- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.361
Kız olaydı yapardı ablasi ahahaha erkek20 yaşında kocaman kız yapsın . iyi baban var yoksa perişan olcaksın
Hee millet annesiyle ağlıyor, ben kardeşimle ağlıyormuşum ahahahahakına gecene kardem bniiiimmm ayırmayın biziiii diye aglarsn
kahvalti haric gerisi gizel. benden biytere izinnnkızlarrrr
sabah
1 elma dili kadar ayva reçeli
ara
4 kabuklu ceviz
öğlen
1 servis kaşığı bulgur
çeyrek çiğ soğan
4 yk etli yeşil fasulye
ara
1 türk kahvesi
civan perçemli çay
akşam
4 yk barbunya
domates
salatalık
ara
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
1 çay kaşığı arı sütlü bal
su 3lt
bu menüye bitter çikolata izni var mı ?
Kız olaydı yapardı ablasi ahahaha erkek
Kız gibi zaten o benim pamuk prensesim agagahaba ama cok toplu hic biyeri dagitmaz. Sadece yemek islerini ben yapmaliyim işteolsun deve kuşu olmuştur o şimdi yine yapsın
ben niye kız düşündüm acaba
ay kız deme öyle yaaaaa Allah korusun 6 ay sabredememişlermi der millethee sizdeki durum açısından iyi olur gündüzleri gitmeleri
yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .
kıskandım seni şuannaıl verin de bana hele
güzel beddua dicem de poncik bizi vursun
evet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdım
3 haftam var belki abs videosuna başlarım ya da karışık gider zumba yaparım sıkıyor onlar beni.
2 günde mi
vayy süpersin derinden sessiz sessiz ilerliyorsun
kuzum izne ayrılırsan daha çok yemeğe verirsin kendini . nasıl fren yapacğını bilirsin bugün müsade et kendine yarın tekrar başla
daha ne olsun derli toplu ise en azından krlileri sağdan soldan toplamıyorsunKız gibi zaten o benim pamuk prensesim agagahaba ama cok toplu hic biyeri dagitmaz. Sadece yemek islerini ben yapmaliyim işte
ay kız deme öyle yaaaaa Allah korusun 6 ay sabredememişlermi der millet
bnmde 4. kat ayyyy1.kat . 1 kat merdiven çıkıyorum evimde 4.cü katta evden de indiğimi bilirim
Hee millet annesiyle ağlıyor, ben kardeşimle ağlıyormuşum ahahahaha
Ayy ben kına istemiyorum zaten biliyorsunbnmde 4. kat ayyyy
ben aglamadmdı öle bi iki damla aktı gözümden yeter dedm
niye istemiyorsun ki kına ?Ayy ben kına istemiyorum zaten biliyorsunyakan kinasini yaksın ama bensiz
SchonerDuft Evet canim cok şükür düşünceli. Dün gece fitness gitmişti. Mcdonaldsdan birsuru yiyecek getirmiş ben yapmiyim diye ahahaha 2 nuggets yedim
o kına olacakAyy ben kına istemiyorum zaten biliyorsunyakan kinasini yaksın ama bensiz
SchonerDuft Evet canim cok şükür düşünceli. Dün gece fitness gitmişti. Mcdonaldsdan birsuru yiyecek getirmiş ben yapmiyim diye ahahaha 2 nuggets yedim
Evin bir köşesinde mcdonalds yada burger king olsa dimi ahahahaniye istemiyorsun ki kına ?
ayy ne güzel düşünmüş en azından yorulmadan yemek yenmiş oldu. canım çekti şu an
Yoooh istemiyommo kına olacaksehrinin en güzel organizasyonuyla minik bi cafede arkadaslarınla ailenlerle yapıcaksn
ay nasil canim cekti. Zaten ne zamandir hamburgere aseriyorum yaninda sogan halkasi yaninda nuggets olsada yesekAyy ben kına istemiyorum zaten biliyorsunyakan kinasini yaksın ama bensiz
benimdeeeniye istemiyorsun ki kına ?
ayy ne güzel düşünmüş en azından yorulmadan yemek yenmiş oldu. canım çekti şu an
kinasiz kiz mi verilirAyy ben kına istemiyorum zaten biliyorsunyakan kinasini yaksın ama bensiz
Giiiz dur benimde canım çekti şimdi ahahah gören sanicakki bizim munter tüm gün havuzla kuru ekmek yiyoray nasil canim cekti. Zaten ne zamandir hamburgere aseriyorum yaninda sogan halkasi yaninda nuggets olsada yesek
Nayır nolamazzzzkinasiz kiz mi verilirtohatt manyaa yaparim siniii kina olcek o kader
hepimizin canini çektirdinGiiiz dur benimde canım çekti şimdi ahahah gören sanicakki bizim munter tüm gün havuzla kuru ekmek yiyorkurabiye canavarı seni
Nayır nolamazzzz
Hayirrr olamazzzzKızlar bu ara kendimi durduramıyorum yardım edin artılardayımizne mi ayrılsam
Bende istiyirummmmmmay nasil canim cekti. Zaten ne zamandir hamburgere aseriyorum yaninda sogan halkasi yaninda nuggets olsada yesek
benimdeee
Ahahahahaha yerim seni yaaa hep bir arada olsak alır valla hiç acımazhepimizin canini çektirdinkardesine soyle bu alsam hepimize kova nuggets alsin yoksaa
kurabiye mi dadli niyetine yiyecemm
olcek o kina olcek
Bükmeöğle yemegnde cok fazla yedim bi göreydnhiç aç değilim acıkmamda 3 gün
oo sessiz sessiz kiloalr veriliyo
ne yidinne yiyooonnn
Bilmiyorum kız bu hafta resmen dipteyim sürekli yiyorumne oldu sana kuzum
Biraz kendimi sıkıp istediğim kiloya gelebilseydim koruma zorlamayacak o kadarspor yapıyorsun ya ondandır canım kendini rahaty bırak çok iyi bi kilodasın
Akşam yemekten sonra azıtıyorum nedensehee sizdeki durum açısından iyi olur gündüzleri gitmeleri
yat dinlen kuzum sana baksınlar azcık çok hasta oldun bu dönem aslında sen tr geldiğinden beri sürekli hasta oluyorsun .
kıskandım seni şuannaıl verin de bana hele
güzel beddua dicem de poncik bizi vursun
evet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdım
3 haftam var belki abs videosuna başlarım ya da karışık gider zumba yaparım sıkıyor onlar beni.
2 günde mi
vayy süpersin derinden sessiz sessiz ilerliyorsun
kuzum izne ayrılırsan daha çok yemeğe verirsin kendini . nasıl fren yapacğını bilirsin bugün müsade et kendine yarın tekrar başla
Olamaz olmamalı ama oluyor işteHayirrr olamazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?