- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.201
ay maşallah gülüüüm nası gençsin vallaha aramızda 20 yaş var kuzum ne güzel n güzel şimdiden kiloları ver hızlı verirsin sen zaten ama çouk için erken iilmi kuzumBende 20 aralikta 21 me giricem benimde yok
pimpirik olanın başına geliyo zaten hep teyzemde çok pimpirdir bulur onu herbişey gülüm yaa sen öyle diilsin demi barisürekli limon suyu içiyor bol su içiyor srımsakta yiyorahaha kız onu soran varmıdır ya bir gün taş düşürüyor hastayım dedi bende inanmadım hastayım dedi diye sinirlendim dayısı hastaneden annemlere getirdi bende işten geldi nasıl sinirliyim ama sanıyorum ki pimpirikli yine bunu bir gördüm sapsarı olmuş bana geç söyledi hastanede olduğunu onunda siniri var en ben baktım ciddi hasta babamla acile götürdük taş düşürüyor sonra el attımda iyileşti am ne çekti düşene kadar
bak bana doktor dedi senin çoğun olmaz donasyon ile bile olmaz hep olumsuz hep olumsuz doktor değştirdik sonra buda bir problem yok doğal bile olur diyorinsallah canim
ya insanın psikolojisi bozuluyo hastalıktan konusuncaçiğ şekilde tartıyorum genelde ama pırasa mesela pişmiş şekilde tartıyorum onu çiğken tartsamda bilemem kaç gram yediğimi tartı yoksa diyetisyenler 4 yk ölçü veriyor diyette
kız benim halalarım öyle bir araya geldiler mi hepsi sıra ile başlıyorlar rtık hasta değilsen hasta oluyorsunmaşallahları var ... baban cidden hasta olduğunda mıymıntılaşıyor mu ?
kız yeni evlenende gecikir hormanlar değişiyor ya ondandır pat diue hamile kalmış oalbilirsin tabi ama nadirgecikti kuzum yani galiba bnde tam anlamadım daha 1 aylık evliyim
erkekler daha pimpir yaaaaaaaaaaaya insanın psikolojisi bozuluyo hastalıktan konusunca
babam grip olunca yatak döşek yatar kat kat giyinir elektrikli soba elektrikli battaniye yün atlet yün yorgan hepsini aynı anda kullanır terlicem diye ve sürekli seslenip bişeyler ister
banada dediler kaç doktora gittik o zamanlar ama oldu tedavisizbak bana doktor dedi senin çoğun olmaz donasyon ile bile olmaz hep olumsuz hep olumsuz doktor değştirdik sonra buda bir problem yok doğal bile olur diyorsonrasını biliyon hiç ümidini yitirme moralini bozma inanmak çok çok önemli
valla dimi yaaaa bende öyle diyorummmm ilk bi kaç ay böyle oluyomş hormonlardan insan hamile kalınca hissetmez mi ki bnde başka hiç bi değişiklik yok çünkü gayet normalımkız yeni evlenende gecikir hormanlar değişiyor ya ondandır pat diue hamile kalmış oalbilirsin tabi ama nadir
ahahahah tam olarak buerkekler daha pimpir yaaaaaaaaaaa
Bana sorarsan hemen git doktora neden diye sorucaksin 1 en buyuk ihtimal bebek ikinciside bende evlendim adet giremez oldum cokii hatirliyorum ramazana denk gelmistti ilk adetim 2 3 damla oldum kesildi aksamm banyomu yapim orucumu bile tutmustm tabi dugndu duydu buydu derkn sitrestn midem bulaniyor dugndn sonrada gecmedi herkes hamilesin git hit bisey vardir diye gittim doktor bakti bisey yok fedi duzensizmiydi adetlerin dedi yok gununde olurdum bi gun sasmazdi oylene dogru olucm derdim olurdum gayet guzel 3 gun surerdi dedim ozaman yeni evlendin diye dir dedi ilrki aylardada bu sefer gittikce her ay birer hafta uzamaya basladi en son bir kc ay 46 gunde falan adet gordum diktora gittim muane etti hic biseyin yok korma ozaman nerdeyse 1 sene olucak bekle olur dedi gittim bir sene falan doldu iste ozele medipole gittim diktor bakar bakmaz polikistik sin cocugun olmaz destek alman lazim hamile kalamassin dedi sok oldum tabi baska diktorlarada gittim onlarda aynisini diynce bide cocuk istiyorum olmuyor anladim gercktn var bu hastalik cok uzn oldu ama ksura bakma sanaa semek istedigm gt muana ol ne oldunu bilirsn bebekse dikkat edersin degilse de icn enazindan rahat olur isini gucunu yaparsingecikti kuzum yani galiba bnde tam anlamadım daha 1 aylık evliyim
Ahahahahaay dogru acılı gazlı seyler yasak dimihgaftaya kalmasın listeye girmeden mezun olcan resmen
AferinAnlaşılmıştır kaptan.verdiğin kilolardan ötürü seni haziran anneleri zayıflama kaptanı / koçu ilan ediyorum. Emziren annelere yol goster kuzum. Süt kaybını nsl kapattın mesela..ben spora da gidiyorum haftada 2-3 kere. Galactago damla da aldim o yuzdn
Tarçınlı sutu çok severim de ben de gaz yapıyor . Bebeğe de geçerse diye korkuyorum. Ya hala gaz yapan şeyler yemiyorum. Geçen haftalarda mercimekli köfte yemistim iki gün ana oğul igdaş gibiydik. Boru dosemisler sanki . İki gece yatmadı velet.
Kuruyemisim.hazir bile
Bebeğin 40i cikar sokmaz diyete mi başladıiin. Harikasın ya. Gerçekten sağlıklı beslendikleri sonra oluyormuş demek ki. Senin süt azalması ise başlayınca azaldı dimi?
zaten onun yüzüne anneler babalar duydu onla aynı hastaneye gidiyoruz benim aşılama günüm o adet olmuş gelmiş doktora allahtan dr farklı işimi çok bozdu ilk baştan yok görüşmeme kararı aldım kendi akıl sağlığım için bayram da da görüşmüyorum onunla bir süre bana yazmaz kafam rahat eder...
ay ben her şeyi ölçüp yiyordum bir ara mesela bugün pırasa var akşam onu ölçüp kalorsine bakıp yicem yumurta peynir domates biber herşeyi ölçüyorumtakıntı
Ayni benim esim bi yeri agrisin olur yataktan cikmaz yanina gitsn kizar hitmesen ilgilenmiyorsun diye kizar sureklide tas doker artik aklim cikiyor hasta olucak diye
muayene için ayrıyeten gidicem zaten kuzum bi kaç ay geçsin diye bekliyorum şimdide en azından 20 gün olsun öyle gideym dedim kan testi yaptırmayaBana sorarsan hemen git doktora neden diye sorucaksin 1 en buyuk ihtimal bebek ikinciside bende evlendim adet giremez oldum cokii hatirliyorum ramazana denk gelmistti ilk adetim 2 3 damla oldum kesildi aksamm banyomu yapim orucumu bile tutmustm tabi dugndu duydu buydu derkn sitrestn midem bulaniyor dugndn sonrada gecmedi herkes hamilesin git hit bisey vardir diye gittim doktor bakti bisey yok fedi duzensizmiydi adetlerin dedi yok gununde olurdum bi gun sasmazdi oylene dogru olucm derdim olurdum gayet guzel 3 gun surerdi dedim ozaman yeni evlendin diye dir dedi ilrki aylardada bu sefer gittikce her ay birer hafta uzamaya basladi en son bir kc ay 46 gunde falan adet gordum diktora gittim muane etti hic biseyin yok korma ozaman nerdeyse 1 sene olucak bekle olur dedi gittim bir sene falan doldu iste ozele medipole gittim diktor bakar bakmaz polikistik sin cocugun olmaz destek alman lazim hamile kalamassin dedi sok oldum tabi baska diktorlarada gittim onlarda aynisini diynce bide cocuk istiyorum olmuyor anladim gercktn var bu hastalik cok uzn oldu ama ksura bakma sanaa semek istedigm gt muana ol ne oldunu bilirsn bebekse dikkat edersin degilse de icn enazindan rahat olur isini gucunu yaparsin
Ayni benim esim bi yeri agrisin olur yataktan cikmaz yanina gitsn kizar hitmesen ilgilenmiyorsun diye kizar sureklide tas doker artik aklim cikiyor hasta olucak diye
Amin insallah sen bilirsinmuayene için ayrıyeten gidicem zaten kuzum bi kaç ay geçsin diye bekliyorum şimdide en azından 20 gün olsun öyle gideym dedim kan testi yaptırmaya
sana da cok geçmiş olsun rabbim inşallah bebek isteyen herkese nasip etsin aramasın
sağlık için içmek gerekiyorsa içeceksin hepimiz için geçerli bu ..ay maşallah gülüüüm nası gençsin vallaha aramızda 20 yaş var kuzum ne güzel n güzel şimdiden kiloları ver hızlı verirsin sen zaten ama çouk için erken iilmi kuzum
pimpirik olanın başına geliyo zaten hep teyzemde çok pimpirdir bulur onu herbişey gülüm yaa sen öyle diilsin demi bari
sarımsakla limonda bi yere kadar doktor ilaç verdiyse yutması lazım demi bende hiç istemedim şeker ilacı yaşlılar gibi kullanmayı baksana kaç sene oldu mecburen kullanıyoz işte aylede olunca napalım
ya insanın psikolojisi bozuluyo hastalıktan konusunca
babam grip olunca yatak döşek yatar kat kat giyinir elektrikli soba elektrikli battaniye yün atlet yün yorgan hepsini aynı anda kullanır terlicem diye ve sürekli seslenip bişeyler ister
doktorlar değişken işte hemen en kötüsünü yazıp çiziyorlarbanada dediler kaç doktora gittik o zamanlar ama oldu tedavisiz
takıntı mı ?Ahahahaha
Aferin
en iyisi mutfak tartısı edindimmi bende ölçeceğim inşallah nasıl oluyor güzel mi ne zamandır o hissi merak ediyorum
huysuzlar beybisi daa hasta olmadn başlıyorm ben hasta olcam galiba diye kıvranmaya hobaaa koştr ıhlamurlar corbalar yap ki hasta olmasın
ahahaha aynen kızzzsağlık için içmek gerekiyorsa içeceksin hepimiz için geçerli bu ..
o hasta olmasın siz olun daha kolay
doktorlar değişken işte hemen en kötüsünü yazıp çiziyorlar
takıntı mı ?iyi değil
a101den almıştım kivi marka üstünde kabı olmayandan almıştım baskül tarzı gibi düşün maşallah çokta iyi çıktı
aslında hazır hastayknbide adama bolye vurasim geliyor bende hasta olunca inanmiyor
senesine bağlı ya bebişim bazen yaramıyo bazen hafif atlatıyosun genelde yarıoyo hafif nezle gibi oluyosun çocuk için iyi oluyo ben girp olunca ona geçiyo tabi ama şimdi boğazlarım şiş iltihaplı antibiyotik kullanıyom mesela bu senede bu oldu onu etkilemiyo aşı ama on yılda bi oluyo böyle bana birazda aç kaldım geçen hafta direndim şimdi aç kalmamaya çalışıyom elden ayaktan düşüyom yoksa ya ağır diyet yapamıyomki şekerdenhiç grip aşısı olmuyorum işe yarıyor mu ? tansyonu yükselmiş 4 5 kere tansiyonu ölçtü limon içti sürekli sabah iyiydi dikkat etmiyor ki atlet ile şort ile dolanıyor sürekli
yaşın erken şansın yüksek kuzum kilo verince olumlu yönde değişecek tedavin
kız ben anlamadım 2 ay hamileymişim git bi eczanden test al 2 dakkada yap kimseye deme negaitf çıkarsa zaten aklında kalmasın ona göre beslenirsin hareket edersin en azından keptiiiiiiiiiin benmi diyecem kı bunları sana delüüüüvalla dimi yaaaa bende öyle diyorummmm ilk bi kaç ay böyle oluyomş hormonlardan insan hamile kalınca hissetmez mi ki bnde başka hiç bi değişiklik yok çünkü gayet normalım
bide adama bolye vurasim geliyor bende hasta olunca inanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?