- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.281
Lahana sarması3 lahana derken
OffLahana sarması
TeşekkürlerOffafiyet olsun
Ay 1 saat 40 dk yürüdüm geldim anam ağladı. Sıkıyosa 300 gr çıksın bakalım yarın sabah tartıda[/QUOTE
Bem De 350 ip atladım
hangi yagi kullansam sule banakalmazsııınn besleyici yaglar kullankadınların kel kalması cok zor dertlenme
ewet en iyisi benm en sorumluluk sahibi benimm hep en iyiyiimm hepphe en cok sen burdasınsorumluluk sahibi minnoşum benim
ahahaha kiz nasil.arkafassin senAyy arkadaşım gelicek kimseyi göresim yok inshAllah cabuk gider devam yuvarlanirim ahahahaa
evet cnm yok mu caresiDoğumdan bikaç ay sonra dökülüyor maalesef
Ben cok iyiyimdir arkadaş olarak bugün niye öyle dedim anlamadimhangi yagi kullansam sule bana
ewet en iyisi benm en sorumluluk sahibi benimm hep en iyiyiimm hepp
ahahaha kiz nasil.arkafassin sen
evet cnm yok mu caresi
Ben cok iyiyimdir arkadaş olarak bugün niye öyle dedim anlamadim
Ayağımın tozu ile jilliye başladım diyorsun yaniSelam kızçeler
Hepiciğinize
Ben de Türkiyeye geldim 1 ay tatildeyim
Harıl harıl sınavlara çalışıyorum, döner dönmez 6 tane sınavım var
Pek de tatil gibi değil yani ama bu kadar dersin arasında stres atma olsun ve vücut biraz daha toparlasın diye Jilliana ikinci tur dönüyorum
Bugün Jillian 1/30 bakalım
profile girip sol aşağıda nick değiştir diyorSchonerDuft canım nick nasıl değiştiriliyor
Yumurta takibi yaptırdım klomen verdi birde çatlama vuruldum kısmen aşılama gibi gerçi..... başlıyor musun tedaviye çok sevindim kaç kilosun şimdiBurdayim canim kardseim bugun kulaktan ameliyat oldu tekrar girmeyi unuttum :) bu iki gundur sabahlari acayip midem kazaniyor.bugun diyete adepte oluyum die kendime kondisyon bisiklet aldim şuan suruyom :))) br ay icinde ne verirsem kar.
Hayirli olsun tedaviye baslamisin rabbim gonlunun muradini versin
Iyı kuş senden naber. Kiz değişimeyin su nickleri valla kafam karisiyorKızlar naber
Yok canım para biriktiriyorum bir ay sonra inş kg 80 isminde yazıyoruz yarın bı tartiliyim.kiz kondisyon bisikleti sürdüm acayip totom ağrıyor :) ama pes etmicemYumurta takibi yaptırdım klomen verdi birde çatlama vuruldum kısmen aşılama gibi gerçi..... başlıyor musun tedaviye çok sevindim kaç kilosun şimdi
Ayağımın tozu ile jilliye başladım diyorsun yani
Bak en iyi sen biliosun dimi
İyidir canım ne olsunIyı kuş senden naber. Kiz değişimeyin su nickleri valla kafam karisiyor
Allah iste bak sana nasip olmadi ahahahDeğiştiremiyorum zati
Ahh canım yaaaHeğ daha geldiğim gece cardio yaptım ama sarmadı hemen ertesine Jillian
Sen neler yapıyorsun
Kefilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?