- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.901
bulasık mak aprlatıcısı cok guzel leke cıkartırçamasır suyundan bende ock korkmustum ama halım acık renktı hıcbısye olmadı suyla karıstırınca
halıma cay dokulmustu parlatıcı doktum azbısey ustune ıslak mendılle sıldım
evet onu duydumyalnız kızlar parlatıcının rengi beyaz olmalıymış bim de felan satılanlardan , finish in mavi olanından dökünce leke çıkarmadığı gibi mavi bir leke bırakıyor
tamamdır kuzum benc cok adilCeza tamammı 1000 ipkaptinn
Tamamdırtamamdır kuzum benc cok adil
Tamam canımLuluuu94 canim bana 60 dk daha tempolu yuruyus yazarmisin
camasr suyu katmayayim cesaret edememde parlatici ile deneyeyim sag ol cnmbulasık mak aprlatıcısı cok guzel leke cıkartırçamasır suyundan bende ock korkmustum ama halım acık renktı hıcbısye olmadı suyla karıstırınca
halıma cay dokulmustu parlatıcı doktum azbısey ustune ıslak mendılle sıldım
hiii gercek miyalnız kızlar parlatıcının rengi beyaz olmalıymış bim de felan satılanlardan , finish in mavi olanından dökünce leke çıkarmadığı gibi mavi bir leke bırakıyor
en onemli seyi dememissinevet onu duydum
Ahahahaha ahanda geldim ahahahahBan kraliçesi beğene beğene geliyir@Blacksee55
ben ikinci olmuştum gecen hafta28 . lilipit ► 24.07.17 ► 84,90 ► 75,30 ► 9,60 ► 11,31%
29 . Buki_89 ► 12.05.17 ► 74,30 ► 65,90 ► 8,40 ► 11,31%
35 . Bir garip ► 24.10.17 ► 56,00 ► 50,60 ► 5,40 ► 9,64%
44 . munter ► 19.12.16 ► 75,00 ► 69,00 ► 6,00 ► 8,00%
75 . UMEYYE ► 05.11.17 ► 72,50 ► 68,80 ► 3,70 ► 5,10%
97 . orkide1453 ► 07.12.18 ► 63,50 ► 61,60 ► 1,90 ► 2,99%
evet kızlar bu dönem kilo sıralaması da bu sekilde yine derecede bizim takımdan kimseler yok
bangulAhahahaha ahanda geldim ahahahahve karşınızda Bangül
Selam kizlar napiyorsunuuuz
poncikbirgelincik poncik geçmiş olsun
afeeerin tm begendim güzelllllokum hariç@keptin dün migrenim tuttu buraya yazamadım ama kalorisini hesapladım
sabah 2haşlanmış yumurta
arada lokum bisküvi yedim( bebek hayırlısı burda lokumla oluyor)
öğlen yoğurt ve elma
ikindi ara 4 galeta
akşam ıspanak yemeği 4 kaşık ve salata
yatmadan 2 elma
toplam kalorisi 1200 falandı
bu dönemsel kuzu 3 aylık sıralama yapılıyo bütün takımlar içindeben ikinci olmuştum gecen hafta
anladım gecen listeye baktım ben de bizim takım yavaş gidiyor gerçekten bi hırslansaydık hepimiz spor felan başladık ama inşallah önümüzdeki haftalarda hızlanırafeeerin tm begendim güzelllllokum hariçLuluuu94
bu dönemsel kuzu 3 aylık sıralama yapılıyo bütün takımlar içinde
Yok kiz o işleri anam hallediyorbanguliyilesebildin miii
ben hali silecegim leke cikarma onerisi sordummm var mi seninde fikrinn kuzummm
kesinlikle.. hiç hırs yok takım resmen kendini kaybettianladım gecen listeye baktım ben de bizim takım yavaş gidiyor gerçekten bi hırslansaydık hepimiz spor felan başladık ama inşallah önümüzdeki haftalarda hızlanır
ne hastalıgıyms bu öyleYok kiz o işleri anam hallediyorkeşke bilsem, ama internetde arat mutlaka yüzlerce öneri çıkar. Sabah 4de uyudum öldürmekten canım cikti. Agzimdan kan geliyor, nişanlıma kızınca hemen oleyimde kurtul benden diyorum hemen alttan aliyor
Gittim antibiyotik verdi. Bronşit icin. 3 tanede başka hap verdi. Ama biliyorsa normal öksürük gece yattığımda nefesimi kesiyor böyle duramıyorum yattığım yerde okadar çok yani. Bak şimdi kalktım öksürük var ama normal. Yatsam duramam yine. Yarin başka doktora gidicem film falan çeksin gebericemmi nolucak bileyimne hastalıgıyms bu öylegittin mi doktora ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?