- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.881
daha önce deneyenler vardır sanırım kk da çok meşhur....1,5-2 lire ayran yapılacak.içine 4 yemek kaşığı bulgur,4 yemek kaşığı nohut,4yemek kaşığı yeşil mercimek konulacak,2 adet salatalık rendelenecek....
sabah kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,biraz peynir,domates salatalık....
saat 12 den sonra 2 saatte bir çorba içilecek,en geç saat 9 a kadar....................
canım ben special k tüketiyordum ama galiba kabız olmama neden oldu. bi de kalorisi az olsa bile şeker oranı yüksek onların. mısır gevreğini hiç sevmiyorum tadı kötü bence.ve doğruyu söylemek gerekirse special k nın bana bir faydası olmadı... topikteki kızlar marka vermiyor ama keten tohumlu olan müsliyi tercih ediyorlar genelde. bağırsakları daha ii çalıştırıyormuş
Canım müsli nasıl tüketiliyor,tadı nasıl,birşeyle karıştırılıyor mu,biraz bilgi verebilir misin bana?herkes müsli tüketmeye başlamış ve inanılmaz sonuçlar alıyorlar. bugün bende alıcam müsli..özellikle hedefe doğru yaklaştıkça kilo verimi çok yavaşladığından iyi verdiriyormuş..
Canım ben de kilo vermem durana kadar bir daha detoks yapmayı düşünmüyorum.Çünkü o gün sürekli neyi yediysem,ondan tiksindim.Bakalım attıracak mı?Bu arada 17. haftanda aldığın kilolar ikiz bebeğe göre harika bence.Sen zaten çok bilinçli bir anne adayısın,sorun yaşayacağını sanmıyorum canım.ben ömrümde 2 gün kadar detoks diyeti yaptım, sırf merakımdan 3 gün diye niyet ettik ama 2 gün dayanabilidik. sonra kiloları fazlasıyla geri alınca bi daha yapmama kararrı aldık. bütün gün büyunca sebze ve ot yemiştik, hiç hayvansal gıda yememiştik, buna rağmen ikindi sularında alındığım kalori toplamı 700 kalori civarındaydıanam otları ye ye doyurmuyo
ekim kasım ayı gibi doğum yapmış kurbanları takımıza oyuncu olarak getiririm artıkın ben de
Canım müsli nasıl tüketiliyor,tadı nasıl,birşeyle karıştırılıyor mu,biraz bilgi verebilir misin bana?
Canım ben de kilo vermem durana kadar bir daha detoks yapmayı düşünmüyorum.Çünkü o gün sürekli neyi yediysem,ondan tiksindim.Bakalım attıracak mı?Bu arada 17. haftanda aldığın kilolar ikiz bebeğe göre harika bence.Sen zaten çok bilinçli bir anne adayısın,sorun yaşayacağını sanmıyorum canım.
Hanımlar bugün şok diyetimin 3. günüydü.Bugün tokluk açısından çok daha iyiydim.Süt ve süt ürünleri gayet tok tuttu.500 ml süt içtim,2 kase yoğurt yedim,2 haşlanmış yumurta yedim,bir de ikindide sebzeli omlet.Ekmek hiç yemedim.Yarın da et günü yapıp sonlandırıcam Gülçin'cim,meyve gününe bünyem dayanmaz,bir de ben meyve üzerine sigara içemem bulanırım,hiç gerek yok.Cuma tartıldıktan sonra sağlıklı ve uzun listelerime geri dönücem.Sen bugün et tükettin sanırım,en iyi gün bu diyette et günü
Kesinlikle eski diyet listelerimiz çok daha sağlıklı ve doyurucu canım.Canım tartılma gününden sonra bende bir gevşeme oluyor her hafta.Bir de haftasonu evde olunca ister istemez kaçamak yapılıyor ondandır fazla çıkışın.Canım cuma sabahı bildirim yapmadan önce mutlaka çıplak tartıl ama sabah olsun.Bir de perşembe akşamı maydonoz suyunu limonla kaynatıp iç.Göreceksin o zaman 200 gr değil,en az 800 gr eksik çıkacaksın en az diyorum bakeevvet benim et günümdü bugün. sabah tavuk yedim.200 gram kadar.öğlen karnıbaharlı tavuk yemeği ve salata yedim. öğleden sonra 3 kaşık mantı yedim. akşamda şu an aç değilim belki salata yerim.
sabah dayanamadım yine tartıldım. 200 gram gitmiş sadece. ama şöle bişey var. haftasonu ne kadar dikkat etsemde 700 gram fazla çıkıyıyorum pazartesi günü. azala azala cumaya kadar ancak bir önceki haftaya yaklaşıyorum. neden böle oluyo acaba?
aklına kötü şeyler getirmee pozitif düşünce pozitif hayaaatt....Selinay hoşgeldin bebeğin olmuş 68 lerdesin ne güzel. benim bide bebeğim olsa ne olurdum acaba? neyse inşallah 2012 nisana kadar zamanım var. nisanda hamile kalırsam 2. dönem doğum izni sayesinde okula gitmiyorum. 8 aylık olana kadar yanında oalbilirim. ama hayat bu kadar planlandığı gibi olmuyor. inşallah tüp bebek vs gerekmez. çok korkuyorum bebeğim olmaz diye. bu pc nin zararı var mı acaba kucağıma koyuyorum ya.
