Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo yaska mı tanıyo millet bksana UMEYYE dün neler yemiş

sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymş yani akşamları az da olsa iş yapmam gerekiyo yoksa durum bu
Hahahaha. Benim bulasok makinam calisiyor simdi..kiz birak irli kalsin bisey yemezsin sende..bende calisirken oyleydim. Eve gelince ille de 2 saat filan uyumam gerekiyordu.. uyuyuncada kendime gelemiyordum sonra sers em gibi dolaniyordum

Hahahaha. Benim bulasok makinam calisiyor simdi..kiz birak irli kalsin bisey yemezsin sende..bende calisirken oyleydim. Eve gelince ille de 2 saat filan uyumam gerekiyordu.. uyuyuncada kendime gelemiyordum sonra sers em gibi dolaniyordum
hadi ben yememde eşimi napcaz gidip misafir takımları acar diye korkuyorum

ooo yaska mı tanıyo millet bksana UMEYYE dün neler yemiş

sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymş yani akşamları az da olsa iş yapmam gerekiyo yoksa durum bu
o spor yapmış UMEYYE işe de yaramadı ya 71,70 de takılıyım halen bu hafta en az 800 gram gitmesi lazım

nasıl oldun kuzum dünden daha iyimisin

geçmiş olsun kuzuummm

akşam yemkelerini mi azaltsan acaba
ne yicem ki akşam ancak domates salatalık marul süzme peynir o zamanda başka şeylere saldırıyorum gidip gelip yiyorum bişiler . ancak şöyle olur bugün için 4 yk barbunya 3 yk yoğurt domates salatalık marul yeter mi ki o da sabah süt içtim 2 yk pekmez yedim büroda 1 minik muz 9 tane çiğ badem yedim ve açım öğlen yemeği de belli değil off diyet ne zor bir şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…