- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.741
Aksam pasta olmamis sanki . ne kadar cok cay iciyosun :)
- Sabah.1 tane haslanmis yumurta
- Yesillik yarim dimates yarim salatalik
- Bir zeytin cokta az peynir
- Bir dilim ekmek
- 3 bardak acik sekersiz cay sifir tuz.
- Ara ogun
- 1 mandalin 1 murdum erigi
- Oylen
- 2 bardak acik cay avuc buyuklinde kozde kizarmis tavuk
- Ara ogun
- 1 mandalin
- Aksam turp
- 1 dilim ekmek karsik patates tavuk yemegi sulu
- Ara ogun iki bardak cay cok az kucuk bir dilim pudingli puskut tatlisi oda misafirlikte oldumuz icin
Hoşgeldın canım. İlk gune gore çok guzel bır menu afiyet olsun
- Sabah.1 tane haslanmis yumurta
- Yesillik yarim dimates yarim salatalik
- Bir zeytin cokta az peynir
- Bir dilim ekmek
- 3 bardak acik sekersiz cay sifir tuz.
- Ara ogun
- 1 mandalin 1 murdum erigi
- Oylen
- 2 bardak acik cay avuc buyuklinde kozde kizarmis tavuk
- Ara ogun
- 1 mandalin
- Aksam turp
- 1 dilim ekmek karsik patates tavuk yemegi sulu
- Ara ogun iki bardak cay cok az kucuk bir dilim pudingli puskut tatlisi oda misafirlikte oldumuz icin
Kız kısırlar lahmacun tam haftasonu menusuu yarasın bebişineeMenüm
Sabah iki haslanmis yumurta
5 zeytin
1 bardak cay
Bir dilim peynir
1 t.k tahin pekmez
Ara
2 mandalin
Oglen
Yarim porsiyon kisir
1 bardak ayran
Ara
1 bardak sut
Aksam
2 findik lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata
Esim gececi biz kahvalti yattiktan sonra uyaniyor onada ayri kahvalti hazirliyorum her gun degil bazen hic icmem cayi cay icmiynce canim baska icicek cekiyor ozellikle esim baska icicek almasin diye o uuandonda cay iciriyorum cok az oda misafirlikte diye kacirdimAksam pasta olmamis sanki . ne kadar cok cay iciyosun :)
Sagol tezekur ederim aslinda gunluk menum desem yalan olmaz yarin daha dikkatli olucam artik sadce sebze agirlikli olucakHoşgeldın canım. İlk gune gore çok guzel bır menu afiyet olsun
Gecmis olsun canim size de benim kizim kötüleşti hastaneye götürdük hava verdiler antibiyotik verdi simdi uyyo inşallah cabuk iyilesirlerGecmıs olsun cnm
Bızde hala buyyk kucuk ben annem savas verıyrx
Ölüyorummm
Kizimi hastaneye goturmusken regl olmadim hala bende kan verdim 0.100 negatif çıktı sonuc kuzum sana da haber verim dedim biz koruncaz artik seneye kismetseTopige kurşun mu döksek hastalıklar şansızlıklar peşimizi bırakmıyor herkese geçmiş olsun
Gecmis olsun canim dis agrisi da cok kotu oluyoIyı akşamlar kızlar bugun haftasonu kvlıde ler vardı bızde gorumcem çocuklar yenı gıttıler çokta dişim ağrıyoryaa
Evt yaaa çok şükür aşirı degl şuann karanfıl koydum apse yaptı ama yaaGecmis olsun canim dis agrisi da cok kotu oluyo
Hayır zorınlu değil yazıyoruz ama guzel motıve edıyorNilar profile kilo boy yazmak zorunlumu
Evet buranın faydası çok fazla yeme alışkanlıklarımızı duzenlıyoruz ve sağlıklı beslenıyoruz ınsanın ne yedığını bılmesı harikaSagol tezekur ederim aslinda gunluk menum desem yalan olmaz yarin daha dikkatli olucam artik sadce sebze agirlikli olucak
Evet cok iyi olurEvet buranın faydası çok fazla yeme alışkanlıklarımızı duzenlıyoruz ve sağlıklı beslenıyoruz ınsanın ne yedığını bılmesı harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?