55 dk yürüdüm geldim. terledim duş alıp yatacam.koşu bandını tvnin karşısına almıştım ya osmanı izledim .çok üzüldüm ya.Ali kaptanı ve onun gibi erkekleri hadım etmek lazım .
cahilliğmi mazur gör canım hahimato bi rahatsızlık falan mııya bende izlerken şok oldum ne kadar adi bir adam o yaaa
canım mümkün olduğunca kucağına koyma. laptoplar masaüstü bilgisayarlardan daha fazla radyasyon yayarmış dikkat et
öncelikle hoş geldin canm. ooo sana iki çocuğun hediyedi 15 olmuş bana tek çocuğun hediyedi 14tü..
günaydın esra.. sen dükkanı aç ben siftah yapayım.. ya ben bi de 70-79 topiğine üyeyyim ya herkes müsli tüketmeye başlamış ve inanılmaz sonuçlar alıyorlar. bugün bende alıcam müsli..özellikle hedefe doğru yaklaştıkça kilo verimi çok yavaşladığından iyi verdiriyormuş..
of bugün sabah tartıldım istediğim gibi bi sonuç yok ortada. inşallah cumaya kadar 68leri görürüm. bu haşhimato benim kilo vermeme engel oluyor uleynnnn
ben çorbanın net tarifini ve nasıluyguladığını anlayamadımm ayrıntılı anlatabilirmisin canımm...bu arada hepinize günaydın ,bugün ayran detoksuna başlıyorım,sabah 1 dilim kepek ekmek,biraz peynir,haşlanmış yumurta yedim çorbayı hazırlıyorum inşallah istediğim sonucu alırım............
Kesinlikle eski diyet listelerimiz çok daha sağlıklı ve doyurucu canım.Canım tartılma gününden sonra bende bir gevşeme oluyor her hafta.Bir de haftasonu evde olunca ister istemez kaçamak yapılıyor ondandır fazla çıkışın.Canım cuma sabahı bildirim yapmadan önce mutlaka çıplak tartıl ama sabah olsun.Bir de perşembe akşamı maydonoz suyunu limonla kaynatıp iç.Göreceksin o zaman 200 gr değil,en az 800 gr eksik çıkacaksın en az diyorum bak
Ödem söktürücü çay içmeyi unutma amaaaaama ben haftasonu kaçamak yapmadım kii. hatta bu esengül diyeti bizim normal diyetimizden daha fazlaymış gibi. kilo alıcakmışım gibi geliyo pateseler etler vs. ecvet bencede dönelim eski halimize.ama ben cuma meyveyi de az çok yarım yamalak yapacam. cumartesi kaç çıkacağımı merak ediyorum.
kızlar napıosunuz ben cok yorgunum.hem grip oldum hem regl.üstüne bi de öğrencilerle ugraşıorm öle kötüyüm kisizler naptnız bugün nasıl gecti gününüz
eh işte bizde öğrenciler vs uğraşıyoruz.keşke bende rgel olsam. en azından karnımın şişi iniyor. hem regl döneminde vücut daha fazla çalıştığı için tatlı krizine engel olabilirsen daha çok kilo verebiliyosun.
Ayşe 40 kere deyince olurmuş susun kız. istemiyom şimdi. eşim istiyo sakın beni kandırmış olmasın.
ama ben haftasonu kaçamak yapmadım kii. hatta bu esengül diyeti bizim normal diyetimizden daha fazlaymış gibi. kilo alıcakmışım gibi geliyo pateseler etler vs. ecvet bencede dönelim eski halimize.ama ben cuma meyveyi de az çok yarım yamalak yapacam. cumartesi kaç çıkacağımı merak ediyorum.
Ödem söktürücü çay içmeyi unutma amaaaa
aklına kötü şeyler getirmee pozitif düşünce pozitif hayaaatt....
cahilliğmi mazur gör canım hahimato bi rahatsızlık falan mıı
ben çorbanın net tarifini ve nasıluyguladığını anlayamadımm ayrıntılı anlatabilirmisin canımm...
5 günde 5 kilo diyetimi canım ben daha önce bu diyetle 3,5 kilo verdim..................
.
selinay biz onu tam olarak uygulamıyoruz. yani ben uygulayamıyorum en azından.mesela az önce elma yedim. halbuki et günüydü bugün.genel olarak yavaş veriyorum.5 değil 2 kilo versem kar diyordum ama bugün hayal kırıklığına uğradım 2 günde sadece 200 gram gitmiş. tam dedikleri gibi uygulamış mıydın sen?o gün değişik şeylerden yememiş miydin. ben mesela bugün yoğurtta yedim meyvede et günümdü ama acaba bu mu vermeme engel oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?