Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masalkah baya hareketli hayatin var kolay zayiflarsin

Bende bu aralar cok acikiyorum acim diye dolaniyorum evin icnde istahi kapatmak icn yada bu tur kirizlerde hafif ama tutucak bisey varmi ben bir bardak tuzsuz ayran iciyorum o tutuyor varmi degsik oneridi olan

Bende bu aralar cok acikiyorum acim diye dolaniyorum evin icnde istahi kapatmak icn yada bu tur kirizlerde hafif ama tutucak bisey varmi ben bir bardak tuzsuz ayran iciyorum o tutuyor varmi degsik oneridi olan
Tarçınlı süt içebilirsin mesela. Ayranda iyi. Kek galan yiyeceğine bi muz ye yada elma yiyebilirsin. Burda biz az yediğinizde bize kiziyorlar. Dolu dolu yiyip zayiflayanlar var. Ama dogru seyleri yersen tabi

Kiz canını sikma bundan sonra seninim töbe töbe burdayim yani :)) Allah imm yarebbimm bu kadar ne dusunuyorsun hafta sonu megaliyeti bebegim ondan ugrayamadik diğerlerinde bebisleri hasta onlarda o yuzden gelemediler haa digerlerde kaytarmis olabilirler
Hee kızlar burayi kimse bos birakmicak zayiflamak istiyorsak kaçamak yapmamak icin burda olalim..

Kizimi hastaneye goturmusken regl olmadim hala bende kan verdim 0.100 negatif çıktı sonuc kuzum sana da haber verim dedim biz koruncaz artik seneye kismetse galiba dusukten sonra adet gec oluyo bakalim ne zaman olcam
hadi yaa kısmet böyleymiş demekki kuzum .. kızın nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…