy. 82 kilo. Evliyim on yasinda bir kizim var. Cabuk kilo alip veren biri degilim genelde az az ve kalici kilolar geliyor bana. Evlenirken 63 kiloydum kizima dogum yaparken 82 kiloydum yani suanki kilomda tekrar gebelik istiyorum nasipse ne kadar az kiloyla baslarsam o kadar iyi tabi nasio olursaHos geldin once kendi ni bir tanitirmisin yasin kac boyun kac evlimi sin hani bunyene gore yorum yapalım. Emin ol burda duzenli saglikli yemeyi ogreniyorsun kapatanimizSekerPancarii ve @ParteMoralll sana yardimci olurlar ve bizde destegimizle.. :)
Olsun ben yinede bi ozet gectim :)Himm burda tanitmisin pardon hoş geldin
Tamam ozaman yuruyus falan yapsan olmazmiDizlerim cok agriyodu çitlama sesleri geliyordu sporda rontgen cekemedi emzirdigim icin emzirme bitene kadar yuklenmeyeceksin dedi kuzum sonra tedavi baslayacak
Yani burda aktif olurmusun sureklilik onemli bizim icinAnlamadim nasil yani canim?
Yürüyüşe cok imkanim olmuyor ama evde yine dize yuklenmicek hareketlerle spor yaparım 5. Katta ev asansör yok bebek arabasini al bebegi al in zor oluyo kanguru alabilirsem oyle yuruyus olur aslinda diger turlu evde idare etcemTamam ozaman yuruyus falan yapsan olmazmi
Ya asiri da kilon yok aslinda canini skma emzirmen bitince daha farkli yontemler yaparsin.Yürüyüşe cok imkanim olmuyor ama evde yine dize yuklenmicek hareketlerle spor yaparım 5. Katta ev asansör yok bebek arabasini al bebegi al in zor oluyo kanguru alabilirsem oyle yuruyus olur aslinda diger turlu evde idare etcem
Gunluk menuler paylasilmiyormu sadece sayfalari cok inceleme firsatim olmadi pek bilgim yokYani burda aktif olurmusun sureklilik onemli bizim icin
Yani menu paylasicaksin buraya menulere yorum yapacaksin gunde en az 5 mesaj hakkin var :) motive olman ve etmen icin aktif olmak gerekiyorGunluk menuler paylasilmiyormu sadece sayfalari cok inceleme firsatim olmadi pek bilgim yok
Severimde ozellikle aramam olursa yerimTatliyimi hic sevmiyorsun nasil
Tatlıdan bahsetmişsiniz okuyunca canım istiyor nasıl aramam diyorsun bana da öğret heleSeverimde ozellikle aramam olursa yerim
Boyun cok supermis ya cocuk isteyenler kervanına hos geldin :)) bende istiyorum hemde cok allahtan bi kizin varmis yasinda super sadece yemeni duzeltinmi saglikli gıdalar yedinmi zafilarsin hem bunyene yani anlican butun vucuduna faydali bebek istiyorsun ya.. :))Tabi canim anlatayim. 30 yas. 173 boy. 82 kilo. Evliyim on yasinda bir kizim var. Cabuk kilo alip veren biri degilim genelde az az ve kalici kilolar geliyor bana. Evlenirken 63 kiloydum kizima dogum yaparken 82 kiloydum yani suanki kilomda tekrar gebelik istiyorum nasipse ne kadar az kiloyla baslarsam o kadar iyi tabi nasio olursa
Kiz hicmi acikmiyon gerci evlen de senin de hormonlarini gorekk :))Kizlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak cay
Öğle
3 yk bulgur pilavı
2 yk et kavurma
Akşam
2 yk pilav
3 yk taze fasulye
Hosbulduk canim aahh ahh.. bi gelse su bebisler bekletmeden bizi ne olur. tesekkur ederim bende seviyorum uzun boylu olmak bir avantaj birde kilolari fazla göstermiyor malum:))) biraz menulerinizden kopya cekip uygulicam bakalim veririm insallah artik rahatsiz etmeye basladi beni kilomBoyun cok supermis ya cocuk isteyenler kervanına hos geldin :)) bende istiyorum hemde cok allahtan bi kizin varmis yasinda super sadece yemeni duzeltinmi saglikli gıdalar yedinmi zafilarsin hem bunyene yani anlican butun vucuduna faydali bebek istiyorsun ya.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?