- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.641
Bence çok dusukKiz hicmi acikmiyon gerci evlen de senin de hormonlarini gorekk :))
Maşallah çok az geldi bana , vitamin değerlerin kan degerlerini cok merak ediyorum senin
Estağfurullah da kiz amannn dikkat et hele evlendikten sonra zor düzeliyor inan bide bebiste istiyorsan amann kan değerine baktir düşükse üç ay kullandinmi ancak duzeliyo hep benim bu kg var ya vitaminsizlik kansizliktan geldi bide kadin dogum dr kan ilaci bile yazmadi sana kg aldiriyor kırmızı ne gorursen ye drmisti..zati tiroid calimiyorsa oda kg aldırıyor ya bende olcurdummu acaba en son olcturdugumde butun kan degerlerim inişli cikisli karisik olmuştu insilun direnci var sende dedi bi o eksikti..Bence çok dusuksurekli yorgunum. Hep hasta olurum. Hep bi halsizlik. Vitanim haplarimi kullansam diyorum. Bu yıl hic gunes gormedim mesela dogru dürüst
Tiroid değerlerim yüksek cikmis. Salı gun doktora gitmeliyim belki hap kullanmaliymisim. Hap verir diye seviniyorum. O sayede su kiloların nerden geldiğini anlicam. Cunki deli gibi yiyen biride degilim. Hareketsizlikten sistim okuz gibi
Bende olsada yiyim demem ama severimde bi regl günümde bayagi krize giriyorum ay ben ne tatlilar yaparım yaa bak dusunuce insanin cani cekiy bos ver ee eee ee yenmez kotu o de :))) dusunme kizz berden cikti gece gece :)))Tatlıdan bahsetmişsiniz okuyunca canım istiyor nasıl aramam diyorsun bana da öğret hele
Işte salı günü öğrenicem canım. Ben kendime bakmıyorum yaEstağfurullah da kiz amannn dikkat et hele evlendikten sonra zor düzeliyor inan bide bebiste istiyorsan amann kan değerine baktir düşükse üç ay kullandinmi ancak duzeliyo hep benim bu kg var ya vitaminsizlik kansizliktan geldi bide kadin dogum dr kan ilaci bile yazmadi sana kg aldiriyor kırmızı ne gorursen ye drmisti..zati tiroid calimiyorsa oda kg aldırıyor ya bende olcurdummu acaba en son olcturdugumde butun kan degerlerim inişli cikisli karisik olmuştu insilun direnci var sende dedi bi o eksikti..
Ben derim zaten başıma ne geliyorsa o şekerli şey merakımdan geliyorBende olsada yiyim demem ama severimde bi regl günümde bayagi krize giriyorum ay ben ne tatlilar yaparım yaa bak dusunuce insanin cani cekiy bos ver ee eee ee yenmez kotu o de :))) dusunme kizz berden cikti gece gece :)))
Gunaydin kizlarrr hava serin bu saate kaldık bahceye gidiyorumgünaydın kızlar
aferin gelin kızımızBakalim bende 55 le basladim evlilige
Amannnn kalktm bütun islerimi ahllettm gezmeye bile ciktim tembel miyim ben
Tabi canim anlatayim. 30 yas. 173 boy. 82 kilo. Evliyim on yasinda bir kizim var. Cabuk kilo alip veren biri degilim genelde az az ve kalici kilolar geliyor bana. Evlenirken 63 kiloydum kizima dogum yaparken 82 kiloydum yani suanki kilomda tekrar gebelik istiyorum nasipse ne kadar az kiloyla baslarsam o kadar iyi tabi nasio olursa
banada banada banadaTatlıdan bahsetmişsiniz okuyunca canım istiyor nasıl aramam diyorsun bana da öğret hele
Kizlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak cay
Öğle
3 yk bulgur pilavı
2 yk et kavurma
Akşam
2 yk pilav
3 yk taze fasulye
Işte salı günü öğrenicem canım. Ben kendime bakmıyorum ya( diyette birde tüm vitaminleri alamıyorsun doğal olarak. Vücut iflas edicek benim yakinda. Baktiriyim. Birde kan grubuna gore diyet uygulaniyormus. Hani mesela ben patates yesem bana dokunmaz ama sen yesen dokunur. Hani iyle kan grubuna uygun diyetlerde varmis. Onu yaptırmak istiyorum tam detaylı bir liste veriyorlar ne yiyebilirsin birde hangi sporu yapmalısın gibi. Ama biraz pahali iste. Sende dikkat et canım ya. Herşeyin başı sağlık valla. Yarin içinde Allah kolaylık versin. Iyigeceler
kolay gelsin kuzumGunaydin kizlarrr hava serin bu saate kaldık bahceye gidiyorum
limonlu su içtiğimde azalıyordu sanki biraz 2 gün yemezsem sıkıntı kalmayacak gibiaferin gelin kızımız
hoşgeldin canım aramızaBende poncikkk takımın en küçüğüyüm galiba ayıptır söylemesi daha 21 yaşındayım nişanlıyım uzuuun zamandır kilo vermeye çalışıyorum iradesizim biraz 2 ileri bi geri şeklinde ama bu sefer kararlıyım veriyorum inşallah geri almam almıcam
banada banada banada
canım bence sabahları yumurtanın yanında ekmek domates salatık vs yesen öğlen ve akşamlarıda salata yada yoğurt eklesen daha güzel olabilir
kan grubun neyydi ya bende merak ediyorum
limonlu su içtiğimde azalıyordu sanki biraz 2 gün yemezsem sıkıntı kalmayacak gibi
Tamamdır kusura bakmayın bugün çıkabildim :)Bugun kilo bildirimi yapmadigin icin deneme surecin 1 hafta daha ileri atilmistir bilgin olsun ayse.
@SekerPancarii
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım
Kolay gelsinGunaydin kizlarrr hava serin bu saate kaldık bahceye gidiyorum
Nasıl oldun?Tamamdır kusura bakmayın bugün çıkabildim :)
Teşekkür ederim canım
Vücudum sekilsiz ya 2323 yaşında spor diz bel boyun kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum eyyy gidi : ))Ya asiri da kilon yok aslinda canini skma emzirmen bitince daha farkli yontemler yaparsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?