- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.261
interneti bitmiş olabilir geçen öyle olmuştu ...
ben mi az uğruyorum@Blacksee55 @Buki_89SchonerDuft @Melekemal @lilipit @Favelayn
aklıma gelen takıma az ugrayan üyeler
Doğumdan bikaç ay sonra dökülüyor maalesefkizlar topak topak sacim dokuluyor bana yardim edin
vefalı arkadasAyy arkadaşım gelicek kimseyi göresim yok inshAllah cabuk gider devam yuvarlanirim ahahahaa
belkide öyle olmuştur bakalım..interneti bitmiş olabilir geçen öyle olmuştu ...
ben mi az uğruyorum
ben hep burdayım
belkide öyle olmuştur bakalım..
bende hep burdaym ama burdaym yani takımda mesajlarda değil
bunlar bahane degil bnmde çişim var ama gitmiyorm sana cvp vercem diyebenim yığınla ama yığınla dışarı işlerim vardı bu hafta şükür bitti ... kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum bazen kimse olmayınca
bunlar bahane degil bnmde çişim var ama gitmiyorm sana cvp vercem diye
asla
üşendiğinden değil yani
ahaha benim wc 10 aadım öte de üşeniyorum sen mi üşenmicenaslaalt tarafı 3 kat ne varmış bi çırpıda cıkarım
fabrika sınırları içinde herşeye üşeniyorm senin içinde ofis içi öyledir eminimahaha benim wc 10 aadım öte de üşeniyorum sen mi üşenmicen
üşeniyorum tabi buz gibi havafabrika sınırları içinde herşeye üşeniyorm senin içinde ofis içi öyledir eminim:d
yazında sıcaklardan geliyo o üşengeclik bilirimüşeniyorum tabi buz gibi hava
kız yazla derdin ne hava lmış oluyor kapalı yerlerinyazında sıcaklardan geliyo o üşengeclik bilirim
gönül ister ki hep hava alsnkız yazla derdin ne hava lmış oluyor kapalı yerlerin
3 lahana derkenIyi aksamlar herkese bugün çok şükür iyi geçti menümü paylaşıyorum
Kahvaltı
1 yumurta 4 ceviz peynir bir parça 4 zeytin
Öğlen 1 süt 3 yaprak galeta 4 gün kurusu
Arada 2 gün kurusu ve yaprak galeta yedim yine
Akşam
3 lahana 1 kase çorba salata ve 4 kaşık yoğurt
Açlık hissedersem tarçınlı süt icicem
Burdayim canim kardseim bugun kulaktan ameliyat oldu tekrar girmeyi unuttum :) bu iki gundur sabahlari acayip midem kazaniyor.bugun diyete adepte oluyum die kendime kondisyon bisiklet aldim şuan suruyom :))) br ay icinde ne verirsem kar.sen nerelerdesin bakim diyet nasıl gidiyor
3 lahana derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?