- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.461
Sen bütün gün tut tut tuttttt akşam git 6 tane dolma yeMenum
Kahvalti balli sirkeli su
Bir haslanmis yumurta
Bir parca tulum peynir 3 zeytin
Domates elma
Ara 2gun kurusu 2 galeta
Öğlen
Kuru bogrulce salatasi ve yogurt
Ikindi 2 galeta
Aksam
6 adet kuru patlıcan dolmasi
Salata
1 elma
Bugün elma cayi yaptim iki gun icicem
akşam yine mi makarnaMenuuu
Sabah 10.00
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
1 catal cemen
Yesillik
Ara
2 mandalina
Aksam 18.00
2 baget izgara
5 kasik zeytinyagli pirasa
2 kasik makarna
1 tabak yogurtlu beyaz lahana salatasi
Ara
Birazdan turk kahvesi icicem...
menüde kurabiye görünceee tabikide munteerrrrrrsabah
ilik su gunkurusu 1 tane
1 haslanmis yumurta
2 kirmizi biber
1 kk suzme peynir
3 dilim lasar
1 dilim tb ekmegi
ara
meyveli kuraviye
1 hurma
aksam
1 kase kavurmali sehriye corbasi
3 buyuk parca izgara tavuk
6 buyuk mantar firinda kasarli
kuraviye yerim belkiii meyvede yerim belkiii
su 3.5 tamamlayacagin
lahmacun incedir eminimki o yüzden iyi gibiMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 tel peynir
3 zeytin
Öğle
1 kase yoğurt
Avuç içi büyüklüğünde tavuk göğüs
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
1 kase salata
o nasıl ara olmuş öyle kızMenü
1 haşlanmış yumurta
1 domates, maydanoz
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim tb. Ekmeği
Ara
Yarım muz
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 elma
1 yk tahin
1yk pekmez
Çikolatalı yarım tb ekmeği
Akşam
Haşlanmış karnabahar
2 buçuk litre kadar su
simitle kestane olmamışşşşşGünaydın kizlar bugun perşembe bugun hepimiz dikkat ermemiz gerekir
Dun giremedim iyi degildim otobuste acik sizi okuyum dedim butun gunumu mahvettiotobus tuttu butun gun sallandim tansiyonum düştü
Sabah 6 :30'da 1yk hakiki has polenli bal
10:00 bi kase az misir gevregi yogurda kattim,yogurtlu brokoli karnabahar iki catal peynir(tuzsuz)
Ogle sonu bu gozler neler gordu misafirlikte yemedim sadece 20gr haslanmis tavuk gogusu istedim hic doymadimiki yk kadardi allahtan yanima bi avuç uzum ve cig fistik karisimi almistim yedim idare etti
Sonra arkadas yuruyelim dedi ama sallaniyom30dk tempolu 60dk normal yürüdüm sonra simit indirimdeydi 22 tane simit aldim sicak sicak herşey Güzel eve gelmeye yakin benim tansiyon ice dusti hem sallaniyom hem titriyom artik bir tane simiti %70 yedim %30 kaldi
Aksam 18:30 200 gr hamsi bi tabak salata 4yk nohut yedim sonra soda
Ara 4 tane kestane
Bugun karabugday yicem
Luluuu94 30 puan vardi cezam nese kes hakimemm adeletinize guveniyorum
kimlerden ceza puanı düşülüyor bakalımsabah: haşhaşlı lokum
ara: kahve
öğle: yarım kase corba 2byük kadın budu köfte 2 dilim ekmek 1.5 bardak ayran
araoğaca
1hurma 1 üzüm kurusu
akşam:1tabak tavuk yemeği 2 dilim ekmek
Luluuu94 30 dk normal yürüyüş 6puan
tm 4 dk eklesin madem kikimlerden ceza puanı düşülüyor bakalım
detoks dene kuzumm en cok hangisi hosuna gitmişti ayran aşı mı karabugday mı ? poncikin yesilcaylıyı denemiş miydinkızlar detoks mu yapsam ya da 2 gün protein mi yapsam 69a düşmem lazım en geç haftaya cumaya kadar
6 dolmayı unutmyalım lütfentm 4 dk eklesin madem ki
yeşilçaydetoks dene kuzumm en cok hangisi hosuna gitmişti ayran aşı mı karabugday mı ? poncikin yesilcaylıyı denemiş miydin
kim yemiş gııı 6 dolma6 dolmayı unutmyalım lütfen
proteinin sana faydası oluyo muyduyeşilçay
ayran aşı yapmıştım ama hava soğuk şuan nasıl yiyebilirim ki.
