- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.381
bükme yazınca cok güze şeyler cıktıBükme
Bilmiyorum kız bu hafta resmen dipteyim sürekli yiyorum
Biraz kendimi sıkıp istediğim kiloya gelebilseydim koruma zorlamayacak o kadar
Akşam yemekten sonra azıtıyorum nedense
Olamaz olmamalı ama oluyor işte
üzülmeeee akşam spor yaparsın bide soda içtin miAslında kahvaltı güzel başlamıştı bugün kararlıydım sonra kv geldi bükme yapalım diye ve sonuç
ağzımın suyu aktı vlla evde sağlıklı hmburger mi ypsam acaba hafta sonuay nasil canim cekti. Zaten ne zamandir hamburgere aseriyorum yaninda sogan halkasi yaninda nuggets olsada yesek
benimdeee
asansör yok dimi sizdebnmde 4. kat ayyyy
ben aglamadmdı öle bi iki damla aktı gözümden yeter dedm
yooohhh patır patır inip cıkıyoz spor oluyoasansör yok dimi sizde
Senin yerine benim tekrar düğünüm olsa olur muEvin bir köşesinde mcdonalds yada burger king olsa dimi ahahaha
Düğün falan göbek atma davul zurna falan hiç sevmiyorum ben canım ya
Yoooh istemiyomm
yooohhh patır patır inip cıkıyoz spor oluyo
tarçınlı süt denesen ya da 9 gibi uygun birşeyler yesen olmaz mı ?Bükme
Bilmiyorum kız bu hafta resmen dipteyim sürekli yiyorum
Biraz kendimi sıkıp istediğim kiloya gelebilseydim koruma zorlamayacak o kadar
Akşam yemekten sonra azıtıyorum nedense
Olamaz olmamalı ama oluyor işte
@Blacksee55 ayy sormaaa oynamayı bilmeyen ben bi kına yakılırkn oturdmSenin yerine benim tekrar düğünüm olsa olur musevilmez mi ya ben 10 dk ancak oturdum düğünüm de
valla kokusu bitiriyor beni valla yemezsem bir tarafım şişecek başka bişi demiyorum
Az yemıssın cnm bencekızlarrrr
sabah
1 elma dili kadar ayva reçeli
ara
4 kabuklu ceviz
öğlen
1 servis kaşığı bulgur
çeyrek çiğ soğan
4 yk etli yeşil fasulye
ara
1 türk kahvesi
civan perçemli çay
akşam
4 yk barbunya
domates
salatalık
ara
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
1 çay kaşığı arı sütlü bal
su 3lt
bu menüye bitter çikolata izni var mı ?
Az mı ? ara öğüne 1 büyük portakal eklendiAz yemıssın cnm bence
Sisecegimiz kadar sistik artık inme vaktiSenin yerine benim tekrar düğünüm olsa olur musevilmez mi ya ben 10 dk ancak oturdum düğünüm de
valla kokusu bitiriyor beni valla yemezsem bir tarafım şişecek başka bişi demiyorum
Valla sendrkide cesaret ahahaha ben oynamasını bildigin halde istemiyorum
Eksiltiyorum canım dün 100 ip puanı nı eksik yazdım bugün de öyle yaparımüzülmeeee akşam spor yaparsın bide soda içtin mi
ama sporundan eksiltmeni rica ediyorum torpil yok
Deneyeceğim canım izne ayrılmamam lazım bu noktada yoksa iyice salarımtarçınlı süt denesen ya da 9 gibi uygun birşeyler yesen olmaz mı ?
Kendi düğünün daha farklı oluyor canım insan coşuyor resmenSisecegimiz kadar sistik artık inme vaktiahahah ben sevmiyorum kusum ya hiç benlik değil vallahi çok delidoluyum eğlenmeyi seviyorum ama düğün sevmiyorum
en sevdigim kardes tipiAhahahahaha yerim seni yaaa hep bir arada olsak alır valla hiç acımaz
ayyy canim cektiiii olsa da bende yesem 1 deneEki Görüntüle 2091982 bundan yedim bi tane
ayyy benim de bana da gondertirsin miağzımın suyu aktı vlla evde sağlıklı hmburger mi ypsam acaba hafta sonu
Hepimize oluyo kırılma noktası 1 2 gün dayan düzelir herşeyEksiltiyorum canım dün 100 ip puanı nı eksik yazdım bugün de öyle yaparım
Deneyeceğim canım izne ayrılmamam lazım bu noktada yoksa iyice salarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?