- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.861
acaba sabahla öğleni sağlam yapsan öğlenide biraz geç saate çeksen akşamı hafif atlabilir misin ? hani daha tam acıkmamış olcan ya belki az yiyerek durabilirsinne yicem ki akşam ancak domates salatalık marul süzme peynir o zamanda başka şeylere saldırıyorum gidip gelip yiyorum bişiler . ancak şöyle olur bugün için 4 yk barbunya 3 yk yoğurt domates salatalık marul yeter mi ki o da sabah süt içtim 2 yk pekmez yedim büroda 1 minik muz 9 tane çiğ badem yedim ve açım öğlen yemeği de belli değil off diyet ne zor bir şey ya
ohh çok iyi gelmiştir sizeCok iyiyimkizim haftasonu babannesigildeydi bizde esimle spor yaptik yürüyüşler yaptik zayıfım heee
sabah zor kalkıyorum ki yoksa çok iyi olur öğle 13,30 14,00 gibi yiyoruz dün 13,40ta yeni yicektim mesela ama öğlen burda ne olursa yiyoruz yemeği evden getiryor amcam ya da kahvaltı oluyor ya da iğ köfteacaba sabahla öğleni sağlam yapsan öğlenide biraz geç saate çeksen akşamı hafif atlabilir misin ? hani daha tam acıkmamış olcan ya belki az yiyerek durabilirsin
hee doğru o da var ılık limonlu su iç bitki falan kaynat
bende kaç gündür bi kırgındım sonra dün akşm işten çıkmadan kötü oldum dikkat et bol bol meyve yedirGecmis olsun kuzumbenim kizda sanki hastalancak bugun okula gondermicem
sağol kuzumgeçmiş olsun kuzuummm
limon çöpe atılır mı ? suya sık iç arada ben öyle yapıyorum hiç atmıyorum ... sağlam beslen bırak çorbayı akşam içersinçay içiyom şindik acık iyiyim çorba olsa öğlende acılı bi çorba içerdim ama yok limonumda yok unuttum burdakileride hep çöpe attım salak ben
bende kaç gündür bi kırgındım sonra dün akşm işten çıkmadan kötü oldum dikkat et bol bol meyve yedirkime sorsam domuz gribi yaa tövbe
cok rahatsiz ediyordu ama sipsiki sutyen giydim hic sallanmadilar rahatt atladim . Darkli nedenlerden oturu daha atlamayacagimKız goguslerın rahatsız etmıyor mu
Agır ya sımdı bıraz
Eger sorun olmuyor dıyorsan bende ip alayım bugun
ma öğle sandviç doyurur mu yanına ayrn yogurt salata bişyyler eklersn dimiohh çok iyi gelmiştir size
sabah zor kalkıyorum ki yoksa çok iyi olur öğle 13,30 14,00 gibi yiyoruz dün 13,40ta yeni yicektim mesela ama öğlen burda ne olursa yiyoruz yemeği evden getiryor amcam ya da kahvaltı oluyor ya da iğ köftekendimi düzene sokmam lazım öğle sandivçe dönecem sanırım
sağlamda nee hergün bıktım aynı şeylerdenlimon çöpe atılır mı ? suya sık iç arada ben öyle yapıyorum hiç atmıyorum ... sağlam beslen bırak çorbayı akşam içersin
taze haşlasan olmaz mı geç mi kalırsın işe yanına peynir zeytin de eklema öğle sandviç doyurur mu yanına ayrn yogurt salata bişyyler eklersn dimi
bende haşlanmış yumurta yemeye baslıcam sabahlarıhaftalık 6 tane haşlarım her sabah 1 tanesini hemen suda ısıtır yerim olur mu öyle bide tuppera domaes salatalık dograrm hazır kahvaltı olur hemncik. hem üşenmemde hazırlamaya
tabikide yeşil zeytin muhakkk olurtaze haşlasan olmaz mı geç mi kalırsın işe yanına peynir zeytin de ekle
evet güzek olur çorba lahmacun sabah ne yedinsağlamda nee hergün bıktım aynı şeylerden
bu ymeeklerin yanında salatalar geliyo ya kimse yemiyo icinde limonda oluyo o kadar cok vardıki tektek ayırmak zor geldi attım hepsini ama artık atmam gelirse
bugün çorbayla lahmacun mu söylesem
1 çay kaşığı koy yağ çok koyma canın istiyorsatabikide yeşil zeytin muhakkk olur
o da cok vaktimi alır gibi geliyo uyanamıyorm sabahları yada elim tavada yumurtaya gidiyo o da yaglı oluyo
Arabasinin hamuru cay tabagi kadar âldim cok değil kavun bahcedendi son bitti gecen perşembe günü detoks yaptim annemgil yedi benim hakkımı ver dedim dun yedim :) tadi cok yoktu yaniara basının hamurundan yemedin dimi
kavunnu nerden bulgun gııızzzz
akşam şahane de öncedesi olmamış
kahvaltılarını sağlam yap sakın ordan kısma
gayet güzel
hoşafı ara öğünlerde de kullansana kuzu şekersiz hem süt yapar hem enerji verir
sabah az olmuşşş
akşam gayet iyi
sağlıklı diyince azalmıyo yalnız o kurabiyenin kalorisi
kkdan uzak kalınca tam anlamıyla diyet yapmışsın kuzu
Tamam canım -5nasıl yani spor mu yapcak kaybeden takım
daha karnen hazırlanmamıs cünkü kuzuuuşşşş
aferin sana Luluuu94 spor listesinden eksilt kuzum hemde baya bi olsun sanki 2 kere kaçamaka yapmış gibi
bencede yoguuduuurrr
şüküürrr
cok sıkıcı bigündü o bakımdan
Canım o şekerliydi ondan 2-3 kaşıkla yetindim şekersiz yapcam kendime iyi fikir ara öğündeara basının hamurundan yemedin dimi
kavunnu nerden bulgun gııızzzz
akşam şahane de öncedesi olmamış
kahvaltılarını sağlam yap sakın ordan kısma
gayet güzel
hoşafı ara öğünlerde de kullansana kuzu şekersiz hem süt yapar hem enerji verir
sabah az olmuşşş
akşam gayet iyi
sağlıklı diyince azalmıyo yalnız o kurabiyenin kalorisi
kkdan uzak kalınca tam anlamıyla diyet yapmışsın kuzu
Tamam canım
Canım spor yapınca bana bildir etiket yap ismimin önüne @işareti koy ve Bir garip yaz olur muKizlar gunaydin...kizimi etut e biraktim 30 dk. Tempolu yuruyusimu de yaptim oglen daha fazla yapicam simdi bi sutlu kahve iciyorum..kahvaltida biraz sonra once evi toplamam lazim..
Sınırsız ki sıralama eklerizLuluuu94 kuzuuuumm yer kaldı mı puan sıralamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?