Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah iki haslanmis yumurta
5 zeytin
1 bardak cay
Bir dilim peynir
1 t.k tahin pekmez

Ara
2 mandalin

Oglen
Yarim porsiyon kisir
1 bardak ayran

Ara
1 bardak sut

Aksam
2 findik lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata

Aksam pasta olmamis sanki . ne kadar cok cay iciyosun :)

Hoşgeldın canım. İlk gune gore çok guzel bır menu afiyet olsun

Menüm
Sabah iki haslanmis yumurta
5 zeytin
1 bardak cay
Bir dilim peynir
1 t.k tahin pekmez

Ara
2 mandalin

Oglen
Yarim porsiyon kisir
1 bardak ayran

Ara
1 bardak sut

Aksam
2 findik lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata
Kız kısırlar lahmacun tam haftasonu menusuu yarasın bebişinee

Aksam pasta olmamis sanki . ne kadar cok cay iciyosun :)
Esim gececi biz kahvalti yattiktan sonra uyaniyor onada ayri kahvalti hazirliyorum her gun degil bazen hic icmem cayi cay icmiynce canim baska icicek cekiyor ozellikle esim baska icicek almasin diye o uuandonda cay iciriyorum cok az oda misafirlikte diye kacirdim

Eminim burda aktif oldukca kilo vericem insan kendine hedef koyuyor ozaman cok ii oluyor bide ben kiloyu ust yanima aliyorum en nefret ettigim sey nasil egzersizler yapsam orasinin erimesini saglarim

Topige kurşun mu döksek hastalıklar şansızlıklar peşimizi bırakmıyor herkese geçmiş olsun
Kizimi hastaneye goturmusken regl olmadim hala bende kan verdim 0.100 negatif çıktı sonuc kuzum sana da haber verim dedim biz koruncaz artik seneye kismetse galiba dusukten sonra adet gec oluyo bakalim ne zaman olcam

Sagol tezekur ederim aslinda gunluk menum desem yalan olmaz yarin daha dikkatli olucam artik sadce sebze agirlikli olucak
Evet buranın faydası çok fazla yeme alışkanlıklarımızı duzenlıyoruz ve sağlıklı beslenıyoruz ınsanın ne yedığını bılmesı harika

Himm herkes yogunnn ve hastakari cok olmuş geçmiş olsun hanimlar bebislerinizede rabbim sifa versin..
Bugun yogundu gunum elma aldık agac olarak topladik biraz annemle,esimle babam bahceyi sürdü bizde ordan oraya mekik dokudukk tam 12 saattir bahce yani tarladaydik eve geldik 19:00 dus al derken yemek yedik cay ic derken tam size yazacaktim annemgile misafir gelmis beni görmek istemisler git gel derken çamaşır attim serdim yine attım bissürü is birikti yarina valla bulasiklarima dokunamadim bir kenarda duruyor ayiplamayin kizlar çok yorgunum ama is olsunda hareket olsunda yorulmaya raziyimm.. simdi sizleri özledim :)) iki laflamak beni rahatlatiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…