- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.701
Sagl bebekimm. Bende ilac verirken doktorculk oynuyoruz oyle iciyoHee şurubu vardi evde ondan verdim ama yetmedi sağlık ocagina goturcem antibiyotik yazar heralde hic de sevmiyo simdiden duyunca agladi gitmicem ben gecer o diyesizin civcike de gecmis ossunnn
Ayy keskem onlarin yerine biz hastalansakSagl bebekimm. Bende ilac verirken doktorculk oynuyoruz oyle iciyo
Bende hastaym ki oyle duada edemiyormAyy keskem onlarin yerine biz hastalansakanlaştık bizde gidecek saglik ocagina sadece bogazina bakacaklar didim gosterdim tamam didi
Bana da gecer kizimdan iki guneBende hastaym ki oyle duada edemiyormhahahahah
Kapatacam grubu yetti artik
Ben hastayim artik sen bana zahmet edeceksin diyo gizimBende hastaym ki oyle duada edemiyormhahahahah
Bende edicem iki sene olcak emek ver verver kimseler yok ne diyelm gidelm bizdeKapatacam grubu yetti artikistifa edecem
Hahahahaaha o ne demek seBen hastayim artik sen bana zahmet edeceksin diyo gizimahahahahah herseyi zahmet edip yapacaamişim
Hadi gel gidehhBende edicem iki sene olcak emek ver verver kimseler yok ne diyelm gidelm bizde
Herseyini ben yapacam ya zahmetli olacah dimeye calisiyo zaarHahahahaaha o ne demek seay aklima geldi ya kizim dun anneme dedi ki kendine geeeel annene kendine gel hahahahaahah
Herseyini ben yapacam ya zahmetli olacah dimeye calisiyo zaarayyy bu cocuhlar bi alem ahahahhaha
Ben ciddiyimmmHadi gel gidehhniye sacından sürüklüyosam
Yirim sari civcivi bennnhahahahahaah cadiya bak sen
Gecen kardesm saat gecti ekmek arasi yicektii bende yeme bu saattr dedmm dioki anne biyak anne yesin yazik birak yesin ama gozunu kirpistirip omuzunu sallioayy cok alemler yaaa D
Aslinda bende ciddiyimBen ciddiyimmm
Ozaman konusalm ozeldenAslinda bende ciddiyim
Hadi gelOzaman konusalm ozelden
Canim sendemi yeni katildinMerhabalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?