Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen oyle valka kendisi gorumcesine demedini birakmiyordu damadin istedigi yemegi yapiyorlar diye hic sldemiyordu ben napiyorum valka ben olsam yerin dibine girerim en nefret ettigim sey insanlari kullanmak hakkina girmek cok gunah cok ben ona gelmesin karismadin demiyorum buyugum gelinligimi bile hep fikirlerini aldim abla bu nadil su nasil hep ariyirdm abla bize gelin neker beler hazirliyordm ama baktim bir haftadan uzun kaliyor bu ne ya dedim ozaman kizi okulada gitmiyordu sok olmustum bizde daha once hic oyle bisey gormedim yeni gelinin oldugu evde 3 gun sonra al kocani gel 7 gun yatili kal edepsizlik valla

hayır gıtmedıler yarın bu saatlerde ucagı var o hala tabura dönemedi cok canım sıkılıyor
Gönlünü ferah tut ponçikim
emelinbusesi sessiz kalmıyon dimi yaptıklarına
Kv nin mi kalmam hiç ama sinirimi bozuyo pata küte laf denmiyo ayıp oluyo eşimle aramız bozuluyo sonra anası kıymetli tabi
Laf sokuşturuyom işte öğrendik zamanla ya ilk zamanlar suspustum daha pazar günü mobilyamın rengine karıştı sen öyle yapma o zaman kendine evine dedim çocuğun yediğine içtiğine karıştı ağzına bişiler tıktı çocuk 2 gün kabızdı yeminlen bugün açıldı bişeye de faydası yok ya torununa insan bişi alır bişi örer 2 yelek ördü zorla oda örmeyeydin dedim
Kv işi zor Allah kimseyi sınamasın kv ile
Ayıp ediyo her haftasonu kalınıemı rahata alıştırmışın ne etcen surat yap az hastayım de yat yatağa çıkma 2 gün yapma tarhanasını neyim yardım etmiyosa aayy gıcık oldum bak faydasızlar yaaa
@keptinn kavga etmis araç çıkarmıslar geliyo inşallah yollar sıkıntılıymış insallah sağ salim giderler
He iyi iyi gelsin artık gözün yollarda kaldı bişi olmayacak içini ferah tut yesin lendini 2 gündür ponçik iyi olacak gelecek düğüne gideceksiniz inşallah o geldiğinde sarsılacaksınız oh ne güzel ponçik inşallah sağ salim gelecek kuzum

Ozamanda esim cok uzuluyor cocuk gelmeyinmi dicek astim suratta kayamamada soyledim kavgada etti benimle olmuyor canim bende sitrese sokmuyorum kendimi olan bana oluyor esimlede bosanma asamadina bile geldim onun umrunda degil valla dahada ustune benimle kavga ediyor demimki bu mahsus yapiyor olan bana esime yuvama olucak bosver onu dedim o gidiyor bu sefer esimle kaynanamla aram bozuluyor surat yapiyorlar bende allaha havale ettim artik napim

ay ben dayanamazdım sanırım ben hafta da 1 giderim bana gelmezler hiç çalışıyorum diye valla alttan alttan vurucaksın yoksa daha çok laf vurur ...
sen kv ile yaşıyordun dimi ? evi ayırmayı düşünmüyormusunuz

ay inşallah kuzummmm inşallah

ne kavgası etmiş kuzum ya ...
araç göndermiyolar diye kavga etmiş göndermişler

Canım pazartesi yok benim spor dünde 30 dk daha bugün yapamadım

Yok kayin pederim vefat etmis kaynanam sekeri var tansiyon midesinde yara var hergun hasta tek birakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…