1 gün ayran aşı yapayım o zaman
2 gün protein diyeti yapayım diyorum ya da 3 gün sonrasında 2 günde sebze günü yapayım sonra normal diyete döneyim dimi
Ortada hic masum yoktu revani vardi avma kete vardi kurabiye ,nohutlu pirinc pioav üstü tavuktu ben tavugunu aldim iki yk ihtiyatlandim başka bisry isteyemedim yokyine iyiydim otobüs beni mahvetti carsida gezdik yürüdük tekra eve donerken ice kotu oodumdu yisa bozmak yoktu :*((6 kilo verdi iyiymiş
Ben niye anlamadım ki ? Kız orya zorla gelmiş gibi duruyordu
Offf nasıl
Canım böyle olduğunda orta da ne varsa en masum olandan az ye simit yerine onu yemiş olsaydın daha sağlıklı yemişolacaktın
Ben ne yicem kilom aynı kilo
hatırlamıyorumkim yemiş gııı 6 dolma
protein iyi verdirmişti bana . ayran detoksu da öyle ikisi ağır olur mu acabaproteinin sana faydası oluyo muyduen cok hangisinde eksi gördüysen onu dene bence
4 dunu anneme verdim birini iki cocuk gordum paylaştırdim onlara, birini ben goturdum say.birer tane bebelerim yidi iki esim yedi geriye kaldi 13 bak boyle tuketiciyiz :))) kiz unum bitti cocuklarin beslenmelerine kahvaltida esim yesin dedim buzluga attim burda ekmekler 60 kr dustu simitte 50 kr bu zamm gelecek ekmeklére demektir onceden bir tl idiSen bütün gün tut tut tuttttt akşam git 6 tane dolma ye
akşam yine mi makarna
menüde kurabiye görünceee tabikide munteerrrrrr
aferin akşam yemegi güzel olmuş begendm proteini hiç eksik etmiyosn sütün içinde faydalı oh miss
cnm ızgara cekti akşam yapaym bari
lahmacun incedir eminimki o yüzden iyi gibi
o nasıl ara olmuş öyle kız
simitle kestane olmamışşşşş
kız 22 tane simiti naptın allasen
Protein yap bence o kesin yagdan verdiriyor hem gelecek.cumaya kadar 69 korursunkızlar detoks mu yapsam ya da 2 gün protein mi yapsam 69a düşmem lazım en geç haftaya cumaya kadar
-4Günaydın kizlar bugun perşembe bugun hepimiz dikkat ermemiz gerekir
Dun giremedim iyi degildim otobuste acik sizi okuyum dedim butun gunumu mahvettiotobus tuttu butun gun sallandim tansiyonum düştü
Sabah 6 :30'da 1yk hakiki has polenli bal
10:00 bi kase az misir gevregi yogurda kattim,yogurtlu brokoli karnabahar iki catal peynir(tuzsuz)
Ogle sonu bu gozler neler gordu misafirlikte yemedim sadece 20gr haslanmis tavuk gogusu istedim hic doymadimiki yk kadardi allahtan yanima bi avuç uzum ve cig fistik karisimi almistim yedim idare etti
Sonra arkadas yuruyelim dedi ama sallaniyom30dk tempolu 60dk normal yürüdüm sonra simit indirimdeydi 22 tane simit aldim sicak sicak herşey Güzel eve gelmeye yakin benim tansiyon ice dusti hem sallaniyom hem titriyom artik bir tane simiti %70 yedim %30 kaldi
Aksam 18:30 200 gr hamsi bi tabak salata 4yk nohut yedim sonra soda
Ara 4 tane kestane
Bugun karabugday yicem
Luluuu94 30 puan vardi cezam nese kes hakimemm adeletinize guveniyorum
-2sabah: haşhaşlı lokum
ara: kahve
öğle: yarım kase corba 2byük kadın budu köfte 2 dilim ekmek 1.5 bardak ayran
araoğaca
1hurma 1 üzüm kurusu
akşam:1tabak tavuk yemeği 2 dilim ekmek
Luluuu94 30 dk normal yürüyüş 6puan
2 YK pilav yiyeydin kuzum bari kötü olmana üzüldüm diyet yapcaz diye neler çekiyoruzOrtada hic masum yoktu revani vardi avma kete vardi kurabiye ,nohutlu pirinc pioav üstü tavuktu ben tavugunu aldim iki yk ihtiyatlandim başka bisry isteyemedim yokyine iyiydim otobüs beni mahvetti carsida gezdik yürüdük tekra eve donerken ice kotu oodumdu yisa bozmak yoktu :*((
kız herkes biliyo yadaha ne olsun derli toplu ise en azından krlileri sağdan soldan toplamıyorsun
milletin haberi mi olur kız hemen düğün halayı kurulur fena mı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?