- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.241
İnsAllah canım hepimiz basaririzHoşgeldin nehir inşallah hedefine ulaşırsın
Salon yeni açıldı. Henüz yok öyle şeyler. Başka yerede gidemem. Eve en yakın burasıBence de ya da trampolin plates zumba da araştırabilirsin onlarda süper oluyor
berbatKızlar nasılsınız
13 gun muNapim içimde karabuğday filizlenecek yakındaof geriye kaldı 13 gün
hic dusunme imkanin varsa git dermi.İyiyim çok şükür yürüyüş yaptım bugün. Yarın spor salonuna yazılayım diyorum paraya kıyamıyorumYa başkalarına aileme para harcarken içim yanmıyo kendime harcarken cimriliğim tutuyor.
havuc cig mi cnmHavuç sarımsak yoğurt üçlüsü ile havucu rendeliyorum yoğurt süzme de olabilir ya da ev yoğurdu ile yap içine mayonez koy ama ben mayonez sevmiyorum koymuyorum ondan.
Sen nerelerdeydin 2 saat yürüdüm geldim ben yorgunum bir dr banyomu yıkadım daha çok yoruldum
Spor salonu nasıl bir yer aletler mi var yoksa ?
Aferim menünü beğendim spor az olmuş ama suyu da 3 lt yapmaya çalışırsan süper olur
Canim anlamadım nereye 19 ocakta gideceksin sağlık yaşam ne ?
Nerelerdesin sen kuzum özledik
Canım ya karışık gidiyorum hep aynı şeyden sıkılıyorum herhalde killer abs 3 levelide denedim birer kere 6week 6pack lerideTesti yapmaya cesaretim yok desembelirtimde yok ....
Nr yaptın spor cardio ? Abs nasıl gidiyor bitirebildin mi ?
O zaman hiç düşünme çok keyifli oluyorSalon yeni açıldı. Henüz yok öyle şeyler. Başka yerede gidemem. Eve en yakın burası
Nen var kuzumberbat
13 gun mucumaya kadar yap sen kuzumm
hic dusunme imkanin varsa git dermi.
havuc cig mi cnm
Çiğ canımberbat
havuc cig mi cnm
Youtube de 45dk 500 kalori var o da çok keyifli tavsiye ederim ...bel inceltici hareketler ekle 5 dk yeter squat gril var youtubede o kanalı biliyor musun?Canım ya karışık gidiyorum hep aynı şeyden sıkılıyorum herhalde killer abs 3 levelide denedim birer kere 6week 6pack lerideşimdi iki gündür 45dk abs karışımlı Hit cardio var onu yapıyorum bakalım belimin incelmesini istiyorum tek sorun orda
Canım korkunun ecele faydası yok test yap bence ya
Ay yapabildiğim yere kadar yapıcam yaa. Bıktım bu 70 lerden 2 haftada 65 gorsem ne güzel olurberbat
havuc cig mi cnm
İlk idrar la yap canım bakalım hayırlısıYoutube de 45dk 500 kalori var o da çok keyifli tavsiye ederim ...bel inceltici hareketler ekle 5 dk yeter squat gril var youtubede o kanalı biliyor musun?
Sabaha olmazsam test yapayım o zaman
Canim sen hagi sporlari yapiyon.iki gunde nasil 3...yuz kusurlerde merak ettimBORDO ŞİŞKOLAR
Pazartesi
Bir garip:198puan+346,5
Favelayn:30puan
munter:3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+16
UMEYYE:37.5puan+63,5
keptinn:6puan
Blacksee55:
SchonerDuft
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Squat girlde vardı öyle video ...İlk idrar la yap canım bakalım hayırlısı
Biliyorum canım bi bakayım sıkıldıkça yeni video lar yapıyorum kısa sürede fazla kalori li şeyler lazım bana oğlum uyanıp duruyor yoksabu Hit cardio da min 260 ile max430 kalori yaktırıyormuş ben ne kadar yakıyorum bilmiyorum
Canim saglikli yasam burda saglik ocagi gibi merkez yani diyetisyen ocagin 19 gel dedi gun veriyorlar ozamana kadar bir kac kg verirsem diyetisyen esliginde zayiflamak istiyorum canim...Havuç sarımsak yoğurt üçlüsü ile havucu rendeliyorum yoğurt süzme de olabilir ya da ev yoğurdu ile yap içine mayonez koy ama ben mayonez sevmiyorum koymuyorum ondan.
Sen nerelerdeydin 2 saat yürüdüm geldim ben yorgunum bir dr banyomu yıkadım daha çok yoruldum
Spor salonu nasıl bir yer aletler mi var yoksa ?
Aferim menünü beğendim spor az olmuş ama suyu da 3 lt yapmaya çalışırsan süper olur
Canim anlamadım nereye 19 ocakta gideceksin sağlık yaşam ne ?
Nerelerdesin sen kuzum özledik
Anladım canım hadi bakalım bekliyoruzSquat girlde vardı öyle video ...
Evde testim yok ki kuzum sabah eczaneden alıp işyerinde yapacam mecburen
Regl olman ins ya canim stres etm kendine ben bile burda heyacanlaniyorum ins bebis vardır. .Kızlar kafayı yemek üzereyim ya regli olmadım daha ve sağ göğsüme ağrı girip duruyor olsam da rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?