- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.221
kiz dün proteindiyeti nasil gecti? fark gördünmü? kocayla niye konusmuon kiz hayirdir?Ya bende çok acıktım akşam gidince yemek yapacam daha koca ile halen konuşmuyorum yapmamıştır birşey sormadım da
benim dün bi 20 dakikam var aksam annemlere gectigimiz icin evde spor yapamadim tek is yerinde molamda yürüyüs yaptim okadar03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 0 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30 + 80
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35
EN KUVVETLİ SPORCU ADAYLARIMIZ:
UMEYYE 60
heksi 45
KIZLAR KAÇIRDIĞIM VARSA DÜRTÜN
yazık kadına üzüldüm sende yoksun artık tüm nazı annen çekecekahahaha aynen kızzzannemde zavallım hasta oldugunu anlamayız bile sessiz sessiz geçiriyo hastalıgını
aslında hazır hastaykn
ağır diyet yapma az az gitsin sağlıklı gitsin ...senesine bağlı ya bebişim bazen yaramıyo bazen hafif atlatıyosun genelde yarıoyo hafif nezle gibi oluyosun çocuk için iyi oluyo ben girp olunca ona geçiyo tabi ama şimdi boğazlarım şiş iltihaplı antibiyotik kullanıyom mesela bu senede bu oldu onu etkilemiyo aşı ama on yılda bi oluyo böyle bana birazda aç kaldım geçen hafta direndim şimdi aç kalmamaya çalışıyom elden ayaktan düşüyom yoksa ya ağır diyet yapamıyomki şekerden
1 kilo 100 gram düştüm bugünde öğlen 1 bardak ayran ve 5 6 tane biber pişirip yicem tostta akşam da pırasam var nohutlu onu yerim yarın belki yine yaparım protein duruma göre dün biraz geçtikiz dün proteindiyeti nasil gecti? fark gördünmü? kocayla niye konusmuon kiz hayirdir?
test ilk günüm geçtiginde yapmşm negatif cıktıydı bi daha mı yapim kiiiikız ben anlamadım 2 ay hamileymişim git bi eczanden test al 2 dakkada yap kimseye deme negaitf çıkarsa zaten aklında kalmasın ona göre beslenirsin hareket edersin en azından keptiiiiiiiiiin benmi diyecem kı bunları sana delüüüü
ay hiç öyle günlere katılmadm bn hep merak etmişimdrgene gün varmış ya zile basan5 5.komşu demekki günlerde ne yemiş içmişsem unutulamıyom
ammaaa gitmeyecem zaten kiloda veremiyoz yaaa bide güne gitsem tam olur ooohh
gerçi bazen göbek atıyoz kızlar günlerde açıyoz çiftetelliyi oh ooohhh
bu sefer 40dk cınııımm yolumu uzattımSekerPancarii ŞEKEEEEER dün spor yaptınmı canım
@Blacksee55 hani spor kıııı
kaptinn gülüm dünkü sporun 30 mu gene
P pembebalerin kız bugün yaz sporları bak sıfır sıfır oluyon hep
Favelayn fave gülüm dünkü sporun?
kaçırdımmı sizleri okuyom bulamıyom kuzular yazınsanızabugün son gün beybiler 1 hafta bitiyo
nasıl insanlar çok samimiyseniz diyet tatlılar atıştırmalıklar hazırlayabilirsin. Eğer ağır top misafirse onlara yedir sen yeme.Slm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
anamm garip anammmmyazık kadına üzüldüm sende yoksun artık tüm nazı annen çekecek
ağır diyet yapma az az gitsin sağlıklı gitsin ...
hiç aşı vurulmadım gerçi korkarım da iğneden bal limon zencefil içiyorum kışın genelde bağışıklık sistemini de koruyor
1 kilo 100 gram düştüm bugünde öğlen 1 bardak ayran ve 5 6 tane biber pişirip yicem tostta akşam da pırasam var nohutlu onu yerim yarın belki yine yaparım protein duruma göre dün biraz geçti
biraz naz yapayım dedim iyi de oldu
Anladm canim rYok cnm veremıyrm
Izme ayrılmak ıstemıstım
Yoruldum bıraz
Lıstede kımse kalmadıgındna ayrılamadım
Hala 75.1 im
Hastalıkta bırakmıyor yakamı
Merci sekerim ♡Çoh gözel
Sagol lilimmm hersey takim icinCok guzel kız aferın
Yazarsa niye olmasinahahaha bnde bi 10 saat yazdıraym o zaman
Aa kizgin emosyapmıyooon yapmıyon hani
hep sıfır hep sıfır nası pattissin sen
dalga geçiyo benle yaaaaaaaaaaa
o zaman sana günaydın bana afiyet olsun bibiğimYazarsa niye olmasin
Aa kizgin emostamam kizma yaa haftaya en cok ben spor yapicam ozel tebrik ediceksin beni bak aha buraya yaziyorum
1 günde 1 kilo gitti mi kız hakkat aaaboooovvv bütün protein diyetlerini ben yapacam artık 10 gün yapsam yeter madem haftaya başlıyom alışveriş yapıyım önce neydi antrikkot lazım 10 tane demiyazık kadına üzüldüm sende yoksun artık tüm nazı annen çekecek
ağır diyet yapma az az gitsin sağlıklı gitsin ...
hiç aşı vurulmadım gerçi korkarım da iğneden bal limon zencefil içiyorum kışın genelde bağışıklık sistemini de koruyor
1 kilo 100 gram düştüm bugünde öğlen 1 bardak ayran ve 5 6 tane biber pişirip yicem tostta akşam da pırasam var nohutlu onu yerim yarın belki yine yaparım protein duruma göre dün biraz geçti
biraz naz yapayım dedim iyi de oldu
anamm garip anammmm
Beklemedeyim güüülüüüümYazarsa niye olmasin
Aa kizgin emostamam kizma yaa haftaya en cok ben spor yapicam ozel tebrik ediceksin beni bak aha buraya yaziyorum
Benide en azimli sporcu diye gecermisin lutfen emoscugum. Motivasyona ihtiyacim var03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 0 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100 + 60
kaptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60 + 40
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30 + 80
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35
EN KUVVETLİ SPORCU ADAYLARIMIZ:
UMEYYE 60
heksi 45
KIZLAR KAÇIRDIĞIM VARSA DÜRTÜN
Evet canim bir de burada ark sorumluluk hissediyr insan daha cok dikkat ediyor. Senin bebegin kac gunluk nasil besleniyorsunEn guzelı cnm kılo yerlesmeden Daha cabuk gıder
Hemde ara ogunler meyveler kuruyemısler saglıklı beslenıyor ınsan
Ayy ayni kiloyuz cok sevibdimmm ben 75 74 arasi gidip gidip geliyorumYok cnm veremıyrm
Izme ayrılmak ıstemıstım
Yoruldum bıraz
Lıstede kımse kalmadıgındna ayrılamadım
Hala 75.1 im
Hastalıkta bırakmıyor yakamı
en fazla 3 gün yapılır kuzum haftada 1 yap yeter .. wcye çıkamadım çıksam daha az çıkardım ..1 günde 1 kilo gitti mi kız hakkat aaaboooovvv bütün protein diyetlerini ben yapacam artık 10 gün yapsam yeter madem haftaya başlıyom alışveriş yapıyım önce neydi antrikkot lazım 10 tane demi
Beklemedeyim güüülüüüüm
Hadi beni şaşııırttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?