Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn 57diyorum ama cok mu az dedim.suan 58bucuk sabahları,59,5akşamları çıkıyorum.bir kilonalacak kadar bişeyde yemiyorumki

Esimde birakmazki annesini bi kac kere dusundum bende onu da esime tam demedim ama hic yanasmadi benim icn katlandiyor ne diym cocukta oldun insallah ozaman degisir isler biraz kaynanamda kor degilya oda der biseyler
aman o da senin için bişiler yapsın bitmeyen dert bu

sert yapma yumuşak vur

Bak hamile kalırsan bu kadın şişkomu yoksa hamilemi dememeleri icin zayıflamalısın benim en büyük korkum bu mesela
ayy benim karnım hemen çıkar sanırım zayıfta olsam kilolu görünecem
yya o başıma geldi biraz göbek vardı yeni tedaviden çıkmışım moral sıfır a doğum ne zaman dedi biri zaten canım burnumdaydı kilo o kilo dedim sinirlerim iyice bozulmuştu

ay ne güzel benimde elimde olsa bende ayda 1 giderdim ..
benim gibi ortalama değerin uzun sürmesin adet öyle sıkıntı gelir insana ....
68e kadar düştüm kuzum tedaviden sonra şiştim yine özellikle çatlama iğnesi şişirdi sonra düşük oldu psikolojik olarak düştüm azcık yemeğe vurmuş olabilirim

bende yapiyorum bakalim, Sabah o karisimimi ictim kahvalti olarak ögle yogurdum var aksamda artik Allah kerim:) belki annemde oluruz et yerim tek bende
quark mouse ve meyveli quark yedim öğlen arada protein süt içiyorum akşam antrikot yicem bakalım fark ne olacak 1 kilo gitse süper olcak
o karışım uzun geldi bana ya sen nasıl yapıyorsun üşenmeden

ay inanmiyorum nasil bir düsüncesizlik bu ee bu kizin kocasi yokmu? hepbirlikdemi kaliyosunuz? ay suan cok sasirdim ya

Bide ben 70 inince herşey daha güzel inan bana seninde az kalmis. Gerçi 60lardan 70lere yol alanlarda var isim vermicem

SchonerDuft
Au işallah ya yazın 68.5 görmüştüm geri şiştim bayramdan beri tabi
Artık 70 leri görmek hayal gibi ya

quark mouse ve meyveli quark yedim öğlen arada protein süt içiyorum akşam antrikot yicem bakalım fark ne olacak 1 kilo gitse süper olcak
Bakem sende olursa bende yapıyım yüklen proteine iyi iş
Yalnız 1 dilim biftek beni kesmez

Benim kuzenim yeni ikiz doğurdu hastaneden 52 kiloyla cikmis. Saka gibi ya bizde hamile kalmadan kilo derdine düşüyoruz canım ilk 3 ayda kilo bile veriyormuşsun hamile kaldiginda. Belki hamile kalırsak ordan yırtarız kiz

Benim kuzenim yeni ikiz doğurdu hastaneden 52 kiloyla cikmis. Saka gibi ya bizde hamile kalmadan kilo derdine düşüyoruz canım ilk 3 ayda kilo bile veriyormuşsun hamile kaldiginda. Belki hamile kalırsak ordan yırtarız kiz
Yuhunuz
52 ile çıktı ha
Ya kimiside bi deri bi kemik bacım anlamak mümkün diil ne vardı bende manken givin olsaydım benim boyum onların bacağı

Bakem sende olursa bende yapıyım yüklen proteine iyi iş
Yalnız 1 dilim biftek beni kesmez
valla geçen aylarda vanillav ile yaptık bayağı verdim 3 günde birde spor yaptık o zaman kas oranı arttı vücudun ..tecrübe etmiştim öncesinden akşam 120 150 gram arası yiyorum haşlıyorum sonra tost makinasında pişiriyorum sıfır yağlı yanına 1 bardak ayran içiyordum birde salata ama bugün saf protein yeme planım var

hadi bakalim canim insallah ay negüzel olur 1 kilo gitse... vallah ben aksamdan hazirladim hem kendime hem esime o biraz farkli bi Tarif istedi benimkini termusa koydum dolaba esimede kapakli bardaklarim var onu ayarladim dolaba koydum o Sabah evden cikmadan icti bende ise yanima aldim:)

Hayır o kilolar verilicek emel hanım
Ben verdiysem herkes verir zaten. Okadar çok zorlaniyordum. Haftaya hergun yüzmeye gitmeyi düşünüyorum pazartesiden - perşembeye kadar. Bakalım daha hızlı gidecekmi kilocuklar

Tost makinam yok kız tavada yağsız olur demi haftaya yaparım olmazsa

kıskandım şimdi benim kuzen 47 kilo çıktı birde üstü kalındı ve akşam tartıldı 2 doğum yapmış hatun ama bize bak gram gram gitse şükür diyoruz ..
bizdeki kör şansa ilk aydan başlarız almaya

Yuhunuz
52 ile çıktı ha
Ya kimiside bi deri bi kemik bacım anlamak mümkün diil ne vardı bende manken givin olsaydım benim boyum onların bacağı
Ya boy olsa vallahi kilomu sorun etmem balık etliyim der geçerim ama en boy bir olunca kötü oluyor işte
Evet çocuklarda 2ser kiloymuş. Birde anneme diyormuski azıcık daha göbeğim var ilk dogumunda hastaneden çıkarken elinde bebek varmış bu çocuk kimin demişler bırakmamışlar karnı dümdüzmuş ayy Allahim darısı bizim basimiza

eşinde mi diyet yapıyor süper ya ...
paket ürünler mahfediyor beni ister istemez bu ara bayağı tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…