Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah sabir versin canim okurken bunaldim vallah

Benim dünden +20 dk daha sporum var kuzum akşam yürüyüş yaptım

evet kuzum teşekkür ederim süt detoksu sayesinde
ya ne güzel regli olursam bende öyle bişi yapacam

amin kuzum inşallah

tazeyeşilnane mi ne o işte yazınca gördüm hiç yok gibi ya da ben denk gelmiyorum
hee şişkoyum ben yuvarlanacm yakında bugün 71,80 çıktım bakalım yarın ne olcam bir an önce 68 i görmek istiyorummmm

Menuleri eksik etmem de yorumu nasil yapacaz benm bebisim var sizin gibi giremiyom arkadaslarin menulerine mi yorumbyaomaktan bahsediyorsun kizi onu yaparim alsamdan girerim bakarim olur mu

niye olmadan yapamıyomusun

yaaa e nasıl olcak beklicek mi akşama kadar
bekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyo

yok günüm geçti belki bebiş vardır diye zorlamıyorum protein de yerleşmesini sağlıyor diye yapıyorum zaten
ay inşallah vardır kuzuuuuum sen proteine devam yapma sakın regl olsan bile

poncikbirgelincik kuzuu nasilsinnnn ben geldimmm

kuzummmmmm hoşgeldin iyiiyim şükür sen nasılsın bebişin nasıl özledik seni

protein en fazla 3 gün yapılıyor zaten kuzum bakalım cumaya kdar olmzsam kn verecem

Hosbulduk kuzuu bizde iyiyiz sukur kikolari aldim vermeye geldim

anladim canim umarim cook yakin oturmuyosunuzdur
Yakin degiliz ama kizini cuma okuldan alir buraya gelir pazartesi burdan okula giderler okadar dusuncesiz bir insan benimde erkek kardesim var evlensin bir gece bile yatiya gitmem. Cunku ne kadar zor oldunu biliyirum gonulun yazi var kisi var kapaliyim yazin kisa kollu gezeniyorum basi acik gezemiyorum evimde tamm tesetturlu doladiyorum bide cocuk istiyorum tedavi goruyorum namaz kiliyorum cok bunaltiyor gonlum hic hos olmuyor o bunu dusmuyormu alkah onada akil vermis isine boylesi geliyor butn kisliginida biz hazirliyoruz tarhanasi makarnasi mantisi konservesi tursusu kahvaltilik soskari sen olsan utanmazmiydin oyle yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…