- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.661
TesekkurlerrMerhaba 14. takımcım,
521. ve 539. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-53186952
Geçer not aldığınız için tebrikler!
İyiyim canım öksürüğüm yok denecek kadar azaldı çok az bi halsizliğim varNasıl oldun?
Bu nasıl bır emektirMerhaba 14. takımcım,
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-53186952
Tamamdir kuzumBugun kilo bildirimi yapmadigin icin deneme surecin 1 hafta daha ileri atilmistir bilgin olsun ayse.
SekerPancarii
Teşekkürler cok sevindimMerhaba 14. takımcım,
İniyosun her gun kıssssBugun kılom 75.3
Cuma 75.7>75.3 -400
Sagol cnm hedefıme az kaldıİniyosun her gun kıssssharikasinnn
Canım haklisin ama gece calistigim icin öyle çok yiyemedim sabah. Kan grubu diyeti 3 yada 4 tipe ayriliyormus..bi kan grubu var mesela o karbonhidrat yiyerek zayiflarmis. Ins o benimdiraferin gelin kızımız
hoşgeldin canım aramızaBende poncikkk takımın en küçüğüyüm galiba ayıptır söylemesi daha 21 yaşındayım nişanlıyım uzuuun zamandır kilo vermeye çalışıyorum iradesizim biraz 2 ileri bi geri şeklinde ama bu sefer kararlıyım veriyorum inşallah geri almam almıcam
banada banada banada
canım bence sabahları yumurtanın yanında ekmek domates salatık vs yesen öğlen ve akşamlarıda salata yada yoğurt eklesen daha güzel olabilir
kan grubun neyydi ya bende merak ediyorum
Eki Görüntüle 2058003 kizlaaaaaar sizzzz iki dilim arasi sandvch derkeeeen bundan mi bahsediyorsunuz
@Blacksee55 nın hındı fumelı sandvıcıEki Görüntüle 2058003 kizlaaaaaar sizzzz iki dilim arasi sandvch derkeeeen bundan mi bahsediyorsunuz
Hosbuldum canimaferin gelin kızımız
hoşgeldin canım aramızaBende poncikkk takımın en küçüğüyüm galiba ayıptır söylemesi daha 21 yaşındayım nişanlıyım uzuuun zamandır kilo vermeye çalışıyorum iradesizim biraz 2 ileri bi geri şeklinde ama bu sefer kararlıyım veriyorum inşallah geri almam almıcam
banada banada banada
canım bence sabahları yumurtanın yanında ekmek domates salatık vs yesen öğlen ve akşamlarıda salata yada yoğurt eklesen daha güzel olabilir
kan grubun neyydi ya bende merak ediyorum
Hahahhaha çok guldum yaaa :)) dılımEki Görüntüle 2058003 kizlaaaaaar sizzzz iki dilim arasi sandvch derkeeeen bundan mi bahsediyorsunuz
Menu guzel akşam salata yok ama olsun.neden kakaolu sut kalorılı olmaxmı tarçınlı olsaMenum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Firinda patates kizartmasi (yarim)
1 bardak humana cay
Ogle
Ton balikli salata
Ara
Kati meyve sikacaginda meyve suyu kokteylim
(Havuc elma mandalin zencefil nar limon )
Aksam
Tavuk gogus ızgara
Birr bardak ayran
Ara olarak yatmadan 1 bardak kakaolu sut icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?