- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.921
ben bi 3. takıma girmiştim onlar da çok dikkatliydi bizde emzirenler olunca onlar sıkı yapamıyor tabi diğerlerimiz de işte 60ın altı ki sizin kilolar artık zor gider takım biraz o yüzden dezavantajlı madem bizde bişeyler yapalım ben bu takımın kazanmasını istiyorumkesinlikle.. hiç hırs yok takım resmen kendini kaybetti
Çamaşır suyu kullanma canim sakin en iyi halini bile mauvediyor annem halisini mahvetti.eger bidaha temizlik icin kesinlikle Loc isimli genel temizlik icin bundan al iki yill gidiyor.herseye kullaniyorsun piril pırıl herseyi parlatiy.hic busey bulamazsaan a101 de aspirin temizlik icin onu kullanabilirsinarap sabunum yokcamasur suyu soldurmaz mi korkarim kullanmaya
sirke koyacagimm bulasik mak. parlaticisida cikartiyir mu
@Blacksee55 kaptan yardımcımız bi toparlanırsa iyiyleşirse bakalm eni bişeyler düşünürüzben bi 3. takıma girmiştim onlar da çok dikkatliydi bizde emzirenler olunca onlar sıkı yapamıyor tabi diğerlerimiz de işte 60ın altı ki sizin kilolar artık zor gider takım biraz o yüzden dezavantajlı madem bizde bişeyler yapalım ben bu takımın kazanmasını istiyorum
valla bebeğim dediğin gibi emzirenler oldugu için detoks tarzı uygulayamıoruz spor desen hak getirearkadaşlar bu grubu nasıl harekete geçiricez bişeyler yapmamız lazım kaçamakları nasıl yok edelim nasıl sporumuzu arttıralım suyumuzu arttrılalım birimizin motivasyonunun düşmesi hepimizi etkiler hırslanmamız lazım
afeeerin tm begendim güzelllllokum hariçLuluuu94
bu dönemsel kuzu 3 aylık sıralama yapılıyo bütün takımlar içinde
Anlaşıldı@Blacksee55 kaptan yardımcımız bi toparlanırsa iyiyleşirse bakalm eni bişeyler düşünürüz
bideLuluuu94 canım spor listesi sende artık istediğin ceza ödül uygulamasını yapabilirsin
O zaman iki hafta sonra bana güle gülevalla bebeğim dediğin gibi emzirenler oldugu için detoks tarzı uygulayamıoruz spor desen hak getire
sanırım diskalifiye etme yetkisini kullanmaya baslıcam tekrarkesin karar vermedim ama büyük ihtimal geri dönck o kural
''2 kere üst üste artı yada sabit cıkan takımdan diskalifiye''
Herzaman herkes burda olabilse birseyler olabilir. Ama bizde anneler çoğunlukta olduğu icin çocuklar hastalanıyor yada baska aksilikler cikiyor. Hepimizin çok aşırı kilosu olmadığından yavaş ilerliyor gibime geliyor. Burda 100 kiloluk arkadaşımız vardi haftada 2 kilo veriyordu ama baska takıma geçti. Bence su listeside yapalim. Herkes 200 - 250 ml bardak alsın ondan kaç bardak içtiyse biyere not etsin burda paylaşalım. Ben bu hafta evdeyim mesela öyle bir liste olusturabilirimarkadaşlar bu grubu nasıl harekete geçiricez bişeyler yapmamız lazım kaçamakları nasıl yok edelim nasıl sporumuzu arttıralım suyumuzu arttrılalım birimizin motivasyonunun düşmesi hepimizi etkiler hırslanmamız lazım
bence de öyle ama sonuçta kilo vermek istiyor herkes hızlandıralım bunu elma çayı etkili migrenim geçsin hemen yapıcam baya verdiriryor o su dda attırıyor ben 3lt ye çıkardım günlük suyumu kaçamak sıfır olması lazım ben emzirirken diyetisyene gittim 8 kilo filan verdim diyetisyen mutlaka almam gereken gıdaları ayarlıyordu çok yedirmişyordu arkadaşlarHerzaman herkes burda olabilse birseyler olabilir. Ama bizde anneler çoğunlukta olduğu icin çocuklar hastalanıyor yada baska aksilikler cikiyor. Hepimizin çok aşırı kilosu olmadığından yavaş ilerliyor gibime geliyor. Burda 100 kiloluk arkadaşımız vardi haftada 2 kilo veriyordu ama baska takıma geçti. Bence su listeside yapalim. Herkes 200 - 250 ml bardak alsın ondan kaç bardak içtiyse biyere not etsin burda paylaşalım. Ben bu hafta evdeyim mesela öyle bir liste olusturabilirim
cnm zaten sen 50 kılosun daha ne yapacanO zaman iki hafta sonra bana güle güle
oksürük için toz zencefil bal ve limonu öneririmGittim antibiyotik verdi. Bronşit icin. 3 tanede başka hap verdi. Ama biliyorsa normal öksürük gece yattığımda nefesimi kesiyor böyle duramıyorum yattığım yerde okadar çok yani. Bak şimdi kalktım öksürük var ama normal. Yatsam duramam yine. Yarin başka doktora gidicem film falan çeksin gebericemmi nolucak bileyim
Kız hiç olmazsa ucundan 4 lü rakamları göreydim iyiydicnm zaten sen 50 kılosun daha ne yapacan
Demicok bile durdun
bardak seklinde zor olur ama herkes telefonuna uygulama indirsin akşam günlük ne kadar içtigimizi yazalm o da iyi olur sanki diğer türlü unuturz yazamayz fln kalır karışır listeHerzaman herkes burda olabilse birseyler olabilir. Ama bizde anneler çoğunlukta olduğu icin çocuklar hastalanıyor yada baska aksilikler cikiyor. Hepimizin çok aşırı kilosu olmadığından yavaş ilerliyor gibime geliyor. Burda 100 kiloluk arkadaşımız vardi haftada 2 kilo veriyordu ama baska takıma geçti. Bence su listeside yapalim. Herkes 200 - 250 ml bardak alsın ondan kaç bardak içtiyse biyere not etsin burda paylaşalım. Ben bu hafta evdeyim mesela öyle bir liste olusturabilirim
Limon içince gidilmiyor sanki boğazını daha çok oksuruyorum. Zencefil bile artık fayda etmiyoroksürük için toz zencefil bal ve limonu öneririm
tövbeeeeeGittim antibiyotik verdi. Bronşit icin. 3 tanede başka hap verdi. Ama biliyorsa normal öksürük gece yattığımda nefesimi kesiyor böyle duramıyorum yattığım yerde okadar çok yani. Bak şimdi kalktım öksürük var ama normal. Yatsam duramam yine. Yarin başka doktora gidicem film falan çeksin gebericemmi nolucak bileyim
Aynen kusum öyle yapalim. Her akşam menümüzde paylaşalım. Ben bu sıralar çok içiyorum caydır şudur boğazım geçsin diye birdr ilaç eşliğinde. InshAllah kilo verıyorumdurbardak seklinde zor olur ama herkes telefonuna uygulama indirsin akşam günlük ne kadar içtigimizi yazalm o da iyi olur sanki diğer türlü unuturz yazamayz fln kalır karışır liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?