- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.681
Hahahahaha demek sen boyle yıyon hındı fumelerı yemeyı ondan az yıyosunYok benim ki böyle ahahhaha
Eki Görüntüle 2058057
Kakaolu 146 kl tarcinli 141 yaziyodu benim de çikolata krizlerim oluyo bunla bastimaya calisiyorum . ama tarcinli da olabilir hem sekerimi dengelerMenu guzel akşam salata yok ama olsun.neden kakaolu sut kalorılı olmaxmı tarçınlı olsa
Hahahahahahahaahahha hey allahimYok benim ki böyle ahahhaha
Eki Görüntüle 2058057
Hahahahaha demek sen boyle yıyon hındı fumelerı yemeyı ondan az yıyosun
Bidaha bana az yiyorsun demeyin.Hahahahahahahaahahha hey allahim
Evtevet ben anlamıştım zaten sende bıişeyler varrBidaha bana az yiyorsun demeyin.
Bakin iki dilim salam bir dilim ekmek ahahaha
Hımm ozmn ıkısıde olur tarçnlı sevıyorm benKakaolu 146 kl tarcinli 141 yaziyodu benim de çikolata krizlerim oluyo bunla bastimaya calisiyorum . ama tarcinli da olabilir hem sekerimi dengeler
Ahahahs kiz ne cikartiyorsun foyami ortaya@Blacksee55 nın hındı fumelı sandvıcı
KayseriKolay gelsin
Nerdesın cnm sen
Bu benim öğlen yemaam degil mi niye paylaşıyon gizlarlaEki Görüntüle 2058003 kizlaaaaaar sizzzz iki dilim arasi sandvch derkeeeen bundan mi bahsediyorsunuz
AhahahahahhahahahahahahahahahahhaahYok benim ki böyle ahahhaha
Eki Görüntüle 2058057
Bu benim öğlen yemaam degil mi niye paylaşıyon gizlarla
Niye kilo aliyom bilmiyom yidigim iki dilim ehmah
Gecmis olsun kuzum bennmki de hastaaaa ilerlesiyse dr goster cnmmmKızım cok hasta ateşi çıkıyo sureklibogazlari aciyo burnu akiyo verdigim herseyi yiyip iciyo gecsin diye ama ilerliyo sanki şurup yetmedi antibiyotik kullancaz sanirim
Hee şurubu vardi evde ondan verdim ama yetmedi sağlık ocagina goturcem antibiyotik yazar heralde hic de sevmiyo simdiden duyunca agladi gitmicem ben gecer o diyeGecmis olsun kuzum bennmki de hastaaaa ilerlesiyse dr goster cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?