- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.881
sonucta içinde un ve şeker var diğmiiiiselam kizlar
poncikbirgelincik cnm cok gecmis olsun dikkat et kendine
kaptinn en azindan saglikli kalori aliyorum
Sağlıklı kurabiye de tam buğday unu ve pekmez kullanılıyorsonucta içinde un ve şeker var diğmiiiiyok mu yoosam pekmez mi kullanıyon
yulaf var un haline gelmis ve bal varsonucta içinde un ve şeker var diğmiiiiyok mu yoosam pekmez mi kullanıyon
pekmezim yoktu kuzuu bal kullandimmmSağlıklı kurabiye de tam buğday unu ve pekmez kullanılıyor
Fark etmez babypekmezim yoktu kuzuu bal kullandimmm
Evet aksami azaltmayinca kg gitmiyor sabah ogle cok yicen aksam dayanacanakşam yemkelerini mi azaltsan acaba
sabah bool acılı bi tabak çorba 1 dilimde tb ekmeği yedimevet güzek olur çorba lahmacun sabah ne yedin
selam kizlar
poncikbirgelincik cnm cok gecmis olsun dikkat et kendine
kaptinn en azindan saglikli kalori aliyorum
Tmm canim hepsini bir aksam yapim o zamanTamam canım -5 @UMEYYE
Evet canım mesela pazar günü 1000 tane ip atlasınlar nasıl
Canım o şekerliydi ondan 2-3 kaşıkla yetindim şekersiz yapcam kendime iyi fikir ara öğünde
Tamam canım
Canım spor yapınca bana bildir etiket yap ismimin önüne @işareti koy ve Bir garip yaz olur mu
Sınırsız ki sıralama ekleriz
Şimdiki sporunu ekledim canım bidaha öyle yaparsınTmm canim hepsini bir aksam yapim o zaman
Tmm canim ben yuruyuse cikar kizi etutten almadan once yuruyum bariiiŞimdiki sporunu ekledim canım bidaha öyle yaparsın
1 çay kaşığı koy yağ çok koyma canın istiyorsa
hamarat olmakta zor ne güzel yemekler yapıyosunuzArabasinin hamuru cay tabagi kadar âldim cok değil kavun bahcedendi son bitti gecen perşembe günü detoks yaptim annemgil yedi benim hakkımı ver dedim dun yedim :) tadi cok yoktu yani
Tamam canım -5 @UMEYYE
Evet canım mesela pazar günü 1000 tane ip atlasınlar nasıl
Canım o şekerliydi ondan 2-3 kaşıkla yetindim şekersiz yapcam kendime iyi fikir ara öğünde
Tamam canım
Canım spor yapınca bana bildir etiket yap ismimin önüne @işareti koy ve Bir garip yaz olur mu
Sınırsız ki sıralama ekleriz
o zaman tm tahmin etmiştim zatenSağlıklı kurabiye de tam buğday unu ve pekmez kullanılıyor
neyse olsn sen cok yeme yineyulaf var un haline gelmis ve bal var
saglikli didik
Evet aksami azaltmayinca kg gitmiyor sabah ogle cok yicen aksam dayanacanSchonerDuft senle oyle yapalimmi zati kalori sayacinda sabah öğle kalorisi cok aksam kalori si düşük
ben suya çamaşır suyu ve arap sabunu koyup silmistim tertemiz oldu sirkede koyabilirsinn bide çıkmayan leke varsa bulaşık makinesi parlatıcısıkizlar acil durum
Halim lekelendi nasil cikartabilirimmmhepsini sileyim diyorum hem parlasin hem lekeler ciksinn
arap sabunum yokben suya çamaşır suyu ve arap sabunu koyup silmistim tertemiz oldu sirkede koyabilirsinn bide çıkmayan leke varsa bulaşık makinesi parlatıcısı
bulasık mak aprlatıcısı cok guzel leke cıkartırarap sabunum yokcamasur suyu soldurmaz mi korkarim kullanmaya
sirke koyacagimm bulasik mak. parlaticisida cikartiyir mu
Evet canım yaptım de lütfen yenilecez bakLuluuu94 cnm yaptığımız sporları seni etiketleyip mi bildiriyoruz
Evet canım yaptım de lütfen yenilecez bak
Süperyaptım yaptım
45 dk tempolu yürüyüş
30 dk jillian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?