Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 20 aralikta 21 me giricem benimde yok
ay maşallah gülüüüm nası gençsin vallaha aramızda 20 yaş var kuzum ne güzel n güzel şimdiden kiloları ver hızlı verirsin sen zaten ama çouk için erken iilmi kuzum

pimpirik olanın başına geliyo zaten hep teyzemde çok pimpirdir bulur onu herbişey gülüm yaa sen öyle diilsin demi bari
sarımsakla limonda bi yere kadar doktor ilaç verdiyse yutması lazım demi bende hiç istemedim şeker ilacı yaşlılar gibi kullanmayı baksana kaç sene oldu mecburen kullanıyoz işte aylede olunca napalım

ya insanın psikolojisi bozuluyo hastalıktan konusunca
babam grip olunca yatak döşek yatar kat kat giyinir elektrikli soba elektrikli battaniye yün atlet yün yorgan hepsini aynı anda kullanır terlicem diye ve sürekli seslenip bişeyler ister

erkekler daha pimpir yaaaaaaaaaaa

banada dediler kaç doktora gittik o zamanlar ama oldu tedavisiz

kız yeni evlenende gecikir hormanlar değişiyor ya ondandır pat diue hamile kalmış oalbilirsin tabi ama nadir
valla dimi yaaaa bende öyle diyorummmm ilk bi kaç ay böyle oluyomş hormonlardan insan hamile kalınca hissetmez mi ki bnde başka hiç bi değişiklik yok çünkü gayet normalım

gecikti kuzum yani galiba bnde tam anlamadım daha 1 aylık evliyim
Bana sorarsan hemen git doktora neden diye sorucaksin 1 en buyuk ihtimal bebek ikinciside bende evlendim adet giremez oldum cokii hatirliyorum ramazana denk gelmistti ilk adetim 2 3 damla oldum kesildi aksamm banyomu yapim orucumu bile tutmustm tabi dugndu duydu buydu derkn sitrestn midem bulaniyor dugndn sonrada gecmedi herkes hamilesin git hit bisey vardir diye gittim doktor bakti bisey yok fedi duzensizmiydi adetlerin dedi yok gununde olurdum bi gun sasmazdi oylene dogru olucm derdim olurdum gayet guzel 3 gun surerdi dedim ozaman yeni evlendin diye dir dedi ilrki aylardada bu sefer gittikce her ay birer hafta uzamaya basladi en son bir kc ay 46 gunde falan adet gordum diktora gittim muane etti hic biseyin yok korma ozaman nerdeyse 1 sene olucak bekle olur dedi gittim bir sene falan doldu iste ozele medipole gittim diktor bakar bakmaz polikistik sin cocugun olmaz destek alman lazim hamile kalamassin dedi sok oldum tabi baska diktorlarada gittim onlarda aynisini diynce bide cocuk istiyorum olmuyor anladim gercktn var bu hastalik cok uzn oldu ama ksura bakma sanaa semek istedigm gt muana ol ne oldunu bilirsn bebekse dikkat edersin degilse de icn enazindan rahat olur isini gucunu yaparsin

ay dogru acılı gazlı seyler yasak dimi hgaftaya kalmasın listeye girmeden mezun olcan resmen
Ahahahaha

Aferin
en iyisi mutfak tartısı edindimmi bende ölçeceğim inşallah nasıl oluyor güzel mi ne zamandır o hissi merak ediyorum

muayene için ayrıyeten gidicem zaten kuzum bi kaç ay geçsin diye bekliyorum şimdide en azından 20 gün olsun öyle gideym dedim kan testi yaptırmaya
sana da cok geçmiş olsun rabbim inşallah bebek isteyen herkese nasip etsin aramasın

Ayni benim esim bi yeri agrisin olur yataktan cikmaz yanina gitsn kizar hitmesen ilgilenmiyorsun diye kizar sureklide tas doker artik aklim cikiyor hasta olucak diye
huysuzlar beybisi daa hasta olmadn başlıyorm ben hasta olcam galiba diye kıvranmaya hobaaa koştr ıhlamurlar corbalar yap ki hasta olmasın

sağlık için içmek gerekiyorsa içeceksin hepimiz için geçerli bu ..
o hasta olmasın siz olun daha kolay

banada dediler kaç doktora gittik o zamanlar ama oldu tedavisiz
doktorlar değişken işte hemen en kötüsünü yazıp çiziyorlar
Ahahahaha

Aferin

en iyisi mutfak tartısı edindimmi bende ölçeceğim inşallah nasıl oluyor güzel mi ne zamandır o hissi merak ediyorum
takıntı mı ? iyi değil
a101den almıştım kivi marka üstünde kabı olmayandan almıştım baskül tarzı gibi düşün maşallah çokta iyi çıktı

ahahaha aynen kızzz annemde zavallım hasta oldugunu anlamayız bile sessiz sessiz geçiriyo hastalıgını

bide adama bolye vurasim geliyor bende hasta olunca inanmiyor
aslında hazır hastaykn

senesine bağlı ya bebişim bazen yaramıyo bazen hafif atlatıyosun genelde yarıoyo hafif nezle gibi oluyosun çocuk için iyi oluyo ben girp olunca ona geçiyo tabi ama şimdi boğazlarım şiş iltihaplı antibiyotik kullanıyom mesela bu senede bu oldu onu etkilemiyo aşı ama on yılda bi oluyo böyle bana birazda aç kaldım geçen hafta direndim şimdi aç kalmamaya çalışıyom elden ayaktan düşüyom yoksa ya ağır diyet yapamıyomki şekerden

valla dimi yaaaa bende öyle diyorummmm ilk bi kaç ay böyle oluyomş hormonlardan insan hamile kalınca hissetmez mi ki bnde başka hiç bi değişiklik yok çünkü gayet normalım
kız ben anlamadım 2 ay hamileymişim git bi eczanden test al 2 dakkada yap kimseye deme negaitf çıkarsa zaten aklında kalmasın ona göre beslenirsin hareket edersin en azından keptiiiiiiiiiin benmi diyecem kı bunları sana delüüüü
bide adama bolye vurasim geliyor bende hasta olunca inanmiyor

gene gün varmış ya zile basan5 5.komşu demekki günlerde ne yemiş içmişsem unutulamıyom
ammaaa gitmeyecem zaten kiloda veremiyoz yaaa bide güne gitsem tam olur ooohh
gerçi bazen göbek atıyoz kızlar günlerde açıyoz çiftetelliyi oh ooohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…