- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.721
Merhaba bende yeni katildim araniza
Hoşgeldiniz kizlar ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @ParteMoralllMerhabalar...
Merhaba bende yeni katildim araniza
Bugun pazar olduğunda gelen giden pek yok yarin toplanir herkes bol bol sohbet ederiz kizlar siz kendiniz tanitinMerhabalar...
Nesı var gecmıs olsunKzlar bebisim hasta giremiyorum cok ondan dolayi
Gecmıs olsun cnmKızım cok hasta ateşi çıkıyo sureklibogazlari aciyo burnu akiyo verdigim herseyi yiyip iciyo gecsin diye ama ilerliyo sanki şurup yetmedi antibiyotik kullancaz sanirim
Gecmıs olsun cnm
Bızde hala buyyk kucuk ben annem savas verıyrx
Ölüyorummm
Kızlar çok geçmiş olsunKzlar bebisim hasta giremiyorum cok ondan dolayi
Nerden gelıyorsunKizlar naptiniz. Ben yeni yeni kendime geliyorum
Yataktan lilimmmNerden gelıyorsun
Evet listede olanlar ve adaylar paylaşmak zorunda canımArkadaslar hafta sonuda listeler paylasiliyormu
Bugün ne yediysen onu yazacaksınBen peki yeni uye olanlar. Bide o gun yediklerimizimi paylascaz yoksa diet listesimi yapicaz
Aksam saatlerınde menulerımjzı paylasıyrzBen peki yeni uye olanlar. Bide o gun yediklerimizimi paylascaz yoksa diet listesimi yapicaz
Kiz sende tarlada calis buraya ugramaya vaktin olmaz :)))Bende edicem iki sene olcak emek ver verver kimseler yok ne diyelm gidelm bizde
Ya emmek istemiyo surekli agliyo kisa uyuyo esim de mac gorevinde gelmedi bi acile gidicez gelince calpol verdim smdi sakinlestiNesı var gecmıs olsun
Bızde hastayız komple fenA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?