- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.901
Allah sabir versin canim okurken bunaldim vallahay aynı benim kv hep onun istediini yiyecez mobilyalar onun istediği renk olacak çoxuk onun isediğni yiyecek gideceimiz yere karar veriyo yaa ben karıştırmıyom kötü gelinim benbi oğlan doğuruyolar evlendiriyolar sanıyolarki bizide satın aldılar ya
iyi düşünmeye çalışıyorum amacanimmm sIkma canini iyi düsün iyi olsun bakalim
Benim dünden +20 dk daha sporum var kuzum akşam yürüyüş yaptım03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 +20
@Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 +40
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
@elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn 30 + 60 + 60 +0 +30
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25
@Bir garip veBuki_89 bacılar dün spor yaptınızmı
yaptınızsa deyiverin hele
yapmadıysanız size salıya sıfırı çakacam çok ayıp
yapanlara yıldızlı beş pekii
ya ne güzel regli olursam bende öyle bişi yapacamevet kuzum teşekkür ederim süt detoksu sayesinde
amin kuzum inşallahYasasinnnnnn
Ne zmn kilomu sogleyecegim liste falan paylasacagim kuzum bana bir ozet geciver lutfennnnnn
Yaa cok gecmis olsun cnmm hayirlisi olsun ins en kisa zamanda bebis gelir.
Iyiyiz cnm siz nasilsiniz yavrus okula gidecekti dimii nasil guzel gidiyor mu
Col gecmis olsun cnm Rabbim hayirlisijinasip etsin. Dusuk tehliken varmiydi
tazeyeşilnane mi ne o işteaaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almaya
unuttun yani o kadar ugramıyolar
he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa
bn olmadımSchonerDuft oldu şişko ama bnde fena değilim yani 56olmuşm
kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum de
Menuleri eksik etmem de yorumu nasil yapacaz benm bebisim var sizin gibi giremiyomaaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almaya
unuttun yani o kadar ugramıyolar
he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa
bn olmadımSchonerDuft oldu şişko ama bnde fena değilim yani 56olmuşm
kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum de
bukii protein diyetindeyim bugün bkalım tok tutcak mı beni quark öğlen ondan yicimAllah sabir versin canim okurken bunaldim vallah
ya ne güzel regli olursam bende öyle bişi yapacam
amin kuzum inşallah
tazeyeşilnane mi ne o işteyazınca gördüm hiç yok gibi ya da ben denk gelmiyorum
hee şişkoyum ben yuvarlanacm yakında bugün 71,80 çıktım bakalım yarın ne olcambir an önce 68 i görmek istiyorummmm
yaaa e nasıl olcak beklicek mi akşama kadarhayır gıtmedıler yarın bu saatlerde ucagı var o hala tabura dönemedi cok canım sıkılıyor
yok günüm geçti belki bebiş vardır diye zorlamıyorum protein de yerleşmesini sağlıyor diye yapıyorum zatenniye olmadan yapamıyomusun
bekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyoyaaa e nasıl olcak beklicek mi akşama kadar
ay inşallah vardır kuzuuuuum sen proteine devam yapma sakın regl olsan bileyok günüm geçti belki bebiş vardır diye zorlamıyorum protein de yerleşmesini sağlıyor diye yapıyorum zaten
poncikbirgelincik kuzuu nasilsinnnn ben geldimmm
protein en fazla 3 gün yapılıyor zaten kuzum bakalım cumaya kdar olmzsam kn verecembekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyo
ay inşallah vardır kuzuuuuum sen proteine devam yapma sakın regl olsan bile
kuzummmmmm hoşgeldin iyiiyim şükür sen nasılsın bebişin nasıl özledik seni
hiç bi belirti falan varmı canımprotein en fazla 3 gün yapılıyor zaten kuzum bakalım cumaya kdar olmzsam kn verecem
gibi gibi bilemiyorumhiç bi belirti falan varmı canım
Hosbulduk kuzuu bizde iyiyiz sukur kikolari aldim vermeye geldimbekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyo
ay inşallah vardır kuzuuuuum sen proteine devam yapma sakın regl olsan bile
kuzummmmmm hoşgeldin iyiiyim şükür sen nasılsın bebişin nasıl özledik seni
Bebismi var cnmmmmmgibi gibi bilemiyorum
Yakin degiliz ama kizini cuma okuldan alir buraya gelir pazartesi burdan okula giderler okadar dusuncesiz bir insan benimde erkek kardesim var evlensin bir gece bile yatiya gitmem. Cunku ne kadar zor oldunu biliyirum gonulun yazi var kisi var kapaliyim yazin kisa kollu gezeniyorum basi acik gezemiyorum evimde tamm tesetturlu doladiyorum bide cocuk istiyorum tedavi goruyorum namaz kiliyorum cok bunaltiyor gonlum hic hos olmuyor o bunu dusmuyormu alkah onada akil vermis isine boylesi geliyor butn kisliginida biz hazirliyoruz tarhanasi makarnasi mantisi konservesi tursusu kahvaltilik soskari sen olsan utanmazmiydin oyle yaparkenanladim canim umarim cook yakin oturmuyosunuzdur
gibi gibi bilemiyorum
ohh kaç kilo aldınHosbulduk kuzuu bizde iyiyiz sukur kikolari aldim vermeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?