- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.761
Masalkah baya hareketli hayatin var kolay zayiflarsinHimm herkes yogunnn ve hastakari cok olmuş geçmiş olsun hanimlar bebislerinizede rabbim sifa versin..
Bugun yogundu gunum elma aldık agac olarak topladik biraz annemle,esimle babam bahceyi sürdü bizde ordan oraya mekik dokudukk tam 12 saattir bahce yani tarladaydik eve geldik 19:00 dus al derken yemek yedik cay ic derken tam size yazacaktim annemgile misafir gelmis beni görmek istemisler git gel derken çamaşır attim serdim yine attım bissürü is birikti yarina valla bulasiklarima dokunamadim bir kenarda duruyor ayiplamayin kizlar çok yorgunum ama is olsunda hareket olsunda yorulmaya raziyimm.. simdi sizleri özledim :)) iki laflamak beni rahatlatiyor..
Masalkah baya hareketli hayatin var kolay zayiflarsin
Tarçınlı süt içebilirsin mesela. Ayranda iyi. Kek galan yiyeceğine bi muz ye yada elma yiyebilirsin. Burda biz az yediğinizde bize kiziyorlar. Dolu dolu yiyip zayiflayanlar var. Ama dogru seyleri yersen tabiBende bu aralar cok acikiyorum acim diye dolaniyorum evin icnde istahi kapatmak icn yada bu tur kirizlerde hafif ama tutucak bisey varmi ben bir bardak tuzsuz ayran iciyorum o tutuyor varmi degsik oneridi olan
Mandalina portakal sütün tadını bozarMenüm
Sabah iki haslanmis yumurta
5 zeytin
1 bardak cay
Bir dilim peynir
1 t.k tahin pekmez
Ara
2 mandalin
Oglen
Yarim porsiyon kisir
1 bardak ayran
Ara
1 bardak sut
Aksam
2 findik lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata
Gecmis olsun canim size de benim kizim kötüleşti hastaneye götürdük hava verdiler antibiyotik verdi simdi uyyo inşallah cabuk iyilesirler
Ne dikisleri ameliyat mi oldun..Dikislerimden kurtuldum inşallah bu hafta doğru düzgün menülerle ilerliycem :)
Kiz canını sikma bundan sonra seninim töbe töbe burdayim yani :))bilmiyorum
Ya sen nasil dayaniyorsun hayret ediyrm zstenGunaydin kizlar çocukları okula gonderdin esimide ise camasirlarida astım ben bayilazammm
Gecmis olsn cnmGunaydınn benım kızımda sanırım hasta olduubutun gece sızlandı yavrumm
hadi yaa kısmet böyleymiş demekki kuzum .. kızın nasıl olduKizimi hastaneye goturmusken regl olmadim hala bende kan verdim 0.100 negatif çıktı sonuc kuzum sana da haber verim dedim biz koruncaz artik seneye kismetsegaliba dusukten sonra adet gec oluyo bakalim ne zaman olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?