Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzelmiş bende deniycem ama dediğim gibi önümüzde ki haftalarda hemde 2 gün kısaymış ...

sanırım benim aldığımda keten tohumlu musli,muslinin şeker oranı çok az daha faydalı olur sanırım,nesfitte çok şekerli ....

valla ben tadını beğendim bu çorbanın ilk kaseyi içtim bile,zaten yarmalı nohutlu yoğurt çorbasını severim onu andırdı biraz tadı......................

ben ayranlı çorba diyetiyle hatırladığım kadarıyla 800 gram vermişti, zor kilo verdiğim bir dönemdi açıkcası benim için iyi olmuştu, ben ekstradan sebzeler falan da yemiştim. bir de 100 kiloluk biri ile 60 kiloluk biri bu diyetle aynı sonucu alması beklenemez, kilosu fazla olan daha fazla verir.

Esra bebişler 17 aylık oldu, ellerinden öperler sanırım yeni yeni hareketlerini hissediyorum.
öğlenki menüm
patlıcanlı köfte
300 ml ayran
2 dilim kepekli 1 dilim normal ekmek

herkes müsli tüketmeye başlamış ve inanılmaz sonuçlar alıyorlar. bugün bende alıcam müsli..özellikle hedefe doğru yaklaştıkça kilo verimi çok yavaşladığından iyi verdiriyormuş..
Canım müsli nasıl tüketiliyor,tadı nasıl,birşeyle karıştırılıyor mu,biraz bilgi verebilir misin bana? Canım ben de kilo vermem durana kadar bir daha detoks yapmayı düşünmüyorum.Çünkü o gün sürekli neyi yediysem,ondan tiksindim.Bakalım attıracak mı?Bu arada 17. haftanda aldığın kilolar ikiz bebeğe göre harika bence.Sen zaten çok bilinçli bir anne adayısın,sorun yaşayacağını sanmıyorum canım.
Hanımlar bugün şok diyetimin 3. günüydü.Bugün tokluk açısından çok daha iyiydim.Süt ve süt ürünleri gayet tok tuttu.500 ml süt içtim,2 kase yoğurt yedim,2 haşlanmış yumurta yedim,bir de ikindide sebzeli omlet.Ekmek hiç yemedim.Yarın da et günü yapıp sonlandırıcam Gülçin'cim,meyve gününe bünyem dayanmaz,bir de ben meyve üzerine sigara içemem bulanırım,hiç gerek yok.Cuma tartıldıktan sonra sağlıklı ve uzun listelerime geri dönücem.Sen bugün et tükettin sanırım,en iyi gün bu diyette et günü

eevvet benim et günümdü bugün. sabah tavuk yedim.200 gram kadar.öğlen karnıbaharlı tavuk yemeği ve salata yedim. öğleden sonra 3 kaşık mantı yedim. akşamda şu an aç değilim belki salata yerim.

sabah dayanamadım yine tartıldım. 200 gram gitmiş sadece. ama şöle bişey var. haftasonu ne kadar dikkat etsemde 700 gram fazla çıkıyıyorum pazartesi günü. azala azala cumaya kadar ancak bir önceki haftaya yaklaşıyorum. neden böle oluyo acaba?

Kesinlikle eski diyet listelerimiz çok daha sağlıklı ve doyurucu canım.Canım tartılma gününden sonra bende bir gevşeme oluyor her hafta.Bir de haftasonu evde olunca ister istemez kaçamak yapılıyor ondandır fazla çıkışın.Canım cuma sabahı bildirim yapmadan önce mutlaka çıplak tartıl ama sabah olsun.Bir de perşembe akşamı maydonoz suyunu limonla kaynatıp iç.Göreceksin o zaman 200 gr değil,en az 800 gr eksik çıkacaksın en az diyorum bak

akustik terapiye gittim geldiim. basenlerime pata pata pat dayak atıyo gibi geldi ya bir alet var lazer cihazına benzer.bir jel sürüyor aleeti gezdirip pataklıyor. bilmiyorum faydası oldu mu? ama tamamen ticari amaç güden bir yerdi. nette 1 seansta etki diyor gidince 4 seans lazım diyor.20 dk lık sürede yüzünden gözünden tırnağına tüm kusurlarını sayıp farklı uygulamaları tavsiye ediyor. kendinde olmayanı kötülüyor. kavitasyon için iç organlara zararlı dedi. ama pek destekli atmıyordu.lazer yaptırdığım hastane öyle değil ya burasını sevmedim. neyse.. kadın bacağıma dokundu ne kadar kaslısın dedi. demek sporun faydası oluyor. gitsin yağlar gelsin kaslar....Esracım eşine bu kavitasyon işini sordun mu bir zararı olabilir mi? o daha iyi bilir.arkadaş için soruyorum dede objektif cevap versin. kendin için sorarsan ameliyat olduğun için istemezse zararlı diyebilir.olar mı bacım?

aklına kötü şeyler getirmee pozitif düşünce pozitif hayaaatt....
55 dk yürüdüm geldim. terledim duş alıp yatacam.koşu bandını tvnin karşısına almıştım ya osmanı izledim .çok üzüldüm ya.Ali kaptanı ve onun gibi erkekleri hadım etmek lazım .

cahilliğmi mazur gör canım hahimato bi rahatsızlık falan mıı
bu arada hepinize günaydın ,bugün ayran detoksuna başlıyorım,sabah 1 dilim kepek ekmek,biraz peynir,haşlanmış yumurta yedim çorbayı hazırlıyorum inşallah istediğim sonucu alırım............
ben çorbanın net tarifini ve nasıluyguladığını anlayamadımm ayrıntılı anlatabilirmisin canımm...

ama ben haftasonu kaçamak yapmadım kii. hatta bu esengül diyeti bizim normal diyetimizden daha fazlaymış gibi. kilo alıcakmışım gibi geliyo pateseler etler vs. ecvet bencede dönelim eski halimize.ama ben cuma meyveyi de az çok yarım yamalak yapacam. cumartesi kaç çıkacağımı merak ediyorum.

kızlar napıosunuz ben cok yorgunum.hem grip oldum hem regl.üstüne bi de öğrencilerle ugraşıorm öle kötüyüm ki sizler naptnız bugün nasıl gecti gününüz

Ödem söktürücü çay içmeyi unutma amaaaa

Son düzenleme:
kızlar napıosunuz ben cok yorgunum.hem grip oldum hem regl.üstüne bi de öğrencilerle ugraşıorm öle kötüyüm ki sizler naptnız bugün nasıl gecti gününüz

eh işte bizde öğrenciler vs uğraşıyoruz.keşke bende rgel olsam. en azından karnımın şişi iniyor. hem regl döneminde vücut daha fazla çalıştığı için tatlı krizine engel olabilirsen daha çok kilo verebiliyosun.

gülçinnn kız sakınnn haa sennhayırlısı tabii dee...

Ayşe 40 kere deyince olurmuş susun kız. istemiyom şimdi. eşim istiyo sakın beni kandırmış olmasın.

olabilüüü erkeklere güven olmaz canımm ben de istemiyodum ammmmaaa evliliğimin 1. ayında hamile kalmışımm benimkii kaza yapmışşşşş:92:hakkında hayırlısı neyse o olsun bacımm..

5 günde 5 kilo diyetimi canım ben daha önce bu diyetle 3,5 kilo verdim..................

Ödem söktürücü çay içmeyi unutma amaaaa

o nasıl bişey canım hazır çaylardanmı...........................

hangi kısmı anlamadın canım mağzemeleri haşlayıp ayranın içine koyuyosun bu kadar..........

5 günde 5 kilo diyetimi canım ben daha önce bu diyetle 3,5 kilo verdim..................

.

selinay biz onu tam olarak uygulamıyoruz. yani ben uygulayamıyorum en azından.mesela az önce elma yedim. halbuki et günüydü bugün.genel olarak yavaş veriyorum.5 değil 2 kilo versem kar diyordum ama bugün hayal kırıklığına uğradım 2 günde sadece 200 gram gitmiş. tam dedikleri gibi uygulamış mıydın sen?o gün değişik şeylerden yememiş miydin. ben mesela bugün yoğurtta yedim meyvede et günümdü ama acaba bu mu vermeme engel oluyor..

tam uyguladım canım sadece sebze gününde sebzeyi yoğurtla tükettim pazartesi başlamayı düşünüyorum tekardan,her gün tartıda nerdeyse 1 kilo eksiliyodum müthiş birşey bu sefer nasıl olur bilemem..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…