- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.241
Gercekten zaman cabuk geciyor yaaa oglumdan aldigim kilolari vermek icin gelmistim ustune kizim bile dogdu ben yine burdayimBugün geldim bendearanizda takilrim oyle listeye girmem zaten verecek pek bişey yok
Idare ediyorum ışteikimizde listedeyken seni 62 olalim diye az kandırmaya çalışmadim sonra da hamile oldugunu ogrenip ayrilmistin zaman ne çabuk geçiyor
Bebegimiz iyi cok sukur ben de iyiyim sagolasinYarısını yeseydin neysr olan olmuş bugün toparlarsın
Neler yiyoruz görmen lazım
Efsana bir lezzetbende aldırmıyorum yiyorum .annem yapyor onunkini beğenmiyorum sen çok temizliyorsun diyorum
Nasılsın tatlım
Hoş geldin canım nasılsın bebiş nasıl
Allah kavuştursun canım
Tamam kirkim ciksin geliyorum hemen o zaman ama buralarda olucambebegiiiim hayırlı ugurlu olsun inşallahhhkız mı erkek miydi ben unuttum onu
kız bi duur kırkın cıksın ama takıma gel aktif ol yine buralarda hazır olunca da listeye girersin
iş görüşmesinden geliyomo zaman aksam 1 dilim ekmek ye kurabiyeyi yeme
salam poncoook
bekliyoruuuummmTamam kirkim ciksin geliyorum hemen o zaman ama buralarda olucam
olmamıs anladıgım kadarıylaiş görüşmesinden geliyom
kiz hwbabam sinifina takan mamut hoca gibi ne taktin kurabiklerimeo zaman aksam 1 dilim ekmek ye kurabiyeyi yeme
salam poncoook
taam ye hadi yekiz hwbabam sinifina takan mamut hoca gibi ne taktin kurabiklerime
1 dilim ekmek 60 70 kalori 1 ad kurabikte ben tercihimi kurabikten yana kullaniyorum
mevsimdendir bebegiiim bnmde yeni yeni bıraktı dökülmeyi felaket döküldü bu senekizlar topak topak sacim dokuluyor bana yardim edin
taam ye hadi ye
canim hem mevsim hem emzirme hormonlar falan korkarim kel kalacagimmevsimdendir bebegiiim bnmde yeni yeni bıraktı dökülmeyi felaket döküldü bu sene
evet ya kac gundur yok bildirimde yaomadimisti
Ben özelden yazisiyom
en cok ben ugruyom dimii
aynii benim modBen özelden yazisiyom
Bugün spor yapıcaktım ama sanki yapıştım koltuga
canim hem mevsim hem emzirme hormonlar falan korkarim kel kalacagim
evet ya kac gundur yok bildirimde yaomadimisti
ordan da yaz burdan da yaz her yerden yazBen özelden yazisiyom
Bugün spor yapıcaktım ama sanki yapıştım koltuga
he en cok sen burdasınen cok ben ugruyom dimiiov benii yildiz ver bana
aynii benim mod
Ayy arkadaşım gelicek kimseyi göresim yok inshAllah cabuk gider devam yuvarlanirim ahahahaaordan da yaz burdan da yaz her yerden yